- 13 Şubat 2021
- 3.941
- 8.940
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.761
Yazdım yazdımAt kuzu
Tamam balımYazdım yazdım
Bazen yapasım gelmiyor şimdi 1 gömlek bir pantolon beni bekliyor bak ütülemedim akşam koca soracak kesin ütü yapcamBazı günler çok verimli oluyor birsürü iş hallediliyor bazı günler hiç yetmiyor ama cidden
Ayyy en nefret ettiğim bu ütü yazın çok çıkıyor kışın bereket fazla oluyor gömlek falan her zaman giymediğineBazen yapasım gelmiyor şimdi 1 gömlek bir pantolon beni bekliyor bak ütülemedim akşam koca soracak kesin ütü yapcam
Ben hep gömlek kumaş pantolon ütülüom yazdın tişört okur kısa kol gömlek olurAyyy en nefret ettiğim bu ütü yazın çok çıkıyor kışın bereket fazla oluyor gömlek falan her zaman giymediğineama yinede benim şallarım falan oluyor çok ütü hep ortada
Evet tşörtler istiyor ütü yazında çok çıkıyor o yüzden benimki özel günler harici gömlek giymiyor bereket.Ben hep gömlek kumaş pantolon ütülüom yazdın tişört okur kısa kol gömlek olur
İnan bana çok sinir bozucu bekarken anneö yapsrdı şimdi yaptıracak kimsedw yokEvet tşörtler istiyor ütü yazında çok çıkıyor o yüzden benimki özel günler harici gömlek giymiyor bereket.
Allah yardımcın olsun minnoşum ütü çok sinir bozucu sevmeyene
Arada kayınvalidene götür anniş al azcıkta sen ütüle diyeİnan bana çok sinir bozucu bekarken anneö yapsrdı şimdi yaptıracak kimsedw yok
Teşekkür ederim bal peyimKolay gelsin afiyet olsun canım
Teşekkür ederim kurbisim, he ya kpssAfiyet olsun asom kpss mi
Kahvenin hepsi güzeldir sosyomTeşekkür ederim bal peyimsenin ki kadar güzel olmasada
Başla hemen minnosum, zaman şu gibi geçiyor. Ben sana oyalanma olur. Kafa dağıtmak için,bak bu yıl atanman icin firsatBenimde ders çalışmamlazım ya afiyet olsun sosyalimbiri dürtsede ders çalışsam
Hahah iyi fikir bence de belki oğlu annesinin ütülerini özledi dimi gayet mantıklıArada kayınvalidene götür anniş al azcıkta sen ütüle diye
Sen onu yeTeşekkür ederim kurbisim, he ya kpssya ben onu yicem ya o beni
Hiçbirşey için geç değildir kurbiş, hepinizden yaşlıyım vazgecmedimSen onu yebenim yerime de ye zamanında yemedim ben
İnşallah ya valla ben biraz tembelim ama bakalımHiçbirşey için geç değildir kurbiş, hepinizden yaşlıyım vazgecmedimsende vazgeçme
Allah razı olsun kurbisim,allah herkesin gönlünden geçeni nasip etsin inş tez zamandaİnşallah ya valla ben biraz tembelim ama bakalımİnşallah senin gönlünce olur Rabbim emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Ahahah o da sevmiyor kiArada kayınvalidene götür anniş al azcıkta sen ütüle diye
Haklısın vallah canım ben 2.üniye kayıt oldum sınav var bu ayBaşla hemen minnosum, zaman şu gibi geçiyor. Ben sana oyalanma olur. Kafa dağıtmak için,bak bu yıl atanman icin firsat
Is bulana kadar evden kpss için videolara başlasan bitirsirsin minnosum, hayırlı olsun hangi bölüm laborantlik degil miydiAhahah o da sevmiyor ki
Haklısın vallah canım ben 2.üniye kayıt oldum sınav var bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?