- 16 Aralık 2019
- 21.440
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.435
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.781
Banada yemek yapsinlarbiri bana kahve yapsın koltuğa yapştım kalkamıyom
Gel ben sana yaparımBanada yemek yapsinlar
bence kesin özler özlemiştir bileHahah iyi fikir bence de belki oğlu annesinin ütülerini özledi dimi gayet mantıklı
kim seviyorki hiç seveni görmedimAhahah o da sevmiyor ki
Haklısın vallah canım ben 2.üniye kayıt oldum sınav var bu ay
Perim benim malum bahçe işleri bitti bahçedeki evi temizledim kapattık diğer eve geldik ufak tefek başka işlerimde vardı derken gir3medim hiç arada baksam da yazmadım şimdi daha rahatım artık sen nasılsınPareeee sen nerelerdesin yüzünü gören cennetlik
oh artık bitti gitti dinlenme vakti çok şükür canımPerim benim malum bahçe işleri bitti bahçedeki evi temizledim kapattık diğer eve geldik ufak tefek başka işlerimde vardı derken gir3medim hiç arada baksam da yazmadım şimdi daha rahatım artık sen nasılsın
Afiyet olsun kirazlım
Aminn aminn inşallahAllah razı olsun kurbisim,allah herkesin gönlünden geçeni nasip etsin inş tez zamanda
Hani bana hani bana demiş çatlak kurabiyeGel ben sana yaparım
Kesin kesinbence kesin özler özlemiştir bile
Sağol ya vallah sende yazmasaydın miklemediler beni dedimHani bana hani bana demiş çatlak kurabiyeya bugün herkesin yatağa koltuğa yapıştığı bir gün galiba
Tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik canımIs bulana kadar evden kpss için videolara başlasan bitirsirsin minnosum, hayırlı olsun hangi bölüm laborantlik degil miydi
Gel dutum yapayım hemenbiri bana kahve yapsın koltuğa yapştım kalkamıyom
Yol gidip g2lmese kıymam da kurabiyem adam sürekli yolda be eve gelince otursun yazdıkKesin kesinkv de çok uzak bir yerde değil neyse ki aslında ben Minnosprenses e diyorum bırak kendi ütüsünü kendi yapsın diye de kıyamıyor hanım
Gel sosyalim menüde patlıcan kebabı şehriye çorbası varBanada yemek yapsinlar
Keşke ütü icat edilmeseyfikim seviyorki hiç seveni görmedim
Yok içtim benGel dutum yapayım hemen
Yol gidip g2lmese kıymam da kurabiyem adam sürekli yolda be eve gelince otursun yazdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?