- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.801
Kıyamaz daha dur hele dahaKesin kesinkv de çok uzak bir yerde değil neyse ki aslında ben Minnosprenses e diyorum bırak kendi ütüsünü kendi yapsın diye de kıyamıyor hanım
Afiyet olsunYok içtim ben
Yada keşke kırışık giyinmek moda olsaKeşke ütü icat edilmeseyfibenimki pimpirikli ya
Sağol canımAfiyet olsun
Püüü kaçırdık neyse sonra içeriz beraberYok içtim ben
Ay keşke bunuda biz mi moda yapsakYada keşke kırışık giyinmek moda olsa
Lan kimse bişey demedi sizden başka dedim bunlar beni miklemediPüüü kaçırdık neyse sonra içeriz beraber
Ay keşke bunuda biz mi moda yapsak
Hahah beleş yemek var dediler geldikSağol ya vallah sende yazmasaydın miklemediler beni dedim
Bende öyleyimHahah beleş yemek var dediler geldikkız bugün yatağa yorgana yapıştım resmen ya hava da bulanık tüm enerjim çekilmiş gibi hissediyorum
He canım he kesin yola gidiyor diye kıyamıyonGel dutum yapayım hemen
Yol gidip g2lmese kıymam da kurabiyem adam sürekli yolda be eve gelince otursun yazdık
Haha sende yok muydu gıBende öyleyimhanı yemek nerde kimde bana da ver
Hadi öyle bir akım başlatalımYada keşke kırışık giyinmek moda olsa
Çok teşekkür ederim cocom, kpss belasıAfiyet olsun kirazlımne çalışıyorsun sosyalim
Heee gel anam gel
Heh evet bi türlü çıkartamadım bölümüTıbbi dökümantasyon ve sekreterlik canım
Antep'e gelen aç kalmaz zatenHeee gel anam gelvar hepimize yeter. Ne bulsak yirik
Oo çok merak ediyorum Bu kebabı, ah bi yiyemedimGel sosyalim menüde patlıcan kebabı şehriye çorbası var
Söz verdi gidince yapacakmış kurbisim, yoldan senide aliriz
Çok basit aslında şahanem yap bi gün demeOo çok merak ediyorum Bu kebabı, ah bi yiyemedimsüper menü minnosum
Yoo nere girsem aynı renkAntep'e gelen aç kalmaz zatenkız kk mı değişmiş benim tüp bebek topiğine gidince rengi yeşil oluyor sizde var mı öyle bir şey
Her topigin rengi farklı kurbiş ondanAntep'e gelen aç kalmaz zatenkız kk mı değişmiş benim tüp bebek topiğine gidince rengi yeşil oluyor sizde var mı öyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?