- 13 Şubat 2021
- 3.941
- 8.940
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.841
Minnoş bak hele döverim seni He patlıcan kebabı diyor yaaGel sosyalim menüde patlıcan kebabı şehriye çorbası var
Adana kebap mı olmalıydı doğru cevapMinnoş bak hele döverim seni He patlıcan kebabı diyor yaa
Öfff yaaa burda her yer kebaptan duman altı zaten bugün ye yarında yemek istiyorsun canım çekti haaAdana kebap mı olmalıydı doğru cevap
Dumanı acıkmaya yeter zatenÖfff yaaa burda her yer kebaptan duman altı zaten bugün ye yarında yemek istiyorsun canım çekti haa
Ondan sonra gelsin basen ler gelsin simitler gelsin gıdılarDumanı acıkmaya yeter zaten
Olabilirmi giyip çıkalım belki böyle böyle moda olurPüüü kaçırdık neyse sonra içeriz beraber
Ay keşke bunuda biz mi moda yapsak
Ben katılırım ama çevrede çok bilmiş teyzelerin gazabından korkarım aaaa şuna bak bir ütü bile yapmaz nasıl kadım bu diye laflar tek tek gelirHadi öyle bir akım başlatalımkaybolsun ütüler yaşasın kırışık gömlekler
Kız ben görmedim geç gördüm ondan galibaLan kimse bişey demedi sizden başka dedim bunlar beni miklemedidaha yazmam
Ahhha yoh göndermem ben kıyamıom seninkini mi yaptırcam hııı bekleHe canım he kesin yola gidiyor diye kıyamıyonbi ara gelsen de benim ütülere el atsan hiç fena olmaz artık çamaşırlardan koltuğu göremez hale geldik
Evet sosyalim bu bölümü bitiriğimde giricem sınava kpss de ben umutsuzumHeh evet bi türlü çıkartamadım bölümüharika bir bölüm gerçekten, bende okumayı çok isterdim. Çok iyi yaptın bence minnosum ama bi yandan kpss çalış birazda bence
Kolay aslında sosyalim yaOo çok merak ediyorum Bu kebabı, ah bi yiyemedimsüper menü minnosum
Aminnn ahahahah konuştuk zaten bunjAğzın fıçı fıçı bal yesin minnoş ya nefret boyutunda ütü ile aramız
Ahahahaha sanada yaparım yaMinnoş bak hele döverim seni He patlıcan kebabı diyor yaa
Ünlü olmak lazımOlabilirmi giyip çıkalım belki böyle böyle moda olur
Ins cocom cok tesekkür ederim, birşeyler yapmak gerekiyor. Keşke girsen sende ,heyecan cokzelBu sene güzellikle hayırla son olur inşallah sosyalim
Bende girmek istiyorum aslında ama en son sınava girmeye kalktım başımıza gelmeyen kalmadı kociye diyemiyorum kpss gireceğim diye
Çok garip oluyoBi değişik oldu başka siteye gidiyorum zannediyorum
Bu bölüm.cok güzel mutlaka dene minnosumEvet sosyalim bu bölümü bitiriğimde giricem sınava kpss de ben umutsuzum
Kötü kadın müzeyyenAhhha yoh göndermem ben kıyamıom seninkini mi yaptırcam hııı bekle
He ya onlar da deneme yapıyor galibaÇok garip oluyo
SinaniyoruzHe ya onlar da deneme yapıyor galibabi kaldırıyorlar bi geri getiriyorlar
Evet sosyalim mutlaka giricem atama durumu daha iyiBu bölüm.cok güzel mutlaka dene minnosum
Hahah ben gelio yapayımKötü kadın müzeyyenne var sanki yapsan eline mi yapışır
Bu sene tekrar girmeyi düşünüyorum inşallah denk gelirse sosyalim ama eskisi gibi çalışamıyorum motivasyonum hiç yok nasıl başlasam bilemiyorumIns cocom cok tesekkür ederim, birşeyler yapmak gerekiyor. Keşke girsen sende ,heyecan cokzel
Tüh oda bizde yokKız ben görmedim geç gördüm ondan galiba
Ahhha yoh göndermem ben kıyamıom seninkini mi yaptırcam hııı bekle
Evet sosyalim bu bölümü bitiriğimde giricem sınava kpss de ben umutsuzum
Kolay aslında sosyalim ya
Aminnn ahahahah konuştuk zaten bunj
Ahahahaha sanada yaparım ya
Ünlü olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?