- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.861
Günaydın perimGünaydınnn çicekler
Nasılsın cocomGünaydın perim
İyiyim canım sen nasılsın, napıyorsun sabahın bu kör vaktiNasılsın cocom
Günaydın kurabiyemGünaydın dın dın dınnnnnn
Günaydın perimGünaydınnn çicekler
Hahah nasıl aymaz çalar saat koydum oraya uyandırma servisi olarakGün aymamış Kurabiyemyinede günaydın
Ayy şu çalmaya başlayınca odada seni peşinden koşturan saatler geldi aklımaHahah nasıl aymaz çalar saat koydum oraya uyandırma servisi olarak
Ya ben küçükken vardı ondanAyy şu çalmaya başlayınca odada seni peşinden koşturan saatler geldi aklıma
insanı deli eder o ben olsam saat yerine seni kovalarım evdeYa ben küçükken vardı ondannereye gitti bilmiyorum keşke anı olarak saklasaydım. Kocim sinir edince falan sabah kurardım baş ucuna koyardım
Ya ben küçükken vardı ondannereye gitti bilmiyorum keşke anı olarak saklasaydım. Kocim sinir edince falan sabah kurardım baş ucuna koyardım
bizim yazlıkta o tavuklu saatten var yazın oynamış çocuklar gece bir çaldı neye uğradığımı şaşırdım heryer kapkaranlık ben saati bulana kadar bütün ev ayaklandıinsanı deli eder o ben olsam saat yerine seni kovalarım evde
Günaydın mavişGünaydın kızlar
Eşimi işe göndermiştim uykum açılmıştıda sonra geri uyudumİyiyim canım sen nasılsın, napıyorsun sabahın bu kör vakti
Meloomm
Günaydın kurabiyem
Günaydın perim
Nasılsınız canımlarGünaydın perimm
Oh ne güzel bende bugün sadece yemem yapıp yürüyüşe çıkcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?