- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.881
gelecekte ki benEşimi işe göndermiştim uykum açılmıştıda sonra geri uyudum
Çok güzel oluyor bir yayılıyorsun yatağagelecekte ki ben
Ben bu gün uyumadım kızlar dün evde fua okudum sirkeyle sildim rahatladım sankiEşimi işe göndermiştim uykum açılmıştıda sonra geri uyudum
Dikkat et elçom havalar bir sıcak bir soğukMeloommgünaydın olsun inşaallahh hepinize grip olcam gibi
İyyim harikayımNasılsınız canımlar
Ohh iyi keşke bende çıkıp gezebildem çıksam kaybolurımOh ne güzel bende bugün sadece yemem yapıp yürüyüşe çıkcam
hava çarptı galiba canım sanaMeloommgünaydın olsun inşaallahh hepinize grip olcam gibi
Yaa düşünemiyorum o anıbizim yazlıkta o tavuklu saatten var yazın oynamış çocuklar gece bir çaldı neye uğradığımı şaşırdım heryer kapkaranlık ben saati bulana kadar bütün ev ayaklandı
Evettt kuzumm bide dün üşüttüm galiba ya doğalgazı açtım hava bi soğuk bi sıcak oldu hep bianda sıcka basay bağaaaBen bu gün uyumadım kızlar dün evde fua okudum sirkeyle sildim rahatladım sanki
Dikkat et elçom havalar bir sıcak bir soğuk
İyyim harikayımsen nasılsın
Ohh iyi keşke bende çıkıp gezebildem çıksam kaybolurım
Çok iyi geliyor öyle yapınca ara ara hep sirkeyle sil ve oku canımBen bu gün uyumadım kızlar dün evde fua okudum sirkeyle sildim rahatladım sanki
Dikkat et elçom havalar bir sıcak bir soğuk
İyyim harikayımsen nasılsın
Ohh iyi keşke bende çıkıp gezebildem çıksam kaybolurım
Evdeydim kuzum dün ev biraz soğuktu sanırım anlamadım ıhlamur içersem iyi olur enerjim çok düşükhava çarptı galiba canım sana
UykuluNasılsınız canımlar
Bebeden mi acabaEvettt kuzumm bide dün üşüttüm galiba ya doğalgazı açtım hava bi soğuk bi sıcak oldu hep bianda sıcka basay bağaaa
Eşim çıkma diyor canım,hadi kahvaltını yap kahve içelimÇok iyi geliyor öyle yapınca ara ara hep sirkeyle sil ve oku canım
Bende iyiyim canım bir kalkayımda kahvaltımı edeyim
Ayy dimi yaa telefonda navigasyonu açıp gezebilirsin aslında ama
Bende korkarım kız kaybolmaktanÇok iyi geliyor öyle yapınca ara ara hep sirkeyle sil ve oku canım
Bende iyiyim canım bir kalkayımda kahvaltımı edeyim
Ayy dimi yaa telefonda navigasyonu açıp gezebilirsin aslında ama
iç iç dinlen birde güzelce yat uyu açılırsın belkiEvdeydim kuzum dün ev biraz soğuktu sanırım anlamadım ıhlamur içersem iyi olur enerjim çok düşük
Evettt meloommBebeden mi acaba
Eşim çıkma diyor canım,hadi kahvaltını yap kahve içelim
Belkii inşaallahh sen napiiyinniç iç dinlen birde güzelce yat uyu açılırsın belki
Ay bazı geceler öylr oluyor çok sinir bozucu oluyor gerçekten bu gün gün içinde bir iki saat kestir kuzumUykuluya dün kombiyi açayım dedim bu defa da gece uyuyamadım sabaha kadar uyandım durdum bide kolumda sivilce çıkmış sola dönünce ağrısıyla gözlerimi aha böyle açıyordm ne berbat bi geceydi ya
Tamam canım yapıp geliyorumBebeden mi acaba
Eşim çıkma diyor canım,hadi kahvaltını yap kahve içelim
tahsilat günü bugün artık akşama kadar telefondayım müşterilere bağlanana kadar da buraya yazıyorumBelkii inşaallahh sen napiiyinn
Dikkatli ol canım bebek için kuvbetli şeyler ye iç sıcak tut kendiniEvettt meloomm
Bende korkarım ama çokta canım sıkılırsa bir cesaretle mahallenin başına kadar falan giderim belkiBende korkarım kız kaybolmaktan
Bende yapayımTamam canım yapıp geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?