- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.901
beynimin içinde çaldı resmen susmuyor birdeYaa düşünemiyorum o anıne berbat bi sesi vardı ya hahah
Hadi afiyet olsun hepimizeeBende yapayım
Oohhh misss en güzeliiii iyi olmuş bu tadilattahsilat günü bugün artık akşama kadar telefondayım müşterilere bağlanana kadar da buraya yazıyorum
Öyle yapıyorumm birazdan kahvaltımı ederim kociş uyandıDikkatli ol canım bebek için kuvbetli şeyler ye iç sıcak tut kendini
Bekle geliyorumHadi afiyet olsun hepimizee
Tamam kuzum afiyet olsunÖyle yapıyorumm birazdan kahvaltımı ederim kociş uyandı
Hahah köşe başına giderken yolu unuttuğunu düşünen minnoş çizelim şurayaBende korkarım ama çokta canım sıkılırsa bir cesaretle mahallenin başına kadar falan giderim belki
Evet adını andıkça bilinçaltında çalıyor halabeynimin içinde çaldı resmen susmuyor birde
Canım melomTamam kuzum afiyet olsun
Ahahaha kahkaha attım kurabiyemHahah köşe başına giderken yolu unuttuğunu düşünen minnoş çizelim şurayaMinnosprenses
Evet adını andıkça bilinçaltında çalıyor hala
Dutum etiket yapmadımAlınıyorumbeni niye çağırmünüz
Tamam işimi bitirip geliyomDutum etiket yapmadımgel kahve içelim alınma ısırırıö seni özel etiket yapılmafı kızlar kendş geldi
Ahahha yaaa yada kocasının ben sana gitme demedimmi sesini duyan minnoşta olabilirHahah köşe başına giderken yolu unuttuğunu düşünen minnoş çizelim şurayaMinnosprenses
Evet adını andıkça bilinçaltında çalıyor hala
Boşver cağrılmayı dutum gir direk olayaAlınıyorumbeni niye çağırmünüz
Ay ben daha kahvaltı
Kız aşk olsun koskoca alarm kurdumAlınıyorumbeni niye çağırmünüz
Hahah bu daha iyiydiAhahha yaaa yada kocasının ben sana gitme demedimmi sesini duyan minnoşta olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?