- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.101
Ama ama kirazım ama benimle siz yoksa oynuyormusunuzHee evet kanatlı olanlardan
Kız allah seni peyim yaaaaAma ama kirazım ama benimle siz yoksa oynuyormusunuz
Bildiğimiz hayvan olan kuştanmı yoksa başka bir kuşmu bu ney neeyyyyyy
Bu biz vallahKadınİçSound on Instagram: "Romantik kahvaltı hayal edenlere gelsin 😅 . . . . . . #,fyp #komedi #takioçikazan #capshunapp"
24K likes, 175 comments - kadinicsound on October 31, 2021: "Romantik kahvaltı hayal edenlere gelsin 😅 . . . . . . #,fyp #komedi #takioçikazan #capshunapp".www.instagram.com
Minnoş bak hele evli çiftler pazar günleri ne yapıyorkesinlikle o kadar doğru kiiii
Minnosprenses
Anaa cidden demedim mi kız sana evde iki tane yaramaz mubişim varYok kız bilmiyordum
Bugün kıtlığım üstümde sanırım
Off karantina zamanları mıı hatırlatma sus susAhhaah ay karantinanın ilk zamanları 1 ay evde beraberdik ne savaşlar oldu ahahah
Ay Allahım ben bugün ne anlamazımKız allah seni peyim yaaaabildiğimiz muhabbet kuşu
AnlaştıkAy Allahım ben bugün ne anlamazım
Ay allah seni ya valla haberimmyok bende ne sanıyorummAnaa cidden demedim mi kız sana evde iki tane yaramaz mubişim varbirisi eş olarak beni seçti ondan kaçmaya çalışıyorum diğeri de buldu bi oyuncak onunla şeediyor
Off karantina zamanları mıı hatırlatma sus sustövbeler olsun yeniden kapanmaz inşallah
Sonunda valla sosyalimAnlaştık
Hahah kızzz neler geldi aklınaAy allah seni ya valla haberimmyok bende ne sanıyorumm
Alırız kirazlım ver adresini üç güne kapında olsun sürünsün "beni al, beni al" diyeAh ah keşke banada alan olsa
Günaydın canım sabah enerjini yerimGünaydın hanımlar, hanım hanımcıklar
Ayy hanım diyince aklıma geldi yazmadan edemicim
Hanımların dikkatine
overlok makinesi ayağınıza geldi.
halı, kilim, yolluk, paspas kenarına, halıfleks kenarına;
overlok çekilir.
beş dakikada yapılır,
hemen teslim edilir.
Günaydın canım sabah enerjini yerim
Seni kıtlarım yerimmmKurabiyem canım benim tadından çatlamış Kurabiyem, sabah güzeli nasılsın
Kıtla beniSeni kıtlarım yerimmm
Napim bi yanım geri yat uyu diyo bi yanım artık sabah oldu diyo
Sen napıyosun
Ooo en sevdiğimizzKıtla beni
Amaaann bazen uyumak iyi geliyorsa bazende uyu uyu nereye kadar gün bitiyor resmen
Napim kız kociyi gönderdim ev bana kaldı bir o yana bir bu yana koala gibiyim bende
Ayy cocom allah razı olsun çok tatlısınAlırız kirazlım ver adresini üç güne kapında olsun sürünsün "beni al, beni al" diye
Ooo en sevdiğimizzkociyi gönderdikten sonraki ev keyfisi
Senden de canımAyy cocom allah razı olsun çok tatlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?