- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.141
He ya emrenin gitmesi iyi olmadıSorma yaaaa ama emreden sorma tadı kactı ki
Günaydın canım, hayırlı sabahlarGünaydın topikkk
Günaydın minnoşum
Nasılsınız canımlarGünaydın canım, hayırlı sabahlar
Günaydın canımGünaydın topikkk
Nasılsın mavişGünaydın canım
migrenli bir pazarteside ne kadar iyi olunabiliyorsa canım sen nasılsınNasılsın maviş
Geçmiş olsun canım iyiyim börek iöi hazırlıyorum buzluğa atmalık çamaşur temizlik devam hayatamigrenli bir pazarteside ne kadar iyi olunabiliyorsa canım sen nasılsın
İyiyiz sen nasılsın bakalımGüü nay dıınn
Bir selam verip kaçayım herkesler iyi mi
Bende iyiyim minnoşumİyiyiz sen nasılsın bakalım
Geçmiş olsun canım covide mi yakalanmışlardıBende iyiyim minnoşumpazara çıkayımdedim bugün dünde annemlerin karantinaları bitmişti onlara uğradım
oo kolay gelsin sanada buzluğa atınca iyi oluyor biri gelince hemen çıkarıyorsun hatta pogaça falanda koy ısıtınca güzel oluyorGeçmiş olsun canım iyiyim börek iöi hazırlıyorum buzluğa atmalık çamaşur temizlik devam hayata
İyi canım bitmiş sonunda sağ salimBende iyiyim minnoşumpazara çıkayımdedim bugün dünde annemlerin karantinaları bitmişti onlara uğradım
Attım canım kurabiye falan da yaptım yine yapıcam iyi okuyoroo kolay gelsin sanada buzluğa atınca iyi oluyor biri gelince hemen çıkarıyorsun hatta pogaça falanda koy ısıtınca güzel oluyor
Evet canım covidlerdi sağolasınGeçmiş olsun canım covide mi yakalanmışlardı
Çok şükür canım korktuk baya ama hafif geçti çok şükürİyi canım bitmiş sonunda sağ salim
Attım canım kurabiye falan da yaptım yine yapıcam iyi okuyor
geçmiş olsun canımEvet canım covidlerdi sağolasın
İyi canım sevindim rabbim eksikliğini göstermesinÇok şükür canım korktuk baya ama hafif geçti çok şükür
Amin canım hepimizinkilerün inşallahİyi canım sevindim rabbim eksikliğini göstermesin
Sağolasın canımgeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?