- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.121
Meneksem sen nerelerdesin, ne zamandır yoksunNapıyosunuz kızlar..
Sosyalim evet biraz uzaklasmıs oldum ama buralardayım artıkMeneksem sen nerelerdesin, ne zamandır yoksun
Kotu birşey olmasın kuzum da gidinir gelinirSosyalim evet biraz uzaklasmıs oldum ama buralardayım artıknasılsın napıysn gorusmeyelı. İyisin ınsallah
Geldi geldi valla özledim dondum artıkKotu birşey olmasın kuzum da gidinir gelinirçok şükür iyilik sağlık biraktiğin gibi sen nasılsın iyi misin, iyi geldi mi uzaklaşmak
Hoşgelgin canım napıyosun nasılsınGeldi geldi valla özledim dondum artıkdiğer kızlar neredeler acaba
Iyi ki geldin menekşem, bugün pazar ya sakinlik var gelirlerGeldi geldi valla özledim dondum artıkdiğer kızlar neredeler acaba
He valla bugün herkes evde pineklemedeIyi ki geldin menekşem, bugün pazar ya sakinlik var gelirler
Mod tatil kurbişimHe valla bugün herkes evde pineklemede
Hoşgelgin canım napıyosun nasılsın
Bende nasıl bi zamanlama yapmışım yaIyi ki geldin menekşem, bugün pazar ya sakinlik var gelirler
Hiç dinlenemedim misafir misafir üstüne geldi üstüne migrenim tuttu son kalanların gitmesini bekliyorummavikelebek34 dimi kelebeğim en iyisi uyu dinlen valla güzelce mesaj gerilerde kaldı gidip alıntı yapmaya üşendim evet üşengeçler derneğine hoş geldiniz
Yaa çok geçmiş olsun canım migren zor ya bide misafir varsa of ofHiç dinlenemedim misafir misafir üstüne geldi üstüne migrenim tuttu son kalanların gitmesini bekliyorum
İyim bende canım bugün ailemle vakit geçirdimBende nasıl bi zamanlama yapmışım yakurabıyem ıyım cok sukur asıl sen nasılsın bakım
İyi yapmışsın enerji şart kızİyim bende canım bugün ailemle vakit geçirdimenerjimi topladım geldim
Ayy yok kız çok nadir yaniİyi yapmışsın enerji şart kızmasterchef bakıyomuusn
Sorma yaaaa ama emreden sorma tadı kactı kiAyy yok kız çok nadir yaniseni bağımlı ettim ben kenara çekildim
Ooo gözlerim kimleri görüyorSorma yaaaa ama emreden sorma tadı kactı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?