- 28 Haziran 2011
- 63.795
- 160.092
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.201
Çok şükür iyiyim kelebişimmm sen nasılsın nasıl gidiyo işlerahh sosyalim bende mutlu oldum hoşgeldin nasılsın
Ah ah daha 2 gr ken sevmeye basladiydik büyüdü bebe6 gr olacak 600 gr sonra 1600, 2600, 3600 gr derken doğacak inşaAllah dimi annesiJou bak 4600 gr yazmadım
çok şükür iyiyim bende canım bu ara iyiyim toparladım baya işleri ani durum olmadıkça rahatımÇok şükür iyiyim kelebişimmm sen nasılsın nasıl gidiyo işler
Ohh çok şükür kuzum, en azından sıkışmazsınçok şükür iyiyim bende canım bu ara iyiyim toparladım baya işleri ani durum olmadıkça rahatım
dimi minnacıktı yavaş yavaş kendini belli edecek artıkAh ah daha 2 gr ken sevmeye basladiydik büyüdü bebe
aynen canım işte işime karışan eden olmadıkça ben kendi kendime ilerliyorumOhh çok şükür kuzum, en azından sıkışmazsın
4600 gr zamanı doğma zamanım herhalde kuzz6 gr olacak 600 gr sonra 1600, 2600, 3600 gr derken doğacak inşaAllah dimi annesiJou bak 4600 gr yazmadım
Sormaa sabah akşam ağlıyorumm dizide izliyorumm ağlama krizine giriyorummGene mi duygusaliz
O bebe senii cukk özlediiAh ah daha 2 gr ken sevmeye basladiydik büyüdü bebe
bizimki 3300 gr da doğdu, 4600 gr olursa bebiş nasıl çıkar bilmiyorum doğum yapan kızlar daha iyi bilir tabi4600 gr zamanı doğma zamanım herhalde kuzzbiliyorsun buişleri ablandan gördün tabee
Okadarını bilmiyorumm tabi benbizimki 3300 gr da doğdu, 4600 gr olursa bebiş nasıl çıkar bilmiyorum doğum yapan kızlar daha iyi bilir tabi
Ayy baba çok komik geliyo yavrum, gerçekten aglaniyir mu yaa valla merak ediyorumSormaa sabah akşam ağlıyorumm dizide izliyorumm ağlama krizine giriyorumm
Inş rahat rahat çalışırsın bugün kelebişimaynen canım işte işime karışan eden olmadıkça ben kendi kendime ilerliyorum
selam canım hoşgeldinHellooooo
Evettt degişik rüyalar görüyorum ağlıyorumm geçen gün yemek yiyemiyorum diye ağladımm benAyy baba çok komik geliyo yavrum, gerçekten aglaniyir mu yaa valla merak ediyorum
ben kesin asabi biri olurumAyy baba çok komik geliyo yavrum, gerçekten aglaniyir mu yaa valla merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?