- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.181
bende iyiyim canım napıyorsunGünaydınnn
İyiyim tatlım sen nasılsın
bende iyiyim canım çok şükür odamda cam yok yoksa hava çok sıkıcı içim daralırdıGünaydın canımiyiz seni sormalı
Aman soğuk zaten boşver napıcaksın camıbende iyiyim canım çok şükür odamda cam yok yoksa hava çok sıkıcı içim daralırdı
kız buz gibi hava ya donuyorum resmen birde sabah erkenden sokak lambaları sönmüş kaldım karanlıkta belediyeye şikayet yazdım işe gelince hemenAman soğuk zaten boşver napıcaksın camı
İyi yapmışsın aferinkız buz gibi hava ya donuyorum resmen birde sabah erkenden sokak lambaları sönmüş kaldım karanlıkta belediyeye şikayet yazdım işe gelince hemen
ben çok severim sokakta bir lamba yanmasın hemen şikayet hiç bekletmemİyi yapmışsın aferinhakkının arkasında dur böyle
Ahahah iyimiş gercektenben çok severim sokakta bir lamba yanmasın hemen şikayet hiç bekletmemayedaşa ayrı belediyeye ayrı beyaz masaya ayrı ayrı yazarım
aynen hepsine peş peşe yazıyorum adamlar bıkıyor haliyle hemen yapıyorlar yapmazlarsa birde herkese açık fotolu şikayet ediyorum hiç aksatmam işleri o mecbur yapıcaklarAhahah iyimiş gercekten
Helall sanaaakız buz gibi hava ya donuyorum resmen birde sabah erkenden sokak lambaları sönmüş kaldım karanlıkta belediyeye şikayet yazdım işe gelince hemen
işte bazı konularda cadılığım tutuyorHelall sanaaa
Ne iyi yapıyorsunnişte bazı konularda cadılığım tutuyor
Bugün kahvaltı yapmadan evi süpüreyim dedim sonra Kahvaltımı ettim çay keyfi yapıyorum sen napıyorsunbende iyiyim canım napıyorsun
afiyet olsun canımBugün kahvaltı yapmadan evi süpüreyim dedim sonra Kahvaltımı ettim çay keyfi yapıyorum sen napıyorsun
Bende öyle ama bugün değişiklik yaoayım dedim çay demlenene kadar bir süpüttüreyimafiyet olsun canım
ben aç karnına iş yapamam hiç uyanır uyanmaz acıkmış olurum
çalışıyorum bende öğle yemeğine gidicem birazdan
KelebişimmmmGünaydın kızlar
Nasılsınız çok sessiz kalmış burası
Jou Minnosprenses @Buralardutluuugdu Cookiie @Migim @Yasnaz @Catlak-kurabiye ASSOSyal @madammor @coconatt @Morrmeneksee @Mavera4268 @busrayln @kedilinick
SosyoşummmŞşş 6 gr
ahh sosyalim bende mutlu oldum hoşgeldin nasılsınKelebişimmmmmutlu ettin beni
6 gr olacak 600 gr sonra 1600, 2600, 3600 gr derken doğacak inşaAllah dimi annesiŞşş 6 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?