- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.961
He ya bu sene yuvayı benim eve yapmaya niyetlenmiş gibi bir halleri varSelam canım kurbişimlodos var diye evin içine kaçıyorlar onlarda bence kış geldiginin farkında değiller
He ya malum kargalar pohunu yemeden misaliOoo cok erkencisin sen
Ben de deli olurum hele karasinek oluncaHe ya malum kargalar pohunu yemeden misalişaka bi yana da sinek kardeşle kavgadaydık
Sagol canımmmMinnosprenses MssPARE @coconatt ASSOSyal @Buralardutluuugdu Cookiie mavikelebek34 @Yasnaz @Elhan @Migim BlueBerry4268
Günaydın kızlar
Musmutlu sabahlar enercii dolu sabahlarr
Biri de şu sineklere kışın geldiğini, gidip kış uykusuna yatmaları gerektiğini söylese
foruma anca girebildim nasılsın canımMinnosprenses MssPARE @coconatt ASSOSyal @Buralardutluuugdu Cookiie mavikelebek34 @Yasnaz @Elhan @Migim BlueBerry4268
Günaydın kızlar
Musmutlu sabahlar enercii dolu sabahlarr
Biri de şu sineklere kışın geldiğini, gidip kış uykusuna yatmaları gerektiğini söylese
dışarısı soğuk ya camdan kapıdan dalmıştır içeriHe ya malum kargalar pohunu yemeden misalişaka bi yana da sinek kardeşle kavgadaydık
Bir gün denicem aklımda minnoşum tarifini alırımGüzel olur dene
Bende barbunyayla şehriyeli bulgur pilavı ettimNohut var akşama
Hahah namıssızlar duyarlar mı hiç
Şimdi üzüldüm dicem de pek inandırıcı olmayacak sabah birini süpürgenin içine çektimmadem sıcak istiyorlar orası daha sıcak
O neydi gı
He ya adama yapışıyor ya bide sinir oluyorum. Bide bunların yavruları var onların hedefi de burun delikleriBen de deli olurum hele karasinek oluncaOnu odadan çıkartana kadar uyku Uyumam
Yaa bu mevsimde yalnız olmadığıma sevindimSagol canımmmNapion nasılsın ?
Aynen bizde sineklerden dertliyiz
İyim şükür canım seni sormalı. Nasıl gidiyor hayatforuma anca girebildim nasılsın canım
He valla yeter ki girecek delik bulsunlardışarısı soğuk ya camdan kapıdan dalmıştır içeri
Ohh afiyet bal şeker olsun canımBende barbunyayla şehriyeli bulgur pilavı ettimay bugün daha yeni oturdum totomun üstüne
İşlerine gelmiyor
Tamam balımBir gün denicem aklımda minnoşum tarifini alırım
Sosyalim nasılsınSelam canım kurbişimlodos var diye evin içine kaçıyorlar onlarda bence kış geldiginin farkında değiller
Iyiyim Minnosum şükür sen nasılsınSosyalim nasılsın
Iyiyim şükür kuzum sen nasılsın iyisiniz dimiHe ya bu sene yuvayı benim eve yapmaya niyetlenmiş gibi bir halleri varsen nasılsın fıstık
Evet canım bir başıma biraz salonda değişiklikler yaptım. Koca konsolu ittim Allaha emanetOhh afiyet bal şeker olsun canımnaptın bakalım ev işleri ile mi uğraştın
Ne zaman yenilenecek peki iyiyim çok şükürIyiyim Minnosum şükür sen nasılsıninternetim yok girip yazamıyorum bile doğru düzgün, sürünüyorum
Yarın inş kuzumNe zaman yenilenecek peki iyiyim çok şükür
Aminn sosyalimYarın inş kuzumaman maşallah minnosuma nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?