- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.398
- 348
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #37.741
De di ve ko du muu yapmayali ve olan bitenlere o kadar fransiz kaldim ki şu 7 aydaŞimdi bi iki dedikodu yapmak vardıı
Bu diyetler bitmiyor ömrümüz diyetle geçiyorAynen hem sağlıklı hemde sade kahve soda ve 1 hurma kurusuyla ara öğün yapmis oldum diyetteyimde biraz
Sabah erkenden git sen akşam uyuma saati gelArada böyle şeyler lazım tabi minnommbende gidip kalmak istiyorum bazen ama aynı şehirde olunca olmuyor. Ama insan bekarlığındaki gibi özlüyor bazen
Kızlardan fırsat mı var ki deDe di ve ko du muu yapmayali ve olan bitenlere o kadar fransiz kaldim ki şu 7 ayda
Tabii öyle kuzum çok değişikk ben bekarken hastaneden iğneden korkan birinsandım evlendim çocuk için hastanelere koştuk hep hiç korkmadım ne çatalara çıktım ben oyle cesaret ediyorkii aklın orda olduğu sürece kendini güçlü hissediyorsun biz herzaman güçlüyüzzNe kadar değişik dimi kuzum. Başka şey olsa bu kadar cekemeyiz aslında ama biz kadınlar çok güclüyüz
Ya işte olmuyor hep kahvaltıya gidiyorum saat 1 2 dedimmi eve gelmek istiyorumSabah erkenden git sen akşam uyuma saati gel
Yinede kendi evin rahatYa işte olmuyor hep kahvaltıya gidiyorum saat 1 2 dedimmi eve gelmek istiyorum
AmmmaaaaannnnnDe di ve ko du muu yapmayali ve olan bitenlere o kadar fransiz kaldim ki şu 7 ayda
Aahhh minnoş hiç aradınmı evini pekiiiYinede kendi evin rahat
Bende kan aldıramazdım kan aldırcağım zaman korkudan bir haller olurdu bana şimdi ohoo neler gördük neler yaşadık aman hiçte korkmuyorum hiç birindenTabii öyle kuzum çok değişikk ben bekarken hastaneden iğneden korkan birinsandım evlendim çocuk için hastanelere koştuk hep hiç korkmadım ne çatalara çıktım ben oyle cesaret ediyorkii aklın orda olduğu sürece kendini güçlü hissediyorsun biz herzaman güçlüyüzz
Elçoo anne evinde aramadımAahhh minnoş hiç aradınmı evini pekiii
Aynen öyle canım herkesin kendi evi kendi düzeni gerçektenYinede kendi evin rahat
Burafa eşimde yok ya sanki evlenmemiş gibiyim uzunca bir tatil yapıp gelmiş gibiyimAynen öyle canım herkesin kendi evi kendi düzeni gerçekten
Kolay gelsin perimmHadi ben gideyim mutfağımı toplayım artık yemeğimide yapayım geleyim
Evett aynennn ben bekarken dişlerimi tel taktırıcam ama nasıl titriyorumm nasıl titriyorumm bide iğne vurucak doktor ben ağla ağla ortaliğı yıktımmmBende kan aldıramazdım kan aldırcağım zaman korkudan bir haller olurdu bana şimdi ohoo neler gördük neler yaşadık aman hiçte korkmuyorum hiç birinden
Ahaha şimdi eve gidince değişik hissetcenBurafa eşimde yok ya sanki evlenmemiş gibiyim uzunca bir tatil yapıp gelmiş gibiyim
Sağolasın minnoşumKolay gelsin perimm
HahahahahahaElçoo anne evinde aramadımama eşimi özledim
Haydiiiii babaaayyyyyyHadi ben gideyim mutfağımı toplayım artık yemeğimide yapayım geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?