Ne kadar değişik dimi kuzum. Başka şey olsa bu kadar cekemeyiz aslında ama biz kadınlar çok güclüyüz
Tabii öyle kuzum çok değişikk ben bekarken hastaneden iğneden korkan birinsandım evlendim çocuk için hastanelere koştuk hep hiç korkmadım ne çatalara çıktım ben oyle cesaret ediyorkii aklın orda olduğu sürece kendini güçlü hissediyorsun biz herzaman güçlüyüzz

Bende kan aldıramazdım kan aldırcağım zaman korkudan bir haller olurdu bana şimdi ohoo neler gördük neler yaşadık aman hiçte korkmuyorum hiç birinden

Reactions: Jou
Bende kan aldıramazdım kan aldırcağım zaman korkudan bir haller olurdu bana şimdi ohoo neler gördük neler yaşadık aman hiçte korkmuyorum hiç birinden
Evett aynennn ben bekarken dişlerimi tel taktırıcam ama nasıl titriyorumm nasıl titriyorumm bide iğne vurucak doktor ben ağla ağla ortaliğı yıktımmm annem diyo şiişştt kızımm kocaman kizsın ne bu ağlamakk iğne görünce birşey oluyodu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…