- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.241
Demii sonra uyu uyan iyi olmuyor kafa bi milyon yiyesi gelmiyor insanınUyuyup uyanmak çok zor balimkafamız dincken yiyelim yemeğimizi aminn matmazelim, günlerimiz hep ayni aslında ama buna şükür
Allah razi olsun canım benim, seninde her sey gönlüne göre olsun inşAynenkuzum pyemsessss hemde ne pyemses Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah duamdasiniz .
Kalp kalbi görmese bile tanır .
Hemen okuyorumAşılama,tüp bebek ,aşılama ve müjdem(pcos+erkek infertilitesi)
Okumak isterseniz umut olsun diye buraya koyuyorum
Fatmazell
Bi duyucaz minnoşunbebe geliyoÇok şükür canım benim 7.aya giricem sosyalim zaman su misali
İnşAllah
Ay ben okumuştum nasıl ağladımmAşılama,tüp bebek ,aşılama ve müjdem(pcos+erkek infertilitesi)
Okumak isterseniz umut olsun diye buraya koyuyorum
Fatmazell
Oldun sen sağlıklı takıl bebeğim gaymagimÇay bile aynı durumm kuzu ben sütle devam
Gelişleri hep güzel o yüzden sabır ,şimdi sana klasik yaşın henüz çok küçük cümlesini kurmak istemiyorum ama korkma ve sabret inşallah çok yorulmadan nasip olurRabbim sağlıkla huzurla bir ömür geçirmeyi nasip etsin inşallah
Dediğin gibi çok istenen bebikler öyle oluyor maalesef artık şansımıza sıpa daha da bekletir mi yoksa acır gelir mi orası şans
Ooyyyy balllOldun sen sağlıklı takıl bebeğim gaymagim
Olsun bak nasip oldu şükürler olsunAy ben okumuştum nasıl ağladımm
Amin amin kuzumAllah razi olsun canım benim, seninde her sey gönlüne göre olsun inşpiyemsesimizin hep mutlu gunlerini goresin
Gerçektende öyle canım benim bende son tupe gidecekken regl gördüm ama erken gördüm sosyaleOlsun bak nasip oldu şükürler olsunbende çok ağlardım halen ağlıyorum halen çünkü bende o zorlukları ,yolları gördüm hemde bir desteğim olmadan . Çok şükür Rabb sınavlarla kulunu deniyor sadece bu
Tüpte mi ? JouGerçektende öyle canım benim bende son tupe gidecekken regl gördüm ama erken gördüm sosyaleASSOSyal özelden yazmıştım çok ağlamıştım gene tutmadı diye halbuki hamileymişim ondan ağlıyormuşum bildiğin regl gördümerken olduğu için eşimin işi uymamıştı aksatmıştıkki meğersem düşük ediyormuşum haberim yok
eylül ayında ben tüpe gidicektimm aşkomm kararım netti ki normalde hamile olduğumu öğrendim daha doktora gitmeden ama değişik değişik regl görüyordumTüpte mi ? Jou
Gözlerim dolu dolu okudum yazınıGelişleri hep güzel o yüzden sabır ,şimdi sana klasik yaşın henüz çok küçük cümlesini kurmak istemiyorum ama korkma ve sabret inşallah çok yorulmadan nasip olur
Evet aşırı cimcime yaramaz olacak teyzesi şimdiden belli ediyo kendini ,herşeyi hoş onunsize de tattırsın rabbim kuzum
Aaaa evet bana da demiştin şükürler olsuneylül ayında ben tüpe gidicektimm aşkomm kararım netti ki normalde hamile olduğumu öğrendim daha doktora gitmeden ama değişik değişik regl görüyordum
Amin amin inşallahGözlerim dolu dolu okudum yazını
Herşeyin bir vakti zamanı olduğu gibi bizim yumilerinde bir vakti saati var sadece o zamanı bilmiyoruz o kadar hepimiz anne baba olmak için varız bu hayatta yürek dolusu aminn tüm dualarınarabbim aratmadan nasip etsin bu yolda yorulanların yüreğine inşirah ferahlığı versin rabbim aminn
Evett öylee bide Bu çatlak helee konuşmuştuk o zaman ben erkek hissediyordum o kız tam tersi olduAaaa evet bana da demiştin şükürler olsunaz kaldı ve sana demiştim kız olacak diye birde sweet vardı ona da demiştim haaa birde catlaga özelden demiştim seni hiç kız hissedemiyorum erkek olacak sanki diye Catlak-kurabiye
Aminn aminn lavişimmAmin amin inşallahbirtanem sende minnos anne ol en yakın sürede
Mervenin ben hamile olduğunu da rüyamda görmüştüm daha transfer olmadanEvett öylee bide Bu çatlak helee konuşmuştuk o zaman ben erkek hissediyordum o kız tam tersi oldu
Cok güzell yaa kuzummmMervenin ben hamile olduğunu da rüyamda görmüştüm daha transfer olmadanCatlak-kurabiye hatta kendisine yazarken o gün yazdım gördüğüm gün rüyamda hamileydim zaten ama demiştim benim rüyalarım genelde iyi de olsa kötü de olsa çıkar diye şükürler olsun çıktı o da bende çok sevinmistik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?