Uyuyup uyanmak çok zor balim kafamız dincken yiyelim yemeğimizi aminn matmazelim, günlerimiz hep ayni aslında ama buna şükür
Demii sonra uyu uyan iyi olmuyor kafa bi milyon yiyesi gelmiyor insanın
Aminn şükür tabiiikii kirazlım en azından sağlıklıyız mutluyuz rabbim bu günümüzden alı koymasın

Rabbim sağlıkla huzurla bir ömür geçirmeyi nasip etsin inşallah
Dediğin gibi çok istenen bebikler öyle oluyor maalesef artık şansımıza sıpa daha da bekletir mi yoksa acır gelir mi orası şans
Gelişleri hep güzel o yüzden sabır ,şimdi sana klasik yaşın henüz çok küçük cümlesini kurmak istemiyorum ama korkma ve sabret inşallah çok yorulmadan nasip olur
Evet aşırı cimcime yaramaz olacak teyzesi şimdiden belli ediyo kendini ,herşeyi hoş onun size de tattırsın rabbim kuzum

Gerçektende öyle canım benim bende son tupe gidecekken regl gördüm ama erken gördüm sosyale ASSOSyal özelden yazmıştım çok ağlamıştım gene tutmadı diye halbuki hamileymişim ondan ağlıyormuşum bildiğin regl gördümerken olduğu için eşimin işi uymamıştı aksatmıştıkki meğersem düşük ediyormuşum haberim yok

Tüpte mi ? Jou

Gözlerim dolu dolu okudum yazını
Herşeyin bir vakti zamanı olduğu gibi bizim yumilerinde bir vakti saati var sadece o zamanı bilmiyoruz o kadar hepimiz anne baba olmak için varız bu hayatta yürek dolusu aminn tüm dualarına rabbim aratmadan nasip etsin bu yolda yorulanların yüreğine inşirah ferahlığı versin rabbim aminn

eylül ayında ben tüpe gidicektimm aşkomm kararım netti ki normalde hamile olduğumu öğrendim daha doktora gitmeden ama değişik değişik regl görüyordum
Aaaa evet bana da demiştin şükürler olsun az kaldı ve sana demiştim kız olacak diye birde sweet vardı ona da demiştim haaa birde catlaga özelden demiştim seni hiç kız hissedemiyorum erkek olacak sanki diye Catlak-kurabiye

Amin amin inşallah birtanem sende minnos anne ol en yakın sürede

Evett öylee bide Bu çatlak helee konuşmuştuk o zaman ben erkek hissediyordum o kız tam tersi oldu

Evett öylee bide Bu çatlak helee konuşmuştuk o zaman ben erkek hissediyordum o kız tam tersi oldu
Mervenin ben hamile olduğunu da rüyamda görmüştüm daha transfer olmadan Catlak-kurabiye hatta kendisine yazarken o gün yazdım gördüğüm gün rüyamda hamileydim zaten ama demiştim benim rüyalarım genelde iyi de olsa kötü de olsa çıkar diye şükürler olsun çıktı o da bende çok sevinmistik .

Cok güzell yaa kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…