- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.221
Allah razı olsun kuzumAaa hatırladım ben seni canımmm, denk gelmistik aslında hep profillere forumda topiktedoğum yapmışsın denek,zaman ne çabuk geçmiş rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım benim
İyiyim çok şükür canım matmazelimmm ,sen nasılsın sende gececi tayfadan misinOyyyy kuzummm nasılsınn
Ahh o eski günlerRamazandan çnce içtikce etiketler sohbet ederrdik
Herkes kahve icsinOooooo benim gayfelerimm bile burda meşhurdur ne sunumlarimla gelirdim buraya ahh ahhhiç gayfee bak ASSOSyal kahve içiyo
Tabiiikiii seve seve tanışırız lavincimmBen diğer kızları da tanımayı çok isterdim @tiniminihaniimFatmazell ASSOSyal birde pare etiketleyemedim onu ama geçen.aylarda hamilelik doğum vs derken kızlar eminim sizlerde çok çok iyisiniz hepinizden o elektirigi burada bile aldım
İlk mesajı buldumKahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
@Catlak-kurabiye @N u r @dut agaci @renksizgokkusagi M Mutluuu06 @NiloyatospikkASSOSyal @zorunlunick @MssPARE @Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
O zaman bayram ertesi devam ederizzzRamazandan çnce içtikce etiketler sohbet ederrdik
Hahahaahah için gayri kahveyiii ben içemiyorum midem alt üst ediyorrHerkes kahve icsin
Evetttİyiyim çok şükür canım matmazelimmm ,sen nasılsın sende gececi tayfadan misin
Yaaa canım benim çok tatlisinAllah razı olsun kuzumevet 5 ay olacak 1 hafta sonra , minnoş bir prensesim var annesini azıcık üzüyo müzüyo ama çok çok aşık annesi ona . Rabbim dileyen herkese nasip etsin bende çok sıkıntılar yaşadım kavuşmak için ama rabbim hiç ummadığım anda nasip etti şükürler olsun her sarılıp öptüğümde en içten hallerinde hep dua ederim isteyen herkese hatta aklıma gelen isim isim . Katilamiyordum aranıza ama sizleri gerçekten seviyorum çünkü insan gibi insan olanlardansınız .
Hala miHahahaahah için gayri kahveyiii ben içemiyorum midem alt üst ediyorr
Kuzum inşallah nasip olur en güzel vakitte. Bende Maxi boy bir ablayim sana göreTabiiikiii seve seve tanışırız lavincimm
Ben Fatma 22 yaşında mini minnacık bir hanımım
Eşimin işi sebebiyle Diyarbakırdayım aslen Konyalıyım
Bebiş çalışmalarındayız 1 buçuk yıldır umarım benim gibi bekleyenlerle beraber herkese nasip olurda buraya yazarız uyumuyor diş çıkarıyor öldüm bittim diye
Yakıyorr aşkom pek iyi gelmiyor bana hamile kaldım kahveden soğudum yaHala mi
Uyuyup uyanmak çok zor balimEvetttramazan dolayısıyla böyle normalde 12 12.30 yatış saatim
Allah iyilik sağlık versin çiçeğiiim hep iyi ol
Ben çok şükür iyiyim işte hayat telaşesi
AynenYaaa canım benim çok tatlisinbunlar hep tatlı yorgunluklar piyemses annesi olmak bunu gerektirir ne güzel kalbin var,rabbim seninde herseyi kalbine göre versin inşallah kalp kalbi tanır
Sonra geçer balımYakıyorr aşkom pek iyi gelmiyor bana hamile kaldım kahveden soğudum ya
Çok şükür canım benim 7.aya giricem sosyalim zaman su misaliOyyy kıyamam sana yaa minnossunAllah büyük kazasız belasız, çok sevindim evlendin de misafir ağırlıyor maşallah
İnşAllahO zaman bayram ertesi devam ederizzz
Çay bile aynı durumm kuzu ben sütle devamSonra geçer balım
Rabbim sağlıkla huzurla bir ömür geçirmeyi nasip etsin inşallahKuzum inşallah nasip olur en güzel vakitte. Bende Maxi boy bir ablayim sana göre33.yaşıma girdim geçenlerde , benimde bebeğim 1.5 sene olmadı ama bu olmayan süre zarfında özelde bir cipli aşılama+ tüp bebek tedavisi gördüm ama negatif çıktı . Sonra devlette ilaçsız aşılama ile nasıp oldu yavrum hiç ummadığım anda şükürler olsun. Dilerim sizlere de en güzel vakitte hiç darlanmadan nasip olur ama şöyle bişey var çok istenen bebekler aşırı zor oluyor bilin yaniiiii deneyim konuşuyor burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?