Aaa hatırladım ben seni canımmm, denk gelmistik aslında hep profillere forumda topikte doğum yapmışsın denek,zaman ne çabuk geçmiş rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım benim
Allah razı olsun kuzum evet 5 ay olacak 1 hafta sonra , minnoş bir prensesim var annesini azıcık üzüyo müzüyo ama çok çok aşık annesi ona . Rabbim dileyen herkese nasip etsin bende çok sıkıntılar yaşadım kavuşmak için ama rabbim hiç ummadığım anda nasip etti şükürler olsun her sarılıp öptüğümde en içten hallerinde hep dua ederim isteyen herkese hatta aklıma gelen isim isim . Katilamiyordum aranıza ama sizleri gerçekten seviyorum çünkü insan gibi insan olanlardansınız .

Tabiiikiii seve seve tanışırız lavincimm
Ben Fatma 22 yaşında mini minnacık bir hanımım
Eşimin işi sebebiyle Diyarbakırdayım aslen Konyalıyım
Bebiş çalışmalarındayız 1 buçuk yıldır umarım benim gibi bekleyenlerle beraber herkese nasip olurda buraya yazarız uyumuyor diş çıkarıyor öldüm bittim diye

İyiyim çok şükür canım matmazelimmm ,sen nasılsın sende gececi tayfadan misin
Evettt ramazan dolayısıyla böyle normalde 12 12.30 yatış saatim
Allah iyilik sağlık versin çiçeğiiim hep iyi ol
Ben çok şükür iyiyim işte hayat telaşesi

Yaaa canım benim çok tatlisin bunlar hep tatlı yorgunluklar piyemses annesi olmak bunu gerektirir ne güzel kalbin var,rabbim seninde herseyi kalbine göre versin inşallah kalp kalbi tanır

Kuzum inşallah nasip olur en güzel vakitte. Bende Maxi boy bir ablayim sana göre 33.yaşıma girdim geçenlerde , benimde bebeğim 1.5 sene olmadı ama bu olmayan süre zarfında özelde bir cipli aşılama+ tüp bebek tedavisi gördüm ama negatif çıktı . Sonra devlette ilaçsız aşılama ile nasıp oldu yavrum hiç ummadığım anda şükürler olsun. Dilerim sizlere de en güzel vakitte hiç darlanmadan nasip olur ama şöyle bişey var çok istenen bebekler aşırı zor oluyor bilin yaniiiii deneyim konuşuyor burada

Evettt ramazan dolayısıyla böyle normalde 12 12.30 yatış saatim
Allah iyilik sağlık versin çiçeğiiim hep iyi ol
Ben çok şükür iyiyim işte hayat telaşesi
Uyuyup uyanmak çok zor balim kafamız dincken yiyelim yemeğimizi aminn matmazelim, günlerimiz hep ayni aslında ama buna şükür

Yaaa canım benim çok tatlisin bunlar hep tatlı yorgunluklar piyemses annesi olmak bunu gerektirir ne güzel kalbin var,rabbim seninde herseyi kalbine göre versin inşallah kalp kalbi tanır
Aynen kuzum pyemsessss hemde ne pyemses Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah duamdasiniz .
Kalp kalbi görmese bile tanır .

Rabbim sağlıkla huzurla bir ömür geçirmeyi nasip etsin inşallah
Dediğin gibi çok istenen bebikler öyle oluyor maalesef artık şansımıza sıpa daha da bekletir mi yoksa acır gelir mi orası şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…