Kendisini derken 1 ci kocandan çocugunuzu seviyorsunuz demii eski kocanızı aramıyorsun
2ci kocanla sanırim biraz sıkıntı var cocuklarla öyle olunca maalesef yemek konusunda eve tencere bile yetmiyo

Kendisini derken 1 ci kocandan çocugunuzu seviyorsunuz demii eski kocanızı aramıyorsun
2ci kocanla sanırim biraz sıkıntı var cocuklarla öyle olunca maalesef yemek konusunda eve tencere bile yetmiyo
Ay tabiki çocuğumu seviyorum 1. Kocama asla asla asla ne geri dönerim ne de ararım

Reactions: Jou
Baya çektirmiş seni demekkii simdiki yuvanda mutluysa süper demeyi unuttum ilk hamileliğim canım
Ayy canım Allah sağlıklı büyütsün senin adına çok sevindimm hayatım sormak uygun kaçar mı bilemedim ama yaşın kaç

Cok teşekkürlerr evett 2buçuk sene içinde sonunda bi tutunma oldu çok şükür yaşım 28
Ay çok sevindim hayatım ben de 30 yaşındayım yakınmış yaşlarımız cinsiyetini öğrendiniz mi bebişin

Ay çok sevindim hayatım ben de 30 yaşındayım yakınmış yaşlarımız cinsiyetini öğrendiniz mi bebişin
Ay hanımlar selamlarrrrrr, bende biraz konuya dalmış bulunmaktayım galiba hahayt neyse, hanife hanım bende 4. kocamı boşadım 5 çocuğum var şimdi 5. kocamla evlenicezzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…