- 25 Ağustos 2019
- 62.634
- 120.409
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.381
Kendisini derken 1 ci kocandan çocugunuzu seviyorsunuz demii eski kocanızı aramıyorsun3 çocuğum varerken yaşta anne oldum bir salaklıkla evlendim genç yaşta bilirsiniz asabilik şimdiki aklım olsa asla 1. Kocamdan 1 çocuğum oldu kendisini çok seviyorum sonra 2. Kocamla tanıştım hemen evlendik onunla da ama bu sefer pişmanlık yok tabiki ikizlerimiz var onunla da tek sorun şu kocamın vegan olması ay çocuklar ayrı yemek seçiyor ne sebze yiyorlar kocam ayrı seçiyor ne et yiyor ben arada kalıyorum gerçekten sizin çocuk var mı??
Ay tabiki çocuğumu seviyorumKendisini derken 1 ci kocandan çocugunuzu seviyorsunuz demii eski kocanızı aramıyorsun
2ci kocanla sanırim biraz sıkıntı var cocuklarla öyle olunca maalesef yemek konusunda eve tencere bile yetmiyo
Baya çektirmiş seni demekkiiAy tabiki çocuğumu seviyorum1. Kocama asla asla asla ne geri dönerim ne de ararım
Ayy canım Allah sağlıklı büyütsün senin adına çok sevindimmBaya çektirmiş seni demekkiisimdiki yuvanda mutluysa süper demeyi unuttum ilk hamileliğim canım
Cok teşekkürlerr evett 2buçuk sene içinde sonunda bi tutunma oldu çok şükür yaşım 28Ayy canım Allah sağlıklı büyütsün senin adına çok sevindimmhayatım sormak uygun kaçar mı bilemedim ama yaşın kaç
Ay çok sevindim hayatımCok teşekkürlerr evett 2buçuk sene içinde sonunda bi tutunma oldu çok şükür yaşım 28
Kıızz delii 32 haftalığım minnak bi kızım olcakAy çok sevindim hayatımben de 30 yaşındayım yakınmış yaşlarımız cinsiyetini öğrendiniz mi bebişin
Ay hanımlar selamlarrrrrr, bende biraz konuya dalmış bulunmaktayım galiba hahayt neyse, hanife hanım bende 4. kocamı boşadım 5 çocuğum var şimdi 5. kocamla evlenicezzzzAy çok sevindim hayatımben de 30 yaşındayım yakınmış yaşlarımız cinsiyetini öğrendiniz mi bebişin
İnanalım mıAy hanımlar selamlarrrrrr, bende biraz konuya dalmış bulunmaktayım galiba hahayt neyse, hanife hanım bende 4. kocamı boşadım 5 çocuğum var şimdi 5. kocamla evlenicezzzz
Maşallah maşallah bu ne bollukAy hanımlar selamlarrrrrr, bende biraz konuya dalmış bulunmaktayım galiba hahayt neyse, hanife hanım bende 4. kocamı boşadım 5 çocuğum var şimdi 5. kocamla evlenicezzzz
Banada inandırıcı gelmedi kurabiyemmmİnanalım mı
çok kabasınız, ben burda size hevesle hayatımı anlattım siz ne diyorsunuz, neyse teesüf ederimİnanalım mı
evet yaşım geçti aslında biraz ondandırMaşallah maşallah bu ne bolluk
Ah pariş işte böyle böyle kalmıyor kocalarMaşallah maşallah bu ne bolluk
olabilir hanımefendi, ama bu benim hayatım çok mutlu olduğum söylenemez ama yinede burdada hevesim kursağımda kaldıBanada inandırıcı gelmedi kurabiyemmm
Oy ya kıyamam. Ne yapalım bacım biz birinciyi zor buluyoruzçok kabasınız, ben burda size hevesle hayatımı anlattım siz ne diyorsunuz, neyse teesüf ederim
Bende öyle koca bekliyorum meğer alanlar varmışAh pariş işte böyle böyle kalmıyor kocalar
Tinomm benim koca olayı bitti artıkBanada inandırıcı gelmedi kurabiyemmm
İşin sırrını öğren parişBende öyle koca bekliyorum meğer alanlar varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?