- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.401
O zaman bu sefer inşAllah çok mutlu olursunuz ne diyelim yeni üye birden bu konunun altına yazınca tuhafımza gitmiş olablir efendimolabilir hanımefendi, ama bu benim hayatım çok mutlu olduğum söylenemez ama yinede burdada hevesim kursağımda kaldı
Olanlar oluyor elco
Benimdeolabilir hanımefendi, ama bu benim hayatım çok mutlu olduğum söylenemez ama yinede burdada hevesim kursağımda kaldı
Anam bilemedim iki tane arkadaş ikiside yeni üye olunca trollendik sandım
valla bende aldatıldım ondan üzgünümBende öyle koca bekliyorum meğer alanlar varmış
Hayırrr bitmezz bitemezzz paremmmTinomm benim koca olayı bitti artık
Bence de tam öyleAnam bilemedim iki tane arkadaş ikiside yeni üye olunca trollendik sandım
Dördü de mi aldattıvalla bende aldatıldım ondan üzgünüm
ayy çok mutlu oldum hayatım kız çocukları çok tatlı süslersinKıızz delii 32 haftalığım minnak bi kızım olcak
ay tabi sizde haklisiniz pat diye daldim, ayrica cok tesekkur ederim:))))O zaman bu sefer inşAllah çok mutlu olursunuz ne diyelim yeni üye birden bu konunun altına yazınca tuhafımza gitmiş olablir efendim
neeeAy hanımlar selamlarrrrrr, bende biraz konuya dalmış bulunmaktayım galiba hahayt neyse, hanife hanım bende 4. kocamı boşadım 5 çocuğum var şimdi 5. kocamla evlenicezzzz
Ramazan ramazan uğraştıkları şeye hele kurabiyemmm
Dördü de mi aldattıay hayir tabiki, bazilariyla anlasmali ayrildik, cok ta iyi insanlardir aslinda, ama anlasamadik, isler cigirindan cikti, ozur dilediler ama olmadi iste neyse azcik pozitif konusalim hanimlar:))))
Uzun zamandır trollenmiyorduk iyi mi geldi neRamazan ramazan uğraştıkları şeye hele kurabiyemmm
Uzun zamandır trollenmiyorduk iyi mi geldi ne
İnanalım mı
Daha neler göreceksin dur sennnvalla bilemedim şimdi iftira da atmak istemiyorum insanlara ama tuhaf bir platform
Biz burada çok ayşeler gördük aslında ali olanvalla bilemedim şimdi iftira da atmak istemiyorum insanlara ama tuhaf bir platform
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?