- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.421
Anam ben sır bilmiyom gelmiiyo ki bileyim goca gocaaa başına das düşeİşin sırrını öğren pariş
Dikkkat et ben bile mamut emmi olabilirimvalla bilemedim şimdi iftira da atmak istemiyorum insanlara ama tuhaf bir platform
Evett nedenn kk biraz anlatsanaPozitif konuşalım olur peki nerden esti kk üyeliğikesbykesbyson
Hepiniz birden ne daldınız laann dedim kiyamet varrOlanlar oluyor elco
Vuuyyy başımaaa geleee ben fransızzzAnam bilemedim iki tane arkadaş ikiside yeni üye olunca trollendik sandım
Hahaha tam sana gelecekken yolda kapmışlar parişAnam ben sır bilmiyom gelmiiyo ki bileyim goca gocaaa başına das düşe
Oohh allah bagışlasın inşaallahhayy çok mutlu oldum hayatım kız çocukları çok tatlı süslersintabiki öncelik sağlıklı olması benim de 2 kızım 1 oğlum var
Seni yalnız bırakmayalım dedikVuuyyy başımaaa geleee ben fransızzz
Valla hanimlar, bana uye olma aslinda surdan esti, ben hep sorunum derdim tasam oldugunda ilk burasi cikiyordu dedim bende yardim ediyim insanlara, hemcinslerime:)Pozitif konuşalım olur peki nerden esti kk üyeliğikesbykesbyson
İzleyelim joumm
He tanışalım dedik geldik hoşgeldin yaptıkHepiniz birden ne daldınız laann dedim kiyamet varr
Aayyy tam yetiştinizzzSeni yalnız bırakmayalım dedik
Hahahaha eii etti parreeeHe tanışalım dedik geldik hoşgeldin yaptık
Aayyy sok gecirdim dedim birden daldılarr pohiyenn neolayyy burdaaAlilere Mahmut emmilere Murtaza emmilere slm olsun ilahi kızlar
Catlak-kurabiye MssPARE Tiniminimavihanim Jou
Emmin gurban olsun kokomAlilere Mahmut emmilere Murtaza emmilere slm olsun ilahi kızlar
Catlak-kurabiye MssPARE Tiniminimavihanim Jou
Aynen öyle burada çok güzel bilgiler paylaşıyoruz. Sen ne konuda yardım etcen bizeValla hanimlar, bana uye olma aslinda surdan esti, ben hep sorunum derdim tasam oldugunda ilk burasi cikiyordu dedim bende yardim ediyim insanlara, hemcinslerime:)
Sizler nerelisiniz hanimlar? ::)))Emmin gurban olsun kokom❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?