- 25 Nisan 2022
- 104
- 86
- 13
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.701
Maşallah Allah bağışlasın hayatımDimi dimi, benim bir oğlum 15 yaşında diğeri 9, kızlarım da biri 6 yaşında diğeri 3, allahtan hepsi birbiriyle çok iyi anlaşıyorlar
Cilt doktoruyum yani, Esenler de yeni klinik açtım, hepinizi beklerimO necahil gibi hisettim
hocamDermatoloğum ben
yook yook kıyamamyapmaz öyle şeyler baloncuk inanmam
Eeee ikinciyi ne zaman koycazbenm yüzümden değil sizin ikinizin dengesizleşip benm arada kalmam yüzündenoysaki en masum bendim
neyse amaaağğnnn ara sıra geliyorlar işte hoş görmek lazım benide
sürekli sürekli gülemem
ama göz hapsimdesin sende biliosunki
Bah gelerem mmistersen lönk diye gel. gel ne olursan ol yine gel
Amannn neyse işteeeyapmadım ozmom ya
ikisi birbirine girdi ikisine ayar verdim biri alınmadı diğeri alındı
buda bana yakın en alınmaması gereken kişi diye.. alındı.. alınınca benm şarteller attı saydırdım
önden sizi alalım artık
Eeee ikinciyi ne zaman koycaz
Bah gelerem mm
Amannn neyse işteee
Eee daha da nasılsın nörüyon
Kız lena yaşına varacak koydur gitsin ikisi beraber büyürönden sizi alalım artık
valla çatlicimmmmmmmm
Kuzummmm sizin gibi kızlar durduk yere böyle davranmaz biliyorum ben siz öyle kızlar değilsiniz.kesbykesbyson hanifee_el
Amacımız sizleri kırmak değil
Burada gerçekten yenisinizdir belki
Ama o kadar şey gördük ki sizde öyle giriş yapınca haklı olarak şüphelendik
Ki bir yerde 4 çocuğum var diyip bir yerde 5 diyince insanın kafası haklı olarak karışıyor. Neyse kusura bakmayın
anam ağlıor maddi manevi nere ne koyuyomKız lena yaşına varacak koydur gitsin ikisi beraber büyür
gel gel gümüle geeell börümeee dom dom kurşunuuu
Eeee ikinciyi ne zaman koycaz
Bah gelerem mm
Amannn neyse işteee
Eee daha da nasılsın nörüyon
Ahahaha olmuşken tam olsun ikisine bir ağlasım yaffanam ağlıor maddi manevi nere ne koyuyom
önce sıranızı salında biAhahaha olmuşken tam olsun ikisine bir ağlasım yaff
Beni mahvediyorsun beebeğimgel gel gümüle geeell börümeee dom dom kurşunuuu
Sorma yaönce sıranızı salında bi
neyi beklion len hala
Sorma ya
Amannn iştebiliomda gerçi
Yeeaaaahhhhuuuu yeee beybii
Hepimizeee nasip etsiinn öznuşummm bu duygudan rabbim hiçbirimizi geri bırakmasıncanımm rabbim hayırlısıyla sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah. ben de 1 ay önce bebişimi kaybettim. kalbi durmuştu ama Allahtan ümidimi kesmiyorum hiçbir zaman. olacak olacak hepimizin bebişi olacak inşallah
kıyamam sana beeennnrabbim nasip edecektir kuzum inanıyorum ben
Yaa ne güzel motive etmişin öyleee baloncummiyi ki geri döndün cnm.. ben burada çok destek gördüm. köstek olanlarda oldu burası ilginç bi yer ama annelik yolunda insan çevresindekilere anlatamadığını burda anlatıyor.. soruyoruz öğreniyoruz... içimizi döküyoruz
kız içimize at at at nereye kadar... patlarız vallahi.. kaldıki hormonlarımız horon tepiyor resmen stresli olunca...
iyisimi burda anlatıp oh be rahatladım demekben hep o gözle baktım o süreçte..
hiç üzülme... sabrın sonu selamet... Rabbim en güzel vaktini bekliyor...
insan keseye değil o testteki çift çizgiye bile aşık oluyor resmen.. anlıyorum seni ne hissettiğini
ama olacak.. o kedi buraya gelecek
işte aslında sen ruhunu yormuş olacaksın ki bilmek yoruyor diyorsun
halbuki bilmek özellikle doğru olanı bilmek senin için avantaj... tıp ne kadar ilerledi vs biliyorsun
neyin doğru tedavi neyin bünyeni etkileyip etkilemieceğini biliyorsun... bunların hepsi artı
biz burda neler kullanıp hastanelik olanlarla gördük cnm benim.. hep olumlu düşünelim olumlu olsun
tam tüpe başlayacakken mucize şekilde hamile kalnlarıda gördük
dilerim sende öyle olursun
ama varsaylım olmadı.. tüp gerçekten öcü değil kuzum.. bi başlıyorsun nasıl bitti anlamıyorsun.. en zor kısmı başlamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?