yapmadım ozmom ya
ikisi birbirine girdi ikisine ayar verdim biri alınmadı diğeri alındı
buda bana yakın en alınmaması gereken kişi diye.. alındı.. alınınca benm şarteller attı saydırdım
ahahahahh ikisi kim oliiiyii olabiliyor arada öyle şeyler yapmayın etmeyin büyüyünce unutursunuz

Hahaha değil mi . Evet canım ben de çok sevdim burada çok tatlı kızlarla tanıtmştim.. gülüyoruz ağlıyoruz sinirleniyoruz rahatlıyoru şaka Maka birsürü bir şey paylaşıyoruz.. ben çok samimi ve içten hepsine birer birer çok değer veriyorum

Burada destek görmek ve destek olmak çok mutlu ediyor beni ve motive ediyor ..

Olumsuz olanlara bile olumlu yaklaşıyorum inanki hasta ruhlu insanlara yapacak birşeyim yok Allah'tan şifa dilerim

kız ben onları Allaha bile havale etmiyorum
atmosfere bile karışamazlar

ahahaha piki uslu bir çocuk olacağım
şirinleri göreceğine inanıyorum

Valla ben sabahları servise yollayıp bir tur daha uyuyorum. Sonra da başlasın temizlik. Öğleden sonrada işe gidiyorum valla
ay ben de öyle 9 yaşındakini servise verip 3 yaşındakilerin kalkmasını bekliyorumm kalkınca da onları kreşe götürüyorum orda bana da iyi geliyor

Evet ya zigota kadar herşeyi bilmeseydik iyidi

Bilgimiz ilişki ile sınırlı kalmalıydı

ay ben de öyle 9 yaşındakini servise verip 3 yaşındakilerin kalkmasını bekliyorumm kalkınca da onları kreşe götürüyorum orda bana da iyi geliyor
Dimi dimi, benim bir oğlum 15 yaşında diğeri 9, kızlarım da biri 6 yaşında diğeri 3, allahtan hepsi birbiriyle çok iyi anlaşıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…