- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.681
ahahahahh ineceğin yer benim yanım olsun yawyuummYaaaaa şöyle Bi bakayım dedim ineceğim yeri kaçırcamgünaydın abli
Seni parçalarım len
Nasılsın
Bak gelerem haaaa zönk diyeahahahahh ineceğin yer benim yanım olsun yawyuumm
yook yook kıyamamBeni dövdü
benm yüzümden değil sizin ikinizin dengesizleşip benm arada kalmam yüzündenSenin yüzünden
istersen lönk diye gel. gel ne olursan ol yine gelBak gelerem haaaa zönk diye
yapmadım ozmom yayook yook kıyamamyapmaz öyle şeyler baloncuk inanmam
ahahahahh ikisi kim oliiiyiiyapmadım ozmom ya
ikisi birbirine girdi ikisine ayar verdim biri alınmadı diğeri alındı
buda bana yakın en alınmaması gereken kişi diye.. alındı.. alınınca benm şarteller attı saydırdım
boşver boşver aman diyim şimdi akşama güzel güzel şurda kahve içecez bozmaahahahahh ikisi kim oliiiyiiolabiliyor arada öyle şeyler yapmayın etmeyin büyüyünce unutursunuz
Hahaha değil mi . Evet canım ben de çok sevdim burada çok tatlı kızlarla tanıtmştim.. gülüyoruz ağlıyoruz sinirleniyoruz rahatlıyoru şaka Maka birsürü bir şey paylaşıyoruz.. ben çok samimi ve içten hepsine birer birer çok değer veriyorumiyi ki geri döndün cnm.. ben burada çok destek gördüm. köstek olanlarda oldu burası ilginç bi yer ama annelik yolunda insan çevresindekilere anlatamadığını burda anlatıyor.. soruyoruz öğreniyoruz... içimizi döküyoruz
kız içimize at at at nereye kadar... patlarız vallahi.. kaldıki hormonlarımız horon tepiyor resmen stresli olunca...
iyisimi burda anlatıp oh be rahatladım demekben hep o gözle baktım o süreçte..
hiç üzülme... sabrın sonu selamet... Rabbim en güzel vaktini bekliyor...
insan keseye değil o testteki çift çizgiye bile aşık oluyor resmen.. anlıyorum seni ne hissettiğini
ama olacak.. o kedi buraya gelecek
ahahaha piki uslu bir çocuk olacağımboşver boşver aman diyim şimdi akşama güzel güzel şurda kahve içecez bozma
kız ben onları Allaha bile havale etmiyorumHahaha değil mi . Evet canım ben de çok sevdim burada çok tatlı kızlarla tanıtmştim.. gülüyoruz ağlıyoruz sinirleniyoruz rahatlıyoru şaka Maka birsürü bir şey paylaşıyoruz.. ben çok samimi ve içten hepsine birer birer çok değer veriyorum
Burada destek görmek ve destek olmak çok mutlu ediyor beni ve motive ediyor ..
Olumsuz olanlara bile olumlu yaklaşıyorum inanki hasta ruhlu insanlara yapacak birşeyim yok Allah'tan şifa dilerim
şirinleri göreceğine inanıyorumahahaha piki uslu bir çocuk olacağım
şirinler de beni görecek miiiiikız ben onları Allaha bile havale etmiyorum
atmosfere bile karışamazlar
şirinleri göreceğine inanıyorum
Ayy gerçekten benim de aklıma o reklam geliyor çocukluğumuzyaa herkes öyle diyor
benmse mutluluk geliyorbalonlar benim için huzur demek ya evdede aksesuarlarım hep balon
seni gebelik topiklerindede görüyordum
Valla ben sabahları servise yollayıp bir tur daha uyuyorum. Sonra da başlasın temizlik. Öğleden sonrada işe gidiyorum vallabiraz öyle oldu
ay ben de öyle 9 yaşındakini servise verip 3 yaşındakilerin kalkmasını bekliyorummValla ben sabahları servise yollayıp bir tur daha uyuyorum. Sonra da başlasın temizlik. Öğleden sonrada işe gidiyorum valla
işiniz ne özel değilseValla ben sabahları servise yollayıp bir tur daha uyuyorum. Sonra da başlasın temizlik. Öğleden sonrada işe gidiyorum valla
Evet ya zigota kadar herşeyi bilmeseydik iyidiAh ne güzel bir kavuşma olmuşturbizde sorunda yok aslında stresim var birde sağlık personeli oldugumdan çoğu şeyi bilmek yoruyor bazen diyorum keşke bu kadar bilmeseydim
Yaza kadar devam sonra direk tüp bebek düşünüyorum artık canımm
şirinler de beni görecek miiiii
Dimi dimi, benim bir oğlum 15 yaşında diğeri 9, kızlarım da biri 6 yaşında diğeri 3, allahtan hepsi birbiriyle çok iyi anlaşıyorlaray ben de öyle 9 yaşındakini servise verip 3 yaşındakilerin kalkmasını bekliyorummkalkınca da onları kreşe götürüyorum orda bana da iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?