- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.721
amin bebekimmm inşallah ama sağlıkla olacaksa tabii. ilkinde öyle bişey yaşadığım için ne demek olduğunu biliyorum o yüzden rabbim sağlıklı bebişler nasip etsinHepimizeee nasip etsiinn öznuşummm bu duygudan rabbim hiçbirimizi geri bırakmasın
Elimdek iyikii ultrosan cihazı yokk kendimden korkardım o zamanEvet ya zigota kadar herşeyi bilmeseydik iyidi
Bilgimiz ilişki ile sınırlı kalmalıydı
Aminnn aminnn kuzumm kolaylıkla sağlıkla hayırlısıyla Rabbim nasip etsiin bizlereeamin bebekimmm inşallah ama sağlıkla olacaksa tabii. ilkinde öyle bişey yaşadığım için ne demek olduğunu biliyorum o yüzden rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin
Hahahah vallaha bende hep söylerim evde de ultrason olsa artık doktora neyn gitmek hak getireElimdek iyikii ultrosan cihazı yokk kendimden korkardım o zaman
Günaydın balımgünaydınlar kızlarrr
oyy kimler gelmişGünaydın balım
kız öğlen olduGünaydınnnnn canım
Hele ben yumurtlama haftasından sonra içimde neler olup bitiyor meraktan çatlıyorm kuzumHahahah vallaha bende hep söylerim evde de ultrason olsa artık doktora neyn gitmek hak getire
O değil de şey var ama kalp atışı dinleme cihazı..
ay çok eğlenceli bir mesleğe benziyorCilt doktoruyum yani, Esenler de yeni klinik açtım, hepinizi beklerim
Tabi sizde haklısınızKuzummmm sizin gibi kızlar durduk yere böyle davranmaz biliyorum ben siz öyle kızlar değilsiniz.. kimin ne olduğunu nereden bileceksiniz tabi... Hergun sahte sahte hikaye lerle gelip alay ediyorlar artık paranoyak olduk
ay valla mesleğimi seviyorum, gerçekten güzel iş, ama bir yerden sonra çok yoruluyorumay çok eğlenceli bir mesleğe benziyor
hayatım ben anlamadım ben de yeni üyeyim diye herhalde kandırıyorum sandınızKuzummmm sizin gibi kızlar durduk yere böyle davranmaz biliyorum ben siz öyle kızlar değilsiniz.. kimin ne olduğunu nereden bileceksiniz tabi... Hergun sahte sahte hikaye lerle gelip alay ediyorlar artık paranoyak olduk
Hoşbuldum balım nasılsınoyy kimler gelmişhoş geldin canım tatlım
Sahur yapıp uyuyorum 3 te uyudum normalkız öğlen oldu
Günaydın bitanem uyumadın mı sen hâlâMinnoşumm günaydın
Bende ebe hemşireyim. Buluştuk orta yerde hocamay valla mesleğimi seviyorum, gerçekten güzel iş, ama bir yerden sonra çok yoruluyorum
Bugun sahuru yapıp öyle yatayım dediim bebeğimmHoşbuldum balım nasılsın
Sahur yapıp uyuyorum 3 te uyudum normalnasılsın prenses nasıl
Günaydın bitanem uyumadın mı sen hâlâ
AhahahBugun sahuru yapıp öyle yatayım dediim bebeğimmkk müptelası oldum çıkamıyom
kız geliyim bana da bi cilt bakımı yapay valla mesleğimi seviyorum, gerçekten güzel iş, ama bir yerden sonra çok yoruluyorum
vallahi bir ortak yönümüz olmuş oldu ne mutlu bizeBende ebe hemşireyim. Buluştuk orta yerde hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?