Hepimizeee nasip etsiinn öznuşummm bu duygudan rabbim hiçbirimizi geri bırakmasın
amin bebekimmm inşallah ama sağlıkla olacaksa tabii. ilkinde öyle bişey yaşadığım için ne demek olduğunu biliyorum o yüzden rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin

amin bebekimmm inşallah ama sağlıkla olacaksa tabii. ilkinde öyle bişey yaşadığım için ne demek olduğunu biliyorum o yüzden rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin
Aminnn aminnn kuzumm kolaylıkla sağlıkla hayırlısıyla Rabbim nasip etsiin bizleree

Hahahah vallaha bende hep söylerim evde de ultrason olsa artık doktora neyn gitmek hak getire

O değil de şey var ama kalp atışı dinleme cihazı..
Hele ben yumurtlama haftasından sonra içimde neler olup bitiyor meraktan çatlıyorm kuzum Doppler den bahsediyorsun o aklımda

Kuzummmm sizin gibi kızlar durduk yere böyle davranmaz biliyorum ben siz öyle kızlar değilsiniz. . kimin ne olduğunu nereden bileceksiniz tabi... Hergun sahte sahte hikaye lerle gelip alay ediyorlar artık paranoyak olduk
Tabi sizde haklısınız

Kuzummmm sizin gibi kızlar durduk yere böyle davranmaz biliyorum ben siz öyle kızlar değilsiniz. . kimin ne olduğunu nereden bileceksiniz tabi... Hergun sahte sahte hikaye lerle gelip alay ediyorlar artık paranoyak olduk
hayatım ben anlamadım ben de yeni üyeyim diye herhalde kandırıyorum sandınız konuya da çok hakim olamadım doğrusu karışık biraz

Hoşbuldum balım nasılsın

Sahur yapıp uyuyorum 3 te uyudum normal nasılsın prenses nasıl

Günaydın bitanem uyumadın mı sen hâlâ
Bugun sahuru yapıp öyle yatayım dediim bebeğimm kk müptelası oldum çıkamıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…