- 25 Nisan 2022
- 104
- 86
- 13
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.761
Ayol benden hal şüpheleniyormusunuz?bende fake kokusu alıyorum yalan yok
Şükür rabbime oruçluyum evet, instagramda güzel sayfalar var ordan bakabilirsiniz istersenizhanımlar oruçlu olanınız var mıııiftara ne önerirsiniz(mümkünse etsiz vegan şeyler kocam vegan )
Allah kabul etsin hayatımŞükür rabbime oruçluyum evet, instagramda güzel sayfalar var ordan bakabilirsiniz istersenizDerya Jerdeve bakabilirsiniz, Cookingwithlynja var çok güzel tarifleri ve yemekleri var bakabilirsiniz
Ah kuşum sorma ya
Zaten insanlara az buz bi güvenim kalmıştı onu da kk yedi
Refikayı da biliyorum evet, ama ne zaman onun tarifini yapsam tutumuyo bende, ölçüleri yanlış yazıyo herhaldeAllah kabul etsin hayatımben de refikanın mutfağını çok seviyorum iştah açıyor resmen elimden gelse ben de hesap açıcam ama ikizlerle bir de 9 yaşındakiyle zor
https://giphy.com/0pj0v1yX5niSGVMfcBbende fake kokusu alıyorum yalan yok
dayak yiyecez şimdi
Burası Zalım bir yergerçektenn güven problemlerim yükleniyo…
Dayaklık bri mevzuu yok çok şükür sen nasılsındayak yiyecez şimdi
Bol köpüklü türk kahvesini hiçbirşeye değişmemmmmsabahını boll köpüklü ve şekerli kahveyle açan hanımlar burda mı
Ayy keşkeeesabahını boll köpüklü ve şekerli kahveyle açan hanımlar burda mı
Yok annemm yalan yalannnnnnAyol benden hal şüpheleniyormusunuz?
Şuan ücretsiz izindeyim ama çalıştıgım zamanlarda da zorlanmıyodum alıştık artık en sevdiğim yer doğuum salonuRamazan ramazan oruçlu oruçlu zor olmuyor mu ebelik?
Bendee hep bu kafadayım minnoşumm bu işi gene ben yapacam en azından yaparım kaygısından olurum derimDün kızlar çok söylendş ptur artık yapma falan tinnoşum kim yapacakmyine ben yapacağım en azından her gün bir odayı temizlerim biter bir haftadabauramda geldi iki temizlik nirden biter
Teşekkür ederiimŞuan cildinizi görmeden birşey önermem çok doğru olmaz ama cilt lekeleri için genelde serum değil güneş kremi öneririm ben
Evet doğru aslında en iyisi güneş kremiGenel olarak cilt temizliğine dikkat edin, evde bile güneş kremi kullanın eve de güneşin zararlı ışınları giriyor çünkü
evet ya sevda gibi hastane bir yerden sonra ama klinik de ayrı rahatlık açıkçasıŞuan ücretsiz izindeyim ama çalıştıgım zamanlarda da zorlanmıyodum alıştık artık en sevdiğim yer doğuum salonu
midem fena kuzum bühüüüHoşbuldum balım nasılsın
Sahur yapıp uyuyorum 3 te uyudum normalnasılsın prenses nasıl
Günaydın bitanem uyumadın mı sen hâlâ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?