hanımlar oruçlu olanınız var mııı iftara ne önerirsiniz(mümkünse etsiz vegan şeyler kocam vegan)
Şükür rabbime oruçluyum evet, instagramda güzel sayfalar var ordan bakabilirsiniz isterseniz Derya Jerdeve bakabilirsiniz, Cookingwithlynja var çok güzel tarifleri ve yemekleri var bakabilirsiniz

Şükür rabbime oruçluyum evet, instagramda güzel sayfalar var ordan bakabilirsiniz isterseniz Derya Jerdeve bakabilirsiniz, Cookingwithlynja var çok güzel tarifleri ve yemekleri var bakabilirsiniz
Allah kabul etsin hayatım ben de refikanın mutfağını çok seviyorum iştah açıyor resmen elimden gelse ben de hesap açıcam ama ikizlerle bir de 9 yaşındakiyle zor

Tinnoşum söz verdiğim gibi Tiniminimavihanim
Zabahaaa Müslüm baba ile uyanıyoruz
Bizi bizden alan kk utansın
Günaydın ballar, badem şekerleri, canlar fıstıklar, fıstıklı baklavalar, elmalı kurabiyeler

Burada kimler var bilmiyorum
Etiket etmeye kalksam kesin unuturum herkesi
İşte topluca günaydın

Allah kabul etsin hayatım ben de refikanın mutfağını çok seviyorum iştah açıyor resmen elimden gelse ben de hesap açıcam ama ikizlerle bir de 9 yaşındakiyle zor
Refikayı da biliyorum evet, ama ne zaman onun tarifini yapsam tutumuyo bende, ölçüleri yanlış yazıyo herhalde

Dün kızlar çok söylendş ptur artık yapma falan tinnoşum kim yapacakmyine ben yapacağım en azından her gün bir odayı temizlerim biter bir haftada bauramda geldi iki temizlik nirden biter
Bendee hep bu kafadayım minnoşumm bu işi gene ben yapacam en azından yaparım kaygısından olurum derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…