- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.741
Aminnn tinnoşumYaa ne güzel motive etmişin öyleee baloncummHaklısın bazen hem bardağın boş tarafını görüyorum ahh inşAllah öyle bir mucize benide bulsunnnn
Daha yaz temizliğine var kızAhahahbende yaz temizliğine başladım yoksa hâlâ uyurdum biraz durayımda temizliğe başlıcam
Çalışkan minnoşummAhahahbende yaz temizliğine başladım yoksa hâlâ uyurdum biraz durayımda temizliğe başlıcam
Her zaman tatlım beklerimkız geliyim bana da bi cilt bakımı yap
Minik güneş lekelerine uygun hangi serumu önerirsinizz acabaHer zaman tatlım beklerim
Ramazan ramazan oruçlu oruçlu zor olmuyor mu ebelik?Bende ebe hemşireyim. Buluştuk orta yerde hocam
Burası sıcak oldu ya mecburen erken başladım dün sucuk oldum mutfağı hallettim ama hava çok sıcak artıkDaha yaz temizliğine var kız
Dün kızlar çok söylendş ptur artık yapma falan tinnoşum kim yapacakmyine ben yapacağım en azından her gün bir odayı temizlerim biter bir haftadaÇalışkan minnoşumm
Şuan cildinizi görmeden birşey önermem çok doğru olmaz ama cilt lekeleri için genelde serum değil güneş kremi öneririm benMinik güneş lekelerine uygun hangi serumu önerirsinizz acaba
Genel olarak cilt temizliğine dikkat edin, evde bile güneş kremi kullanın eve de güneşin zararlı ışınları giriyor çünküMinik güneş lekelerine uygun hangi serumu önerirsinizz acaba
kezban hanım benim 9 yaşındaki kızımın da yüzü çok yağlı ergenlik döneminde sivilce olucak diye korkuyorummmHer zaman tatlım beklerim
ayy nerdesin ki bizim burda da sıcak aslındaBurası sıcak oldu ya mecburen erken başladım dün sucuk oldum mutfağı hallettim ama hava çok sıcak artık
Tabi sizde haklısınız
Bende pek hakim değilim aslında ben burda da değildim o sırada anasayfa profiller deydim.. orada kızlar bahsetmişler yine geldi birileri bizle kafa buluyor diye düşündüm....hayatım ben anlamadım ben de yeni üyeyim diye herhalde kandırıyorum sandınızkonuya da çok hakim olamadım doğrusu karışık biraz
Ah kuşum sorma yaKuzummmm sizin gibi kızlar durduk yere böyle davranmaz biliyorum ben siz öyle kızlar değilsiniz.. kimin ne olduğunu nereden bileceksiniz tabi... Hergun sahte sahte hikaye lerle gelip alay ediyorlar artık paranoyak olduk
Gerçekten hanımefendi, temizlik bir terapidir. Ben şahsen temizliğin verdiği yorgunluğu bile seviyorum ben, evimin temiz düzenli olması yorgunluğumdan önemliDün kızlar çok söylendş ptur artık yapma falan tinnoşum kim yapacakmyine ben yapacağım en azından her gün bir odayı temizlerim biter bir haftadabauramda geldi iki temizlik nirden biter
anladımBende pek hakim değilim aslında ben burda da değildim o sırada anasayfa profiller deydim.. orada kızlar bahsetmişler yine geldi birileri bizle kafa buluyor diye düşündüm....
Biri kezban hanımı etiketleyince o " kes" yazan isme hitafen ben de şaşırdım nasıl yani dedim biri laf Çaka Çaka gelmiş diye düşündüm ki kezban. Hanım gelip açıkladı kullanıcı adının sebebini bende cevab verdim zaten..
iyiyiz cnm tşklerHoşbuldum balım nasılsın
Sahur yapıp uyuyorum 3 te uyudum normalnasılsın prenses nasıl
Günaydın bitanem uyumadın mı sen hâlâ
Bayrama elini öpmeye gelcemDün kızlar çok söylendş ptur artık yapma falan tinnoşum kim yapacakmyine ben yapacağım en azından her gün bir odayı temizlerim biter bir haftadabauramda geldi iki temizlik nirden biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?