Tabi sizde haklısınız

hayatım ben anlamadım ben de yeni üyeyim diye herhalde kandırıyorum sandınız konuya da çok hakim olamadım doğrusu karışık biraz
Bende pek hakim değilim aslında ben burda da değildim o sırada anasayfa profiller deydim.. orada kızlar bahsetmişler yine geldi birileri bizle kafa buluyor diye düşündüm....

Biri kezban hanımı etiketleyince o " kes" yazan isme hitafen ben de şaşırdım nasıl yani dedim biri laf Çaka Çaka gelmiş diye düşündüm ki kezban. Hanım gelip açıkladı kullanıcı adının sebebini bende cevab verdim zaten..

Kuzummmm sizin gibi kızlar durduk yere böyle davranmaz biliyorum ben siz öyle kızlar değilsiniz. . kimin ne olduğunu nereden bileceksiniz tabi... Hergun sahte sahte hikaye lerle gelip alay ediyorlar artık paranoyak olduk
Ah kuşum sorma ya
Zaten insanlara az buz bi güvenim kalmıştı onu da kk yedi

Dün kızlar çok söylendş ptur artık yapma falan tinnoşum kim yapacakmyine ben yapacağım en azından her gün bir odayı temizlerim biter bir haftada bauramda geldi iki temizlik nirden biter
Gerçekten hanımefendi, temizlik bir terapidir. Ben şahsen temizliğin verdiği yorgunluğu bile seviyorum ben, evimin temiz düzenli olması yorgunluğumdan önemli

anladım

Hoşbuldum balım nasılsın

Sahur yapıp uyuyorum 3 te uyudum normal nasılsın prenses nasıl

Günaydın bitanem uyumadın mı sen hâlâ
iyiyiz cnm tşkler
belimi doğrultamıorum bende yaz temizliğine giriştim
birtek camlar ve perdeler kaldı... inşallah onlarıda bayramda bitiririm artık nabim

Dün kızlar çok söylendş ptur artık yapma falan tinnoşum kim yapacakmyine ben yapacağım en azından her gün bir odayı temizlerim biter bir haftada bauramda geldi iki temizlik nirden biter
Bayrama elini öpmeye gelcem bir kucak dolusu çikolata getircem her yeri batırıp gitcem

hanımlar oruçlu olanınız var mııı iftara ne önerirsiniz(mümkünse etsiz vegan şeyler kocam vegan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…