- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.341
Benimki halen duruyo formülü bulan beni de bulsunPare kız dötünde yağlar birikince uçup gidiyor mu konuşalımbende biriktide zor gitti
Benim dot yer görmüyor ki açık havayla oksijen karbonlar birleşiyor kaloriyi yakıyor havaya gidiyor osturuk gibiPare kız dötünde yağlar birikince uçup gidiyor mu konuşalımbende biriktide zor gitti
Al iste ben kızartma desem.olay ama somun masum dimi dimi dimiSor bi neden yemiyomkızartmakla uğraşmamak için ev kokmadın diye
Ama 2 peynirli açma çeyrek somun gömdüm
Ben bişey mi.dedim ki.sana kuzumAl iste ben kızartma desem.olay ama somun masum dimi dimi dimi
Vayyyy geç oldu ama çözdün dut hayat felsefesini gel opem❤Ben bişey mi.dedim ki.sana kuzumyeni felsefem şu
Yiyen de ölüyo yemeyen de 3 günlük dünyada değr mi aç gezmeye
Günaydııınnnnnnnn ballı çöreğiiimmmmGünaydın dedik beğenmediniz herhalde birde kahveyle kitapla günaydın diye şansımızı deneyelim bari
Günaydın cicişler
Minnosprenses Jou MssPARE @Catlak-kurabiye ASSOSyal @Kahve __Kokusu Morrmeneksee D u t @zorunlunick @Bal Perisi @Yasnaz
Perimmm aşkummmmmGünaydınnn canımmm
günaydınnn güzeller güzelleri
Minnosprenses Jou @Catlak-kurabiye MssPARE ASSOSyal Morrmeneksee @Kahve __Kokusu D u t @zorunlunick @Yasnaz @Migim
Günaydın bitanemDaha kahvaltı yapmadım direk kahve
Bu aralar yemek yemek de canım istemiyor
Günaydın balımmmmmGünaydınnn canımmm
günaydınnn güzeller güzelleri
Minnosprenses Jou @Catlak-kurabiye MssPARE ASSOSyal Morrmeneksee @Kahve __Kokusu D u t @zorunlunick @Yasnaz @Migim
Hatta baktım ametist yeşile dönmüş 1 tanesi neredeyse cok ılgıncASSOSyal taktigim bileklikteki taşlar sanki orantısız olmaya başladı mesela ametist kucuk ama havlit ondan buyuk sence neden boyutlarında küçülme - büyüme oluyor
Canim bu güzel haber, demek ki etki etmeye başladı. Senin enerjilerinden degisiyirdur. Sende kendindeki değişimi görürsünHatta baktım ametist yeşile dönmüş 1 tanesi neredeyse cok ılgınc
Valla canım dunden beri oto şeye ağlıyorum eskiler gelıyor aklımaCanim bu güzel haber, demek ki etki etmeye başladı. Senin enerjilerinden degisiyirdur. Sende kendindeki değişimi görürsün
Karma bileklik ve sen karmakarışık oldun deseneValla canım dunden beri oto şeye ağlıyorum eskiler gelıyor aklıma
Canim bu güzel haber, demek ki etki etmeye başladı. Senin enerjilerinden degisiyirdur. Sende kendindeki değişimi görürsün
Valla sorma hava degisikligindendir dedım ama sımdı oturunca farkettım kimi buyuk kimi küçük. Ametist bırı mordan ıyıce cıkmıs hatta dedımkı yesil taş yoktu bende umarım guzel faydalarınıda gorurumKarma bileklik ve sen karmakarışık oldun desene
Rengi değişmiş canim
Canim b7 çok güzel bişey, demek ki orijinal taşlar. Mutlu oldum benValla sorma hava degisikligindendir dedım ama sımdı oturunca farkettım kimi buyuk kimi küçük. Ametist bırı mordan ıyıce cıkmıs hatta dedımkı yesil taş yoktu bende umarım guzel faydalarınıda gorurum
Bak bak bunun cok guzel kolyesi de var cok asağılarda kalmıs. Sıparısten snra farkettım onu almak daha karlı. 200 tl ama baya büyüktü onada bak bi canım,Canim b7 çok güzel bişey, demek ki orijinal taşlar. Mutlu oldum bensevindim ya bende tekrar bakicam sayfaya menekşem
Ağaç kolye var o çok hoşuma gittiBak bak bunun cok guzel kolyesi de var cok asağılarda kalmıs. Sıparısten snra farkettım onu almak daha karlı. 200 tl ama baya büyüktü onada bak bi canım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?