- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.561
pek enerjim yok bugünBugunumuze şükür balım iyilik sağlık, sen nasılsın canimcim pıtırcığım
Hep güclü olamayız canım. Böyle anlarımız olucak illaki oluyor. Hiç gocunma ağlamaktan ağla rahatla sonra yine hiçbir şey yokmuş gibi devam ederizpek enerjim yok bugün
sabahtan belliydi üstümde
durduk yere ağlıyorumm birşeyi hala heyecanı yaşayamadıım
bugidişlee 3 5 sene daha olmaz bebekk mevsim bile tetikliyor herşeyi
okadar yoruldumkii hiç biryere gitmek istemiyorum
evimden çıkmak hele hiç istemiyorumm kimsenin evine gidip kalmak bile istemiyorum artık
bilmiyorumm bugün bi tuğafım
evett aşkumm bugün sanırım ağlama günüm kendimi tutacak halde bile değilimHep güclü olamayız canım. Böyle anlarımız olucak illaki oluyor. Hiç gocunma ağlamaktan ağla rahatla sonra yine hiçbir şey yokmuş gibi devam ederiz
Kuzum yaa deme öyle şeyler. Hepimiz insanız ve belirli sınavlardan geçiyoruz. Bu da bizim sınavımız, daha çok gençsin. Allah sabredenlerin yanındadır. Geçikiyorsa guzellesiyordur. Her şeyde bir hayır vardır. Allah bizi bizden daha iyi tanıyor. Bak ezan okundu aç ellerini, içindekilerini anlat. Bizi isitende, istediğimizi verecek olanda o. Bu günlerde gecer. Sonra başka sınavlarımız gelir.bu dünya böyle, bu kadar işte. Yalnız değilsin. Hepimizin türlü türlü sıkıntıları var. Allah önce sağlık versin, dermansız dert vermesin. Takdir ondanpek enerjim yok bugün
evimden çıkmak hele hiç istemiyorumm kimsenin evine gidip kalmak bile istemiyorum artık
döktüm accukkahven yüzüne gülüyorrr periimm
afiyet olsun
Boşverrr ağla gitsin rahatlarsın canım benimevett aşkumm bugün sanırım ağlama günüm kendimi tutacak halde bile değilim
canım kalacak yerin yoksa sadece düğüne katıl benceistanbulda kuzu annemin orda zaten de
kınayla düğün arası 1 hafta var bide ya ben kalamamki okadar babannemde
annem köyde zaten kınaya gitmesem olurmu olmaz
vallahii bunu düşünüp düşünüp duruyorum hep
annem deli misin derAy dikkat et bebeğimm tvyi falan kapat Allah korusun
Kız ben düğünden önce takardım kulaklığı odada düğün varmış gibi bir oynar zıplardımhem alıştırma olsun hem kilo verwyiö diye yap sende öyle
hoşgeldinizMerhabalarrr. Ben Kadınlar kulubunun çok eski bir uyesiyim. Kk ile tanışma seruvenim, hamile kalma cabalarimla ve araştırmalarımla başlamıştı. Tam 8 yil geçmiş üstünden:) şimdi 5 yaşında minnak bi oğlum var. Sitemizi çok özlemişim. Buradaki dertlesmeleri kadin dayanismalqrini.. eski üyeliğimi alamadim ama. O üzdü bi nebze beni
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa joum hayırrrrr ben alışık değilim bu haline çabuk toparla kendinipek enerjim yok bugün
afiyet olsun balımm bende öğleden sonra 2.ile katırılm sanaCuma kahvemi içeyimEki Görüntüle 2900799
Inşaalahhh melomm ❤canım kalacak yerin yoksa sadece düğüne katıl bence
annem deli misin der
hoşgeldiniz
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa joum hayırrrrr ben alışık değilim bu haline çabuk toparla kendini
afiyet olsun balımm bende öğleden sonra 2.ile katırılm sana
Ben kapıyı kapıyırdum spor yapcam gelmeyin diyordum gelmiyorlardıcanım kalacak yerin yoksa sadece düğüne katıl bence
annem deli misin der
hoşgeldiniz
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa joum hayırrrrr ben alışık değilim bu haline çabuk toparla kendini
afiyet olsun balımm bende öğleden sonra 2.ile katırılm sana
iyi gelir canım kahve su da iç bol bolBen kapıyı kapıyırdum spor yapcam gelmeyin diyordum gelmiyorlardı
Sana da afiyet olsun minnoşumBaşım ağrıyor benimde kahvenin geçireceğini düşünüyorum inşallah
İçiyorum canımmiyi gelir canım kahve su da iç bol bol
Yaa sosyalimm teşekkür ederiimmm tabiiki oyle dediğin gibi ama birden bire vurdu bana anlamadumm bende sizi çok seviyorum iyiki varsınız❤Kuzum yaa deme öyle şeyler. Hepimiz insanız ve belirli sınavlardan geçiyoruz. Bu da bizim sınavımız, daha çok gençsin. Allah sabredenlerin yanındadır. Geçikiyorsa guzellesiyordur. Her şeyde bir hayır vardır. Allah bizi bizden daha iyi tanıyor. Bak ezan okundu aç ellerini, içindekilerini anlat. Bizi isitende, istediğimizi verecek olanda o. Bu günlerde gecer. Sonra başka sınavlarımız gelir.bu dünya böyle, bu kadar işte. Yalnız değilsin. Hepimizin türlü türlü sıkıntıları var. Allah önce sağlık versin, dermansız dert vermesin. Takdir ondansenin yanindayiz ve seni çok seviyoruz pamuğum
uyku düzensizliğinden olmuş olabilir canımİçiyorum canımmsabahları erken uyanırdım çok iyidim. 2 3 sabahdır 9 10 a kadar uyuyprum günüm salak gibi geçiyor
Hahaha terbiyesuzz kahveyide duzgün taşı hele birazdadöktüm accuk
Boşverrr ağla gitsin rahatlarsın canım benim
gel bakım buraya sarılayım sana
Sizde aktif bir üyesiniz sanırım. Ne kdr süre oldu kk üyeliğinizÖnyargılı davranmamak gerekir oyüzden
HoşgeldinizSanırım öyle. Sağlık olsun. Asıl önemli olan sohbet muhabbet. Bizde bu nickle devam ederiz :) kullanıcı ayni kullanici nede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?