- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #17.621
Ben kahkahalara boğuluyorum cok seviyorumKamikaze fovarim inene kadar bağırıyorum
Aleyküm selam onunda sana selamı varOo komşuna selamlarrr
Sen nasulsun yasom dünden daha iyimisinAleyküm selam onunda sana selamı var
Sona doğru ben bu kadar yapicam dedide rahatladım her yer un oldu. Unları çekiyor masadan kendi önüne, bir bakıyorum yerler, ustu hep un, oglum un ver diyorum, birazını kendine aliyor bunlar benim diyor.Uleennn yaaaa ellerune sağluk hele pinoş habu uşakta rahat birakmayunca tabii saatini almuştur
Oyyy allahummm yerumm totosunu bennn hepsi onun olsun annesiii unları çok severler çocuklar masaallahhh ya ağzuni yediğimSona doğru ben bu kadar yapicam dedide rahatladım her yer un oldu. Unları çekiyor masadan kendi önüne, bir bakıyorum yerler, ustu hep un, oglum un ver diyorum, birazını kendine aliyor bunlar benim diyor.
İyim canm iyi olmaktan baska secenegim yokSen nasulsun yasom dünden daha iyimisin
Allah sifa versin iyi etsin kuzuyu.Kahveden sonra oğlumla ilgilendim az ateşi çıktı.
Kekik çayı yaptım icirdim.
Karnı ve başı da ağrıyor ne oldu çocuğa anlamadım.
Dua edin kuzuma teyzeleri çabuk iyileşsin inşallah
İyiyim hamd olsun.Emmacim iyiyim güzellik.
İşler güçler
Sen nasılsın bu aralar
Hamd olsun canim, iyi olmaya gayret ediyorumTesekkür ederim emmaBen iyim cok sükür sen nasılsın
Kolay gelsin, ben de iyiyim, ev işleri işte rutin klasikEvdeyim çeyizle uğraşıypeum emmoş nasılsın
Kirmizi biber daha bi tatli tat veriyor, koymazsan domates oldugu gibi kendi tadiyla kaliyor (eksi tatli, oldugu kadar). Damak tadiyla ilgili. Sen veya ailen nasil seversiniz, ona göre de karar verebilirsin.@Kahve __Kokusu kahvem geçen yaptığın domates sosunda sadece domates vardı dimi. Bazı tariflerde kırmızı biber sarımsak falan gördüm. Acaba hangisini yapsam daha iyi olur
Kızlar sizinde fikirlerinizi almak isterim. Daha önce domates sosu yapan var mı. Sadesi mi güzel oluyor kırmızı biberlisi mi
Domates aldım yarın yapcam
Memnun oldum çokMaşallah Allah bağışlasın her ikisini de.
Doğum ne zaman .
Bende 28 yasimdayim öğretmenim, bir yurt dışı ihtimalimiz var ondan ötürü, bir de doğu gorevindej kacindigimdan aynı zamanda işime de geliyor gibi olduğundan çalışmıyorum ev hanımıyım
Bebek yok düşünmüyorum bir iki yıl daha
Kırmızı biberlisi .
Tamam kızlar çok teşekkür ederim. Sabah gidip erkenden biber alayım biberli yapayımKirmizi biber daha bi tatli tat veriyor, koymazsan domates oldugu gibi kendi tadiyla kaliyor (eksi tatli, oldugu kadar). Damak tadiyla ilgili. Sen veya ailen nasil seversiniz, ona göre de karar verebilirsin.
Kolay gelsin.
Geldim zorunlum nasılsınızz neler yapıyorsunuz bakalım
Bizde aynıKolay gelsin, ben de iyiyim, ev işleri işte rutin klasik
Çok rahat yazamıyrpm kiAmin , bağlaç olan "de" yi bitişik yazmışsın,olsun yaşın da iyi ama geciktirme tabi çok da
Patlıcan oyuyorum canım , iyiyimGeldim zorunlum nasılsınızz neler yapıyorsunuz bakalım
Hepimiz aynıyız demekkiHamd olsun canim, iyi olmaya gayret ediyorum
Şuan buradaki üç aylık yada üç buçuk aylık olmuş.İyiyim hamd olsun.
Kedi lafı duyunca dayanamam.
Yeni eve taşınınca bebek kedi almak istiyorum, başka türlü kendimi iyi hissedemem gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?