- 12 Mart 2019
- 16.266
- 35.813
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.121
Üzülme aşkım üzülmee baska komşular edinirsinÇok gıcık evettt ya ama üzüldüm yaniii
Bitanesi gelecek eylüle yeni gelin benim tam karşı daireye geçenlerde çalmışlar kapiyı ben yoktum annemdeydim nişanlısıyla çalmışlar konuşmuşlar siteyle ilgili birsuru seyler sordular sitede şikayet yokyok zatenÜzülme aşkım üzülmee baska komşular edinirsin
Ohh tam sana göre işte arayı iyi tut o gıcık komsundan önceBitanesi gelecek eylüle yeni gelin benim tam karşı daireye geçenlerde çalmışlar kapiyı ben yoktum annemdeydim nişanlısıyla çalmışlar konuşmuşlar siteyle ilgili birsuru seyler sordular sitede şikayet yokyok zaten
Hahahaha görecek o zaten az kaldııOhh tam sana göre işte arayı iyi tut o gıcık komsundan önce
Topiikk topiikkkkkburası neresi ben nerdeyim siz kimsinz
Anladim samimiydiniz ama sonradan sorun cikti demi. Ammannn salla kuzum be kimse için üzülmeye degmez. Bizde mutlu değiliz oturdugumuz yerde biliyomusunBitti zaten gorüşmüyorum şu saatten sonra birkere bi trip atalım aninda siler yok ben tribini çekemem flan ulan demekkii sen beni hiç arkadaşın kardeşin olarak görmedinkii düzeltmiyorsun sonra anladımki gözünde bibok değilmişizzz
Bi tık daha demli olsun benimkiAçık çay var içermisinizEki Görüntüle 2903664
Kuzum dısari ciktik eşim gelince gezinti ve oglan bisiklete bindi birazMadammor madoom nereye gittin
Bizde bu bayram da 2 hafta sonra tasincaktik kaynanamlar bi kuruş para vermedii ve alacagimiz evde satıldı tasınmak istiyorum çok sıkıldımmm kiradamisınız şuanAnladim samimiydiniz ama sonradan sorun cikti demi. Ammannn salla kuzum be kimse için üzülmeye degmez. Bizde mutlu değiliz oturdugumuz yerde biliyomusunkomsular bi degisik ilk firsatta tasinicaz burdan insallah
Iyi yaptunuzKuzum dısari ciktik eşim gelince gezinti ve oglan bisiklete bindi biraz
Evet canim kira ama tasinacaz kesin artik 6ay olur 1yıl olur ama muhakkakBizde bu bayram da 2 hafta sonra tasincaktik kaynanamlar bi kuruş para vermedii ve alacagimiz evde satıldı tasınmak istiyorum çok sıkıldımmm kiradamisınız şuan
Bak sen ya durumlari var mi size yardim edecek kadar pekiBizde bu bayram da 2 hafta sonra tasincaktik kaynanamlar bi kuruş para vermedii ve alacagimiz evde satıldı tasınmak istiyorum çok sıkıldımmm kiradamisınız şuan
Varr kaynanamda para eşim çok şey etti ama ev allmamız lazım dedi hep birşeyler dedi all oglum demedii dün kocamda diyo benim senden başka kimsem yok oturdum ağladımBak sen ya durumlari var mi size yardim edecek kadar peki
Değmez üç kuruşluk insanları kafana takmaya, evine girince hiçbiri yokYaniii bi sinirsen sildim onu hanii noldu Dersin bi konusursun demekkii şukadar gozünde yer olmamışım onu anladım
Bence de bekleme işte ben de ondan korunmadim, sütümü zorlaya zorlaya verip (hep azdı) bittiğini takriben oldu, geç çocuğu olan biri olarak bi de arayı açmak ne haddime dimiÇok sağolasın canım. İnşallah birtaneyi sağ sağlim doğursam 2.ye bende hiç arayı açmıcam zaten zor oluyor diye 1 yaşından sonra başlarım denemelere diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?