- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Çok karamsar bir yapım var. Küçüklüğümden beri sessiz sakin bir cocuktum. Kavga etsem annem beni döverdi. Bir şey olsa döverdi. Babama kızsa döverdi. Kavga etmeyi sevmedim hiç ben zaten fiziksel olarak hele kacınmısımdır. Sadece sinirliydim laf söyleyene hemen cevap verirdim. Ezik bir yapıda büyütüldüm bana göre. Annem de sessiz biri. Apartmanda hep diğer kadınlar bulusur annemi cagırmazdı hep dıslandıgını söylerdi kendi de yaklasmazdı aslında. Ona benzedim galiba. Çünkü sürekli önüme bu durum cıkıyor. Sadece 1 tane arkadasım kaldı bu durum beni korkutuyor bazen. Annem babam da hep kavga dövüş oldugundan anksiyeteli depresyonlu bir birey oldum. Kardesimle konustuk o 21 ben 26 yasındayım. Küçükken o da böyle hissettiğini sonra birgün onu dövmeye calısan kızlara sinirlendiği anda bunu yıktıgını anlattı o günden sonra asileştim bana karısanı ddövdüm hep dedi. Çpcuklugu asi geçti onun hala sinirlidir baya erkek gibidir. Ben ise sessiz kaldım içime attım galiba ve patlayısım cok kötü oldu anksiyete nöbeti gecirmiştim 4 sene önce. O günden beri terapi alırım ilaç kullanırım lakin yine yokluyor yine. Korkularıma engel olmam cok zor evet astım cok seyi diyordum ama ne yazık ki şanssızım da mesela hep işten cıkarıldım bir sebeple bayram öncesi yine cıkarıldım suan iş görüşmelerine gidiyorum yine bunalıma girmiş durumdayım.
Bir diğer konu da ikili ilişki de kuramıyorum cok evhamlıyım. korkularım cok büyük mantıksız ama engel olamıyorum kendime sürekli şüphecilik var güven konusu cok zor benim için zor bir insanım biliyorum.
Netten tanıstıgım biri vardı birkaç kez bulusmustuk lakin hala birilerini ekliyordu ben tabi beklenti içinde oldugumdan laf sokmustum o da kızıp silmişti beni sosyal medyadan. uzun süre konusmadık 2-3 gün önce yazdı . Hoş biri begeniyorum konusuyoruz gün içinde bugün kahve içtik mesela geldiğimden beri kuruyorum neden yazmıyor neden sürekli yazmadı vs.. yine beklentideyim morelim bozuldu. benle ilgilensin istiyorum belki yalnızlık belki içinde bulundugum ilgi boslugu hepsi etken buna. çok yalnız hissediyorum bazenn..
yarın iş görüşmem var 3 tane 1 tanesi cok istediğim bir firma diğerleri cok istemediğim ama şansa bırakmamak için görüşeceğim yerler. herseyi cok stres yapıyorum ya nasıl kurtulucam ben bu durumdan
(
Bir diğer konu da ikili ilişki de kuramıyorum cok evhamlıyım. korkularım cok büyük mantıksız ama engel olamıyorum kendime sürekli şüphecilik var güven konusu cok zor benim için zor bir insanım biliyorum.
Netten tanıstıgım biri vardı birkaç kez bulusmustuk lakin hala birilerini ekliyordu ben tabi beklenti içinde oldugumdan laf sokmustum o da kızıp silmişti beni sosyal medyadan. uzun süre konusmadık 2-3 gün önce yazdı . Hoş biri begeniyorum konusuyoruz gün içinde bugün kahve içtik mesela geldiğimden beri kuruyorum neden yazmıyor neden sürekli yazmadı vs.. yine beklentideyim morelim bozuldu. benle ilgilensin istiyorum belki yalnızlık belki içinde bulundugum ilgi boslugu hepsi etken buna. çok yalnız hissediyorum bazenn..
yarın iş görüşmem var 3 tane 1 tanesi cok istediğim bir firma diğerleri cok istemediğim ama şansa bırakmamak için görüşeceğim yerler. herseyi cok stres yapıyorum ya nasıl kurtulucam ben bu durumdan