e çalismayi neden dusunmuyorsun.Hayır çalışmıyorum.. Pozitif enerjiyi nerden bulayım.. Öyle mutsuzum ki
Kurslara falan gitmeyi denesen ya da işe girsen kafana göre birini bulursun.
Ben 4 yerde calistim 3. Calistigim yerde iki hafta durdum sartlar bana uymadi ciktim ama iş arkadasimla evlendim.
2 haftada buldum yani
Tabi amacim evlilik olmasa da
Ben de 29 yaşında ve yalnızım, bazen üzülüyorum sevmek sevilmek güzel şeyler, ama hayat çok kısa, olmayanlara takılıp mutsuz olmak yerine elindekilerle mutlu ol, ben öyle yapıyorum.
Hem evliliğin mutluluk getireceğinin garantisi nedir? Kocişkosuz da mutlu olan kadınlar var
Öyle tabi ama insan mutsuz oluyor.. Evlenmenin mutluluk getireceği garanti değil.. Ama öyle uygun aday bile olmaması.. Bilmiyorum.
Bence daha çok kadın veya erkek arkadaş edin önce. Müstakbel sevgilier arkadaşların arkadaşları arasından çıkabiliyor :)
Çok iyi anlıyorum seni. Bende de durum aynı. Arkadaş edinmeye çalış o zaman, veya arkadaşlarına söyle belki evlenmek isteyen birilerini tanıyorlardır, tanıştırırlar bi denersin.
Siz çalışıyor musunuz?
İkinci üni okuyorum.
İkinci üni okuyorum.
Var mı sende bişiler:)
Çok iyi anlıyorum seni. Bende de durum aynı. Arkadaş edinmeye çalış o zaman, veya arkadaşlarına söyle belki evlenmek isteyen birilerini tanıyorlardır, tanıştırırlar bi denersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?