Onu vermediler işte canımyok kuzum kan vermek için barkod çıkarıyorlar onun üzerinde yzıyor barkod no diye
Hangi hastane bu canm bende bi kontrol edim istersenOnu vermediler işte canım
Baktımda tc girdikten sonra barkod no istiyor tekrar o yüzden giremedm canmOlmaz canim o bir hastanenin sayfasina girip baksana labaratuar sonuclarina bak ne numarasi istiyo senden belkide sadece tc falan ister
anladım cnm hayırlısıOnu vermediler işte canım
Bilecik devlet hastanesiHangi hastane bu canm bende bi kontrol edim istersen
Hadi ya barkod istiyosa artk pazartesiye kaldin kuzumBaktımda tc girdikten sonra barkod no istiyor tekrar o yüzden giremedm canm
Ben kan tahlilimi acil bölümüne gidip yaptırmıştım resmi tatilde. Randevuya gerek olmaz o zaman. Doktora hamilelik şüphem var kan testi istiyorum diye söyleyin.Inşallah canım işte benim olduğum yerde tek devlet hastanesi var özel yok randevu en yakın 8 ekime bulabildm o yüzden beklemek zorundaym hiç umidim yok açıkçası hamile gibide hissetmiyorum ama çok istiyoruz bizde
eski barkod bile olsa olur ben öyle bakıyorum bazen her zaman vermiyorlar çünkü eskisini girip kan verdiğin tarihe bakıyorumBilecik devlet hastanesi
Mantikli hic yokmu eski barkod canimeski barkod bile olsa olur ben öyle bakıyorum bazen her zaman vermiyorlar çünkü eskisini girip kan verdiğin tarihe bakıyorum
19 gün oldu bugün cnmBu arada adetin kac gun geçti canim
Gittm bugün kontrole gebelik çıkmadı tahlil sonucunu beklicemBen kan tahlilimi acil bölümüne gidip yaptırmıştım resmi tatilde. Randevuya gerek olmaz o zaman. Doktora hamilelik şüphem var kan testi istiyorum diye söyleyin.
aynen bende direk acile gidiyorum orda hemen çıkıyor zatenBen kan tahlilimi acil bölümüne gidip yaptırmıştım resmi tatilde. Randevuya gerek olmaz o zaman. Doktora hamilelik şüphem var kan testi istiyorum diye söyleyin.
Malesef canım şimdiye kadar hiç vermediler ki barkodeski barkod bile olsa olur ben öyle bakıyorum bazen her zaman vermiyorlar çünkü eskisini girip kan verdiğin tarihe bakıyorum
Tmm canım onları girdm ve labaratuvar sonuçları na tıklayınca barkod no istiyorCanm barkod istemiyo baktmda guvenlik kodu yeter istersen bu sayfanin linkini yolliyim dene
Allah gönlüne göre versin inşallah.Gittm bugün kontrole gebelik çıkmadı tahlil sonucunu beklicem
Hadi yaa tuh sevinmistim oysaki valla heycan yaptm pazartesiyi senle birlikte beklicez gibiTmm canım onları girdm ve labaratuvar sonuçları na tıklayınca barkod no istiyor
istiyor canm benm de öyle ilk tc sonra güvenlik sonra ileri tuşuna basınca barkod no diyorCanm barkod istemiyo baktmda guvenlik kodu yeter istersen bu sayfanin linkini yolliyim dene
Teşekkür ederim canımAllah gönlüne göre versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?