Yok canım burda sonuçlara gündüz bakmıyorlar öğleni bekliyormGunaydin canm gittin mi hastaneye
Sağol canım ya e nabıza girdim ama beta hcg diye son sonuç var tarih 12 temmuz yazıyor neden göremiyorm şimdiki kan sonucumuHadi insallah guzel haber beklyrm cnm
Uzuldum canim yaa rabbim insallah hamileligi sana yasatsinKızlar gebelik çıkmadı söktürücü verdi malesef
Sagol canim tesekkur edrim normalde bu kadar gecikmezdi 22 gün geçti yani ama hayırlısı olsun napalm kan değerlerim çok düşük çıkmış kan ilâcı verdi kan değerleri hamileliği etkiler mi sizceUzuldum canim yaa rabbim insallah hamileligi sana yasatsin
Evet canm hemde cok.fazla etkiler ben yeni evlenirken drum bana asiri kansizliktan ilac igne takviyesi yapmisti ve uyarmisti dikkat etmezsem cocugum olmaz diyeSagol canim tesekkur edrim normalde bu kadar gecikmezdi 22 gün geçti yani ama hayırlısı olsun napalm kan değerlerim çok düşük çıkmış kan ilâcı verdi kan değerleri hamileliği etkiler mi sizce
Bende dikkat ederim o zaman canım sağolEvet canm hemde cok.fazla etkiler ben yeni evlenirken drum bana asiri kansizliktan ilac igne takviyesi yapmisti ve uyarmisti dikkat etmezsem cocugum olmaz diye
canım bende 20 gün gecikmeyle getmiştim banada söktürücü verdi ama hiç kullanmadım ondan sonra kendim oldum senin bebek yok galibaKızlar normalde doktor söktürücü olarak tarlusal verirdi ama bu sefer bu ilacı vermiş ilk defa görüyorm acaba hepsini kullanıcam mi eczaci bisey dememiş günde 1 kere tek demiş
Sizde adet atlaması olmuş, bana da oluyor ara sıra.Merhaba hanımlar ben 2 yıllık evliyim çocuk istiyorz 1 kere hamile kaldm ama kalbi durduğu için kürtaj oldm mart ayında ve hala hamile kalamadm normalde 16 eylülde adet olmam gerekiyodu olmadım şuan adetim 16 gün geçti 2 kere test yaptm negatif bu süreden sonra sizce gebelik çıkma ihtimali var mıdır
Ben gittim zaten gebelik çıkmadı doktor değişik bi söktürücü verdi normalde tarlusal veriyordu fotoğrafını atmıştım onu kullandınız mi hiç bakarmsnz fotoğraf duruyor sayfadaSizde adet atlaması olmuş, bana da oluyor ara sıra.
İsterseniz bir doktora görünün
Evet gebelik çıkmadı 25.gün bugün daha olmadım işte doktorun verdigi söktürücüyu kullanmaya başladım ama ilk defa görüyorm bu ilacıcanım bende 20 gün gecikmeyle getmiştim banada söktürücü verdi ama hiç kullanmadım ondan sonra kendim oldum senin bebek yok galiba
ben sdce tarlusal almistim, en son 2016 da sari kantaron hapi kullandim, bi hafta sora ögrendim ki gebeymisim:)Ben gittim zaten gebelik çıkmadı doktor değişik bi söktürücü verdi normalde tarlusal veriyordu fotoğrafını atmıştım onu kullandınız mi hiç bakarmsnz fotoğraf duruyor sayfada
hayırlısı olsun kuzum üzülme hepimiz zamanını bekliyoruzEvet gebelik çıkmadı 25.gün bugün daha olmadım işte doktorun verdigi söktürücüyu kullanmaya başladım ama ilk defa görüyorm bu ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?