Benim gibi olanlar lütfen bakar mısınız

Hadi insallah guzel haber beklyrm cnm

Kızlar gebelik çıkmadı söktürücü verdi malesef

Uzuldum canim yaa rabbim insallah hamileligi sana yasatsin
Sagol canim tesekkur edrim normalde bu kadar gecikmezdi 22 gün geçti yani ama hayırlısı olsun napalm kan değerlerim çok düşük çıkmış kan ilâcı verdi kan değerleri hamileliği etkiler mi sizce

Sagol canim tesekkur edrim normalde bu kadar gecikmezdi 22 gün geçti yani ama hayırlısı olsun napalm kan değerlerim çok düşük çıkmış kan ilâcı verdi kan değerleri hamileliği etkiler mi sizce
Evet canm hemde cok.fazla etkiler ben yeni evlenirken drum bana asiri kansizliktan ilac igne takviyesi yapmisti ve uyarmisti dikkat etmezsem cocugum olmaz diye

Kızlar normalde doktor söktürücü olarak tarlusal verirdi ama bu sefer bu ilacı vermiş ilk defa görüyorm acaba hepsini kullanıcam mi eczaci bisey dememiş günde 1 kere tek demiş

Eklentiler

• 20191008_004535.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 20191008_004529.webp
    44 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar normalde doktor söktürücü olarak tarlusal verirdi ama bu sefer bu ilacı vermiş ilk defa görüyorm acaba hepsini kullanıcam mi eczaci bisey dememiş günde 1 kere tek demiş
canım bende 20 gün gecikmeyle getmiştim banada söktürücü verdi ama hiç kullanmadım ondan sonra kendim oldum senin bebek yok galiba

Sizde adet atlaması olmuş, bana da oluyor ara sıra.
İsterseniz bir doktora görünün

Sizde adet atlaması olmuş, bana da oluyor ara sıra.
İsterseniz bir doktora görünün
Ben gittim zaten gebelik çıkmadı doktor değişik bi söktürücü verdi normalde tarlusal veriyordu fotoğrafını atmıştım onu kullandınız mi hiç bakarmsnz fotoğraf duruyor sayfada

canım bende 20 gün gecikmeyle getmiştim banada söktürücü verdi ama hiç kullanmadım ondan sonra kendim oldum senin bebek yok galiba
Evet gebelik çıkmadı 25.gün bugün daha olmadım işte doktorun verdigi söktürücüyu kullanmaya başladım ama ilk defa görüyorm bu ilacı

Ben gittim zaten gebelik çıkmadı doktor değişik bi söktürücü verdi normalde tarlusal veriyordu fotoğrafını atmıştım onu kullandınız mi hiç bakarmsnz fotoğraf duruyor sayfada
ben sdce tarlusal almistim, en son 2016 da sari kantaron hapi kullandim, bi hafta sora ögrendim ki gebeymisim:)

Şubatta bnde düşük yaptım kalbi durdu beklemedeyim hala , rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Piskolojik olarak çok etkileniyor insan bir de hamile kalamayınca canı yanıyor , son zamanlarda pskolojim bozuldu gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…