Benim gibi olanlar lütfen bakar mısınız

Aynen öyle canım

Adetin gectiginde cubuk test yaptin mi ?

Peki normalde adetinde gecikmeler hep olur muydu

Dr peki bu adet gecikmesi icin ne dedi

Inşallah canım ya ama hiç belirtim de yok sadece akintim fazla bende olumlu haber almayı çok isterim ama umudum yok gibi
Yuzunu asma birde bebegini daha cok yeni kaybetmissin anca vucut kendini toplar canm sen iyi dusun

Kızlar ya ben bi tane eski barkod buldum ama giriyorum hata veriyor neden ki

Ne kadar eski ama kuzum 3 yada 6 ay siniri olabilir
2 ay önce ki canım o kadar eski değil ama hata veriyor sayfa bence sayfada sorun var mesela başka şehirin sayfalarına giriyormkabul ediio kodu ama böyle hasta bulunmamakta diyo ama bizim sayfa direkt hataveriyor

2 ay önce ki canım o kadar eski değil ama hata veriyor sayfa bence sayfada sorun var mesela başka şehirin sayfalarına giriyormkabul ediio kodu ama böyle hasta bulunmamakta diyo ama bizim sayfa direkt hataveriyor
O zaman dedigin gibi siye hatali peki hastaneye ugrama sansin yokmu

Iyi geceler kızlar ya ben adetim geciktginden beri lavaboya gidince hep uzayan akıntı görüyorm sizce nedeni ne olabilir normalde ben sdce bu akıntıyı yumurtlama zamanımda görürüm ama adetim geciktiginden beri peçeteye silince her lavaboya gittiğimde görüyorm biraz açık yazdım özür dilerim

Ya kızlar bakarmısınız e devlete girdim ama beta hcg diye son sonuç var tarih 12 temmuz yazıyor neden göremiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…