Aynen öyle canımAynen ne yazik ki o insana zor oluyo ya eskidem sıkı dostlar vardida simdi cok kotu olmus herkes artk bende izliyorum disardan oyle insanlari valla napim kimle dost olmaya kalksam ya beni yemeye calisiyo yada evime huzursuzluk veriyo bende dedim artk kmaeyle gorusmicem ama arada iste insan birini istiyo haklisin
Evet 2 kere bi 4.gün de bide 10.günde yaptm ama negatif çıktıAdetin gectiginde cubuk test yaptin mi ?
Yok canım olsa bile 1 2 gün onun dışında kolay kolay olmuyorPeki normalde adetinde gecikmeler hep olur muydu
Bisey demedi canm ultrasonda bakalm dedi sonra gebelik yok kan ve idrar ver sonuç çıkınca bakalm gebelik yoksa ilaç veririm dedi sdceDr peki bu adet gecikmesi icin ne dedi
Insallah kan sonucun olumlu olur canim benimBisey demedi canm ultrasonda bakalm dedi sonra gebelik yok kan ve idrar ver sonuç çıkınca bakalm gebelik yoksa ilaç veririm dedi sdce
Inşallah canım ya ama hiç belirtim de yok sadece akintim fazla bende olumlu haber almayı çok isterim ama umudum yok gibiInsallah kan sonucun olumlu olur canim benim
Yuzunu asma birde bebegini daha cok yeni kaybetmissin anca vucut kendini toplar canm sen iyi dusunInşallah canım ya ama hiç belirtim de yok sadece akintim fazla bende olumlu haber almayı çok isterim ama umudum yok gibi
Tmm canım inşallah dediğin gibi olurYuzunu asma birde bebegini daha cok yeni kaybetmissin anca vucut kendini toplar canm sen iyi dusun
Ne kadar eski ama kuzum 3 yada 6 ay siniri olabilirKızlar ya ben bi tane eski barkod buldum ama giriyorum hata veriyor neden ki
2 ay önce ki canım o kadar eski değil ama hata veriyor sayfa bence sayfada sorun var mesela başka şehirin sayfalarına giriyormkabul ediio kodu ama böyle hasta bulunmamakta diyo ama bizim sayfa direkt hataveriyorNe kadar eski ama kuzum 3 yada 6 ay siniri olabilir
O zaman dedigin gibi siye hatali peki hastaneye ugrama sansin yokmu2 ay önce ki canım o kadar eski değil ama hata veriyor sayfa bence sayfada sorun var mesela başka şehirin sayfalarına giriyormkabul ediio kodu ama böyle hasta bulunmamakta diyo ama bizim sayfa direkt hataveriyor
Hastenede acil bölümünden öğrenemiyorz ki canmO zaman dedigin gibi siye hatali peki hastaneye ugrama sansin yokmu
Ya bunlarn sistemi ne kadar kotu allah korussun diyelim sancilandn ne olucak ala ala yaaaHastenede acil bölümünden öğrenemiyorz ki canm
Aynen canım çok saçma ptt kapalı olmayaydi şifre alrdm ya oda kapalı şansa hepsi üst üste geldiYa bunlarn sistemi ne kadar kotu allah korussun diyelim sancilandn ne olucak ala ala yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?