Aynen canm istiyoistiyor canm benm de öyle ilk tc sonra güvenlik sonra ileri tuşuna basınca barkod no diyor
Bekleriz napalmAla ala yaneyse
Hadi yaa tuh sevinmistim oysaki valla heycan yaptm pazartesiyi senle birlikte beklicez gibi
keşke direk acilden verseydin hemen çıkardıAynen canm istiyo
Yarın bakaym ptt açıksa şifre alrm canm hastane de uzak yaAaaa acaaba yarin gitsen acile sonuclarn cikmismi diye kontrol etsen tabi hastane yakinsa kendini fazla yormani istemem
Oyle dusunme canm ya guzel dusun evrene guzel msj ver guzel olsun simdi cok kafanada takma rabbim bu ay olmaz bidahaki e olur yaniBekleriz napalm ♥ama negatif gibi geliyo bana
Adetin kac gun gectiYarın bakaym ptt açıksa şifre alrm canm hastane de uzak ya
benm de 1 ay olmadı regl hep her hafta kan vermeye giderdim ama inşallah senin vardr yaa dualarım seninleBekleriz napalm ♥ama negatif gibi geliyo bana
19 gün canmAdetin kac gun gecti
Teşekkür ederim kuzumbenm de 1 ay olmadı regl hep her hafta kan vermeye giderdim ama inşallah senin vardr yaa dualarım seninle
Istersen tekrar cubuk yap bakalim cizgide belirginlik varmi birde sabah ac karnina ilk idrarla yap19 gün canm
Test yok yanımda canm eşimde çalışıyor alacak kimse yokIstersen tekrar cubuk yap bakalim cizgide belirginlik varmi birde sabah ac karnina ilk idrarla yap
Nöbetçi eczane çok uzakTest yok yanımda canm eşimde çalışıyor alacak kimse yok
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunNeyse canm o zaman kendi canini skma allah buyuktur guzel haber alicaz insallah pazartesi suan ezan okunuyo duam seninle insallah istedigin olucak
Istanbul canmÇok teşekkür ederim Allah razı olsun ♥hangi şehirde oturuyosn canm sen
Keşke aynı şehirlerde olsaydık ya ben bilecikteym 2 yıldır kimseyi tanımıyorum burda sizin gibi arkadaşlarım olsaydı en azından sıkılmazdm hep evdeym kimsem yok BurdaPeki
Istanbul canm
Kuzum valla ben istanbulda dogma buyume olmama ragmen hic arkadasm yok iste kk iyi geliyo valla banaKeşke aynı şehirlerde olsaydık ya ben bilecikteym 2 yıldır kimseyi tanımıyorum burda sizin gibi arkadaşlarım olsaydı en azından sıkılmazdm hep evdeym kimsem yok Burda
Orası öyle canım ama insan böyle zamanlarda bi arkadaşı olsa aynı şehirde çok daha güzel olur du mesela ben istanbulda olsam yada sen burda görüşme avantajımiz olurdu dost olmak sıkıntını paylaşmak güzel şeyKuzum valla ben istanbulda dogma buyume olmama ragmen hic arkadasm yok iste kk iyi geliyo valla bana
Aynen ne yazik ki o insana zor oluyo ya eskidem sıkı dostlar vardida simdi cok kotu olmus herkes artk bende izliyorum disardan oyle insanlari valla napim kimle dost olmaya kalksam ya beni yemeye calisiyo yada evime huzursuzluk veriyo bende dedim artk kmaeyle gorusmicem ama arada iste insan birini istiyo haklisinOrası öyle canım ama insan böyle zamanlarda bi arkadaşı olsa aynı şehirde çok daha güzel olur du mesela ben istanbulda olsam yada sen burda görüşme avantajımiz olurdu dost olmak sıkıntını paylaşmak güzel şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?