Benim gibi olanlar lütfen bakar mısınız

Aaaa acaaba yarin gitsen acile sonuclarn cikmismi diye kontrol etsen tabi hastane yakinsa kendini fazla yormani istemem

Neyse canm o zaman kendi canini skma allah buyuktur guzel haber alicaz insallah pazartesi suan ezan okunuyo duam seninle insallah istedigin olucak

Neyse canm o zaman kendi canini skma allah buyuktur guzel haber alicaz insallah pazartesi suan ezan okunuyo duam seninle insallah istedigin olucak
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hangi şehirde oturuyosn canm sen

Keşke aynı şehirlerde olsaydık ya ben bilecikteym 2 yıldır kimseyi tanımıyorum burda sizin gibi arkadaşlarım olsaydı en azından sıkılmazdm hep evdeym kimsem yok Burda
Kuzum valla ben istanbulda dogma buyume olmama ragmen hic arkadasm yok iste kk iyi geliyo valla bana

Kuzum valla ben istanbulda dogma buyume olmama ragmen hic arkadasm yok iste kk iyi geliyo valla bana
Orası öyle canım ama insan böyle zamanlarda bi arkadaşı olsa aynı şehirde çok daha güzel olur du mesela ben istanbulda olsam yada sen burda görüşme avantajımiz olurdu dost olmak sıkıntını paylaşmak güzel şey

Aynen ne yazik ki o insana zor oluyo ya eskidem sıkı dostlar vardida simdi cok kotu olmus herkes artk bende izliyorum disardan oyle insanlari valla napim kimle dost olmaya kalksam ya beni yemeye calisiyo yada evime huzursuzluk veriyo bende dedim artk kmaeyle gorusmicem ama arada iste insan birini istiyo haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…