benim gibi olanlar lutfen yardimci olun

Feride1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
78
5
98
Ankara
Merhaba arkadaslar. 27+2 gunluk hamileyim. iki gun once karnimin altinda kalp atislari gibi doyuntu basladi bir 5 dakika arayla davam etdi ama ilk kes oldugundan cok korkdum. Bu gunde sabah yerimin icinde ayni dovuntu basladi bir az tedirgin oldum. Aranizda benim kimi olan ayni hiss yasayan arkadaslar lutfen yaziniz.

dövüntü derken annesi bebeğin vuruyordur :)

Merhaba arkadaslar. 27+2 gunluk hamileyim. iki gun once karnimin altinda kalp atislari gibi doyuntu basladi bir 5 dakika arayla davam etdi ama ilk kes oldugundan cok korkdum. Bu gunde sabah yerimin icinde ayni dovuntu basladi bir az tedirgin oldum. Aranizda benim kimi olan ayni hiss yasayan arkadaslar lutfen yaziniz.

Kasilma hissi gibi mi? Cok kisa sureli ve vajinal bolge cevresinde mi hissediyorsun? Hatta oturirken seni rahatsiz edip pozisyon degistirmene sebep mi oluyor? Boyle sanki bebek ayagiyla cok seri, pespese 2-3 tekme atmis gibi?
Boyle bir hisse, bende de var; hatta ilk gebeligimde de olmustu. Ilk gebelikte ben de cok korkmustum. Ama bisey olmadi. Doktoruma soyledim, ilgilenmedi bile:) yalanci kasilma gibi bisey... Sen de sor icin rahat etsin:)

Cavab yazdiginiz icin tesekkur ederim. Ama bebek tekmesi diyil cunki bebek tekmesi 10 dakika ayni formada durmadan vurmaz. Bebek tekmesi farkli olur. Bazi arkadaslar damar oldugun ve bebeyin o damari karin divarina sikdigi icin oldugunu soylediler. Bu kadar yani

hissettiğiniz şey bebeğin hıçkırığı olabilir.şayet hıçkırıksa ritmik bi şekilde devam eder pıt pıt diye benim kızıımdada çok olurdu doğdu hala çok hıçkırık tutuyor

Back
X