• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi sürekli evde oturan var mı ??bir tek ben miyim zalim dünyada

İşte benimde anlayamadığım şey o neden arkadaşınız yok bilmiyorum gerçekten (yaşınız nedir öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa )özel sebepleri ve neler yaşadığınız yaşam koşulları şartları ne getirdi size biraz düşünün tartın kendinizi okul aile vs bu çevrenizden birileri mutlaka sizinle iletişimde bulunmak istemiştir siz mi çıkartınız yada çok mu seçicisiniz nedir bunun altındaki sebep içinize kapanıkmısınız diye sormuştum?tek başınıza gezmenin evt dediğim gibi bunları bende yaşıyorum ama karamsar bakmayın bende tek başıma herişimi yapıyorum inanın pazardan bi meyve veya marketten ne bilim su bıle almak bazen çok çok iyi gelebiliyor..!

canım konyanın çok kötü bir ilçesi diyebilirim sana bu kadar yete herhalde hiç birşey yok burda sosyal faliyet olarak hiç birşey yaşım 19 20 sayılır canım arkadaşlarım vardı ama hep dağıldı kimisi evlendi kimisi ünv. gitti su an hiç kimse yok öyle arkadaş da bulabileceğim bir yer değil burası kurs kurs dediler 1 aydır haber bekliyorum insan dolacak da bizde gideceğiz nerde nerde .. hiç seçici değilim çok cana yakınım konuşkanım biliyormusun deli doluyum kanım ılıktır arkadaşlarım da beni çok severdi.. ben bunları çok denedim tek çıkmayı .. tek birşeyler yapmayı ama ağladım eve geri döndüm canm erkek arkadaşım vardı oda su anda gitti martta gelecek tatlım o gidince hele aman aman iyice yalnız kaldım bu durum ona olan hislerimi duygularımı da aldı götürdü maffetti beni maffetti..

bende öyleyim canım biliyormsun .. sürekli ona sarıyorum kavga ediyorum aglıyorum aglama nöbetleri geçiriyorum .. buz gibi sogukta balkonda saatlerce oturuyorum nöbetimin geçmesini bekliyorum biliyormusun beni en çok yıkan da bu durum hislerimide aldı götürdü ben napacağım canım ne olur sen söyle ne olur kolum kanadım kırık ne olur sen söyle ..

Sonra da pişman olursun işte :( onu kaybedersen hepten yalnız kalırsın .. eğer seviyorsan kaybetmemeye çalış. bi de sana tavsiyem ( herkesin dini kendine tabi ama sadece tavsiye) bol bol dua et, kuran oku, namaz kıl... Benim bi duam vardı şu kadar okursan şöyle olur falan filan diye. ve 7 gün arka arkaya okuyunca iş kısmetin açılır filan yazıyordu. ben buna tam olarak uymadım ama aklıma geldikçe okudum bol bol dua ettim. her şeye herkese ettim. Allah ım bir yol gösterdi inşallah seni de selamete kavuştursun en kısa zamanda. ama bu tavsiyemi yabana atma... bilmiyorsan da öğrenmeye ezberlemeye calış ..

İşte ben bunu anlamıyorum.
Bak ne güzel bir ilişkin varmış.
Böyle davranarak onu da kaybedersen ne yapacaksın?
Daha mı iyi olacak?
Bence insan kimseye bağlı olmamalı, tek başına mutlu ve tam hissetmeli.
Diğer insanlar hayatımızın birer parçası olmalı sadece ancak güzel bir sevgi bağını da yoktan yere kaybetmemek gerekiyor.
Biraz ılımlı ve mantıklı ilerlemek gerekiyor eğer sevgi varsa içinde.
Yoksa kaqrşındaki de bir yere kadar dayanır, sonra pırrr..

bu durumum ona olan hislerimi duygularımı da aldı götürdü artık onu sevdiğimi bile hissedemiyorum biliyormusun .. :5:

Sonra da pişman olursun işte :( onu kaybedersen hepten yalnız kalırsın .. eğer seviyorsan kaybetmemeye çalış. bi de sana tavsiyem ( herkesin dini kendine tabi ama sadece tavsiye) bol bol dua et, kuran oku, namaz kıl... Benim bi duam vardı şu kadar okursan şöyle olur falan filan diye. ve 7 gün arka arkaya okuyunca iş kısmetin açılır filan yazıyordu. ben buna tam olarak uymadım ama aklıma geldikçe okudum bol bol dua ettim. her şeye herkese ettim. Allah ım bir yol gösterdi inşallah seni de selamete kavuştursun en kısa zamanda. ama bu tavsiyemi yabana atma... bilmiyorsan da öğrenmeye ezberlemeye calış ..

neler neler okumuyorum ki gün içinde canım neler neler bir bilsen listem bile var özel listem bile var biliyorum bu kara günler elbet geçecek biliyorum ama ben nasıl hasarlar alacğım onu bilmiyorum işte bilmiyorum..

neler neler okumuyorum ki gün içinde canım neler neler bir bilsen listem bile var özel listem bile var biliyorum bu kara günler elbet geçecek biliyorum ama ben nasıl hasarlar alacğım onu bilmiyorum işte bilmiyorum..

Allah kabul etsin...Evet geçer inşallah ama sabır işte tek yol sabretmek...

bu durumum ona olan hislerimi duygularımı da aldı götürdü artık onu sevdiğimi bile hissedemiyorum biliyormusun .. :5:

Olabilir, anlarım duygu değişimlerini.
Ama en azından konuştuğum biri var düşüncesiyle yürütüyorsundur o zaman ilişkini.
Gerçi zaten uzaktaymış fakat varlığı da yeter diye düşünüyorsundur içinde bulunduğun durum nedeniyle.
Bence iyi olacaksın. Her şey rayına oturacak.
Biraz daha sabır, zaman, yaşadığın her ana minnet duymak seni iyi hissettirecektir.

ciddiyim tatlım, ama ben merkezdeyim selçukluda.
Ereğliye cok güzel derler ama gitmedim bilmiyorum orayı.

ah be tatlım ne güzeli ne güzeli ben oranın tam içindende değilim . köy gibi bir yerindeyim üstelik ama yakınmışız buna o kadar çok sevindim ki.. ne biliyim bir tebessüm oluştu yüzümde..

Olabilir, anlarım duygu değişimlerini.
Ama en azından konuştuğum biri var düşüncesiyle yürütüyorsundur o zaman ilişkini.
Gerçi zaten uzaktaymış fakat varlığı da yeter diye düşünüyorsundur içinde bulunduğun durum nedeniyle.
Bence iyi olacaksın. Her şey rayına oturacak.
Biraz daha sabır, zaman, yaşadığın her ana minnet duymak seni iyi hissettirecektir.

doğru diyorsun canım .. bu durumdan kurtuluyum dünyalar benim olacak biliyormusun benim ..
peki bu duygu değişimlerim bu durumumdandır öyle değil mi .. seviyorumdur değil mi insan niye sevdiğini sevmemeye başlasın ki demi of of

ah be tatlım ne güzeli ne güzeli ben oranın tam içindende değilim . köy gibi bir yerindeyim üstelik ama yakınmışız buna o kadar çok sevindim ki.. ne biliyim bir tebessüm oluştu yüzümde..

Anladım canım oraları hiç bilmiyorum işte merkezinde filan daha yakın bi yer olsa görüşürdük.evet bende sevindim canım ama bigün merkeze yolun düşerse ya da gelme imkanın olursa yine görüşürüz .

canım konyanın çok kötü bir ilçesi diyebilirim sana bu kadar yete herhalde hiç birşey yok burda sosyal faliyet olarak hiç birşey yaşım 19 20 sayılır canım arkadaşlarım vardı ama hep dağıldı kimisi evlendi kimisi ünv. gitti su an hiç kimse yok öyle arkadaş da bulabileceğim bir yer değil burası kurs kurs dediler 1 aydır haber bekliyorum insan dolacak da bizde gideceğiz nerde nerde .. hiç seçici değilim çok cana yakınım konuşkanım biliyormusun deli doluyum kanım ılıktır arkadaşlarım da beni çok severdi.. ben bunları çok denedim tek çıkmayı .. tek birşeyler yapmayı ama ağladım eve geri döndüm canm erkek arkadaşım vardı oda su anda gitti martta gelecek tatlım o gidince hele aman aman iyice yalnız kaldım bu durum ona olan hislerimi duygularımı da aldı götürdü maffetti beni maffetti..

Konya yı az çok bilirim gerçekten orası fena biryer seni daha iyi anlayabilmeme sebep oldu şimdi ..zor biliyorum hele ki senin yaşlarında bıcır bıcır bir kız için ..!peki üniversite sınavlarına girmeyi denedin mi yada ne yap biliyormusun çok sıkılıyor isen eğer ki şiir yazma yada resim yapma vs vs gibi yeteneklerin varsa ve seviyor isen bunlara yönel bir kagıt alıp manzaraya bakarak o anki duygu ve düşüncelerini resim yapar gibi aktarırsan hele ki bunu sürekli yapmaya alıştırırsan kendini eminim bak bu bile ruh halini o anda olsa iyi gelecektir..
ben mesela tual üzerine resim yapıyordum ve şiirler makaleler vs gibi şeyler yazarak yada kitap gazete en basitinden okuyarak zamanımı kendimi bu şekilde geliştirmeye calışıyorum ve hala da yaparım..cesaretlenmen için sana bunları yazıyorum ..kendini geliştirmeye ve iyileştirmeye calışman için..umarım bi yararım dokunur canım..Sevgilin de varmış onunla da umarım mutlu olursun hayat daha karşına neler çıkartacak zamanla yaşayacaksın ve göreceksin ve olgunlaşacaksın..ama BİRŞEYLER KENDİN İÇİN YAP MUTLAKA ..

Anladım canım oraları hiç bilmiyorum işte merkezinde filan daha yakın bi yer olsa görüşürdük.evet bende sevindim canım ama bigün merkeze yolun düşerse ya da gelme imkanın olursa yine görüşürüz .

olmaz ki işte keşke olabilse keşke .. ama halimden anladın ya canım o bile yetti bana biliyormusun .
o bile sen atlatmışın bu durumu benim içinde dua edermisin benim atlatmam içimde .. umarım bir daha o günleri hiç yaşamassın rabbim düşmanımın başına vermesin çok zor çook

Bende varım :50:
24 yaşındayım evliyim 6.5 aylık bir bebeğim var ama delirmek üzereyim artık.
Aydın'dan İzmir'e taşındık. Taşındığımız yer bir sahil kasabasıydı ve hep yaşlı insanlar vardı. Arkadaş edinemedim bu yuzden. Sonra evlendim kaçarak :50: ailem sildi.
Hadi ordan taşındık 2 ay oldu. Anam ne mahalle be! İnsanlar 25-30 yıllık komşu birbirlerine slm vermiyorlar. Yani yine komşu arkadaş hak getire.:50:
ben tekim sanıyordum ama varmış benim gibileri
ama ben iyice dolmuşum kızlar mutlaka destek almalıyım.
Oğlumla markete filan çıkıyoruz daha yok .
İşte buda benim depresyon hikayem :5:

Insanlarin selam vermedigene bakma sen gerekirse ilk adimi sen at mesela ben de oyleyimdir disardan çok soguk gorunurum kimine gore de havali ama aslinda oyle degilim çok sicak cana yakinimdir... arkadas ortami olsun is ortami olsun en az 10 kere yuzume biz seni soguk havali biliyorduk megersem çok cana yakinmissin diye... Kimi rahatsiz etmemek için boyle davranir kimiin yapisis oyledir... Bu arada madem bebisin var havalar isininca parka goturursun orda senin gibi bir suru taze aneyle tanisirsin ;) 1. taze anneler bebek muhabbetlerini çok severler 2. park çocuklar için çok guzel de anneler için SIKICI o yuzden sohbet etmeyi severler

doğru diyorsun canım .. bu durumdan kurtuluyum dünyalar benim olacak biliyormusun benim ..
peki bu duygu değişimlerim bu durumumdandır öyle değil mi .. seviyorumdur değil mi insan niye sevdiğini sevmemeye başlasın ki demi of of

Kurtulmak senin elinde. ;)

Kimse bir insanı sevmeye başladığı andan itibaren, o sevgiyi ölene dek devam ettirmek durumunda değil ki.
Sevmemeye başlamak normal bir şey. Bir sürü sebep olabilir. Bu durumun da bir sebep olabilir.
Ama ne bileyim insan yalnız olduğunu hissedince, sevdiği adamı düşünmek onu mutlu etmeli.
Sadece onun varlığı bile hayatını renklendiriyor olmalı. Ben hep öyle gördüm.
Senin durumun ise benim şahit olduklarımın tam tersi. :/

Son düzenleme:
olmaz ki işte keşke olabilse keşke .. ama halimden anladın ya canım o bile yetti bana biliyormusun .
o bile sen atlatmışın bu durumu benim içinde dua edermisin benim atlatmam içimde .. umarım bir daha o günleri hiç yaşamassın rabbim düşmanımın başına vermesin çok zor çook

Ederim tabi herkese ediyorum . Allah en ksa zamanda kurtarır inşallah. Amin canım amin. Yapabileceğim bi şey olursa söyle tamammı.

Konya yı az çok bilirim gerçekten orası fena biryer seni daha iyi anlayabilmeme sebep oldu şimdi ..zor biliyorum hele ki senin yaşlarında bıcır bıcır bir kız için ..!peki üniversite sınavlarına girmeyi denedin mi yada ne yap biliyormusun çok sıkılıyor isen eğer ki şiir yazma yada resim yapma vs vs gibi yeteneklerin varsa ve seviyor isen bunlara yönel bir kagıt alıp manzaraya bakarak o anki duygu ve düşüncelerini resim yapar gibi aktarırsan hele ki bunu sürekli yapmaya alıştırırsan kendini eminim bak bu bile ruh halini o anda olsa iyi gelecektir..
ben mesela tual üzerine resim yapıyordum ve şiirler makaleler vs gibi şeyler yazarak yada kitap gazete en basitinden okuyarak zamanımı kendimi bu şekilde geliştirmeye calışıyorum ve hala da yaparım..cesaretlenmen için sana bunları yazıyorum ..kendini geliştirmeye ve iyileştirmeye calışman için..umarım bi yararım dokunur canım..Sevgilin de varmış onunla da umarım mutlu olursun hayat daha karşına neler çıkartacak zamanla yaşayacaksın ve göreceksin ve olgunlaşacaksın..ama BİRŞEYLER KENDİN İÇİN YAP MUTLAKA ..

sagol canım çok sagol çok teşekür ederim tesellin için önerilerin için ama bende yetenek ne gezer ben işe yaramazın biriyim işte okumayı bile beceremedim bu gidişle beni seven insanıda kaybedeceğim bu çok üzüyor beni ama benim bu durumumda olan birininn sevgiyi hiseetmesi herhalde imkansız olurdu ..

halini çok iyi anlıyorum canım gercekten çok iyi anlıyorum hani yaşamayan bilemez derler ya o kadar doğru ki peki eşin ne diyor bu duruma ?

Ne desin canım elinden geldiğince destek olmaya çalışıyor ama o da rahatsız tabi.
Çık gez dese olmuyor kesin bir olay geliyor başıma (yani böyle birşey olamaz gerçekten her çıkışım bir olay) evde oturmam,sıkılmam onuda üzüyor.İşten döndüğünde dışarı çıkarıyor onda da bir tuhaf bakıyorlar. Önceden işten almaya gidiyordum onu baktık kornaların,laf atmaların önüne geçemiyoruz eve kapandım resmen.İkimizde bekliyoruz iş durumu ayarlansa diye.Hayırlısı artık. Arkadaş edinilecek çevrede yok pek burda.
İnsanlar o kadar tuhaf ki resmen üzerinde giydiğin kıyafet statünü belirliyor. A başı açık bunla konuşulmaz,A kapalı kahveye çağırayım gibi enterasan bir düşünce var.
Ben İstanbuldan geldim buraya hiç böyle şeylerle karşılaşmadım. Herkes herkesle konuşur orada şimdi okadar zorlanıyorum ki markete bile gidemiyorum.Umarım en kısa sürede bu durumumuz çözülür

Back
X