- Konu Sahibi elagozlum20
İşte benimde anlayamadığım şey o neden arkadaşınız yok bilmiyorum gerçekten (yaşınız nedir öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa )özel sebepleri ve neler yaşadığınız yaşam koşulları şartları ne getirdi size biraz düşünün tartın kendinizi okul aile vs bu çevrenizden birileri mutlaka sizinle iletişimde bulunmak istemiştir siz mi çıkartınız yada çok mu seçicisiniz nedir bunun altındaki sebep içinize kapanıkmısınız diye sormuştum?tek başınıza gezmenin evt dediğim gibi bunları bende yaşıyorum ama karamsar bakmayın bende tek başıma herişimi yapıyorum inanın pazardan bi meyve veya marketten ne bilim su bıle almak bazen çok çok iyi gelebiliyor..!
canım konyanın çok kötü bir ilçesi diyebilirim sana bu kadar yete herhalde hiç birşey yok burda sosyal faliyet olarak hiç birşey yaşım 19 20 sayılır canım arkadaşlarım vardı ama hep dağıldı kimisi evlendi kimisi ünv. gitti su an hiç kimse yok öyle arkadaş da bulabileceğim bir yer değil burası kurs kurs dediler 1 aydır haber bekliyorum insan dolacak da bizde gideceğiz nerde nerde .. hiç seçici değilim çok cana yakınım konuşkanım biliyormusun deli doluyum kanım ılıktır arkadaşlarım da beni çok severdi.. ben bunları çok denedim tek çıkmayı .. tek birşeyler yapmayı ama ağladım eve geri döndüm canm erkek arkadaşım vardı oda su anda gitti martta gelecek tatlım o gidince hele aman aman iyice yalnız kaldım bu durum ona olan hislerimi duygularımı da aldı götürdü maffetti beni maffetti..