• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi sürekli evde oturan var mı ??bir tek ben miyim zalim dünyada

Ne desin canım elinden geldiğince destek olmaya çalışıyor ama o da rahatsız tabi.
Çık gez dese olmuyor kesin bir olay geliyor başıma (yani böyle birşey olamaz gerçekten her çıkışım bir olay) evde oturmam,sıkılmam onuda üzüyor.İşten döndüğünde dışarı çıkarıyor onda da bir tuhaf bakıyorlar. Önceden işten almaya gidiyordum onu baktık kornaların,laf atmaların önüne geçemiyoruz eve kapandım resmen.İkimizde bekliyoruz iş durumu ayarlansa diye.Hayırlısı artık. Arkadaş edinilecek çevrede yok pek burda.
İnsanlar o kadar tuhaf ki resmen üzerinde giydiğin kıyafet statünü belirliyor. A başı açık bunla konuşulmaz,A kapalı kahveye çağırayım gibi enterasan bir düşünce var.
Ben İstanbuldan geldim buraya hiç böyle şeylerle karşılaşmadım. Herkes herkesle konuşur orada şimdi okadar zorlanıyorum ki markete bile gidemiyorum.Umarım en kısa sürede bu durumumuz çözülür

umuarum canım benim rabbim yardımcımız olsun şifalar versin.. sıkıntılarımıza ..

Rica ederim naptımkii.. ama sende atlatmaya calış unutmaki her şey insanın kendinde kafasında bitiyor. sevdiğini de seni seveni de kaybetme.

gerçekten seviyorumdur ben sevgilimi canım değil mi sadece bu yaşadıklarım böyle yapmıştır beni değil mi sevmesem bu kadar düşünmezdim onu sen bir yorum yap ne olur ama bak senin o zamanlar bile nişanlına olan duyguların değişmemiş benim neden değişti ki ya aslında değişti demeyim ama farklı oldu diyim :(

Kurtulmak senin elinde. ;)

Kimse bir insanı sevmeye başladığı andan itibaren, o sevgiyi ölene dek devam ettirmek durumunda değil ki.
Sevmemeye başlamak normal bir şey. Bir sürü sebep olabilir. Bu durumun da bir sebep olabilir.
Ama ne bileyim insan yalnız olduğunu hissedince, sevdiği adamı düşünmek onu mutlu etmeli.
Sadece onun varlığı bile hayatını renklendiriyor olmalı. Ben hep öyle gördüm.
Senin durumun ise benim şahit olduklarımın tam tersi. :/

ben seviyorum tatlım onu biliyorum seviyorum çok seviyorum hemde.. :( ama bu durum yüzünden kahretsin ki duygularımı bile bilemez oldum duygularım bile kör oldu .

gerçekten seviyorumdur ben sevgilimi canım değil mi sadece bu yaşadıklarım böyle yapmıştır beni değil mi sevmesem bu kadar düşünmezdim onu sen bir yorum yap ne olur ama bak senin o zamanlar bile nişanlına olan duyguların değişmemiş benim neden değişti ki ya aslında değişti demeyim ama farklı oldu diyim :(

Valla canım simdi yorum yapamıyorum cunku geçmişinizi cok bilmiyorum. ama büyük ihtimalle bu psikolojik durumundan kaynaklanıyordur. cünkü böyle durumlarda en yakınlarına sararsın onları üzersin , ama sonradan pişman olursun. sen yaptıktan sonra, suç bende , ben neden böyle yapıyorum üzmek istemiyorum, diye bi düşünceye kapılıyorsan ve üzdüğün için sende kafana takıp üzülüyorsan seviyorsundur .

sagol canım çok sagol çok teşekür ederim tesellin için önerilerin için ama bende yetenek ne gezer ben işe yaramazın biriyim işte okumayı bile beceremedim bu gidişle beni seven insanıda kaybedeceğim bu çok üzüyor beni ama benim bu durumumda olan birininn sevgiyi hiseetmesi herhalde imkansız olurdu ..

Rica ederim ne demek te yapma kendine benim anlatmak istediğimde bu zaten ....ayrıca yetenek şart değil önemli olan çaban bak ben sana ne anlatacağım ..bir yakınım cin ali bile çizemezken kafayı sırf taktıgı için ve zaman geçirmek için ne yaptı biliyormusun bir yerlerden fotograf bulup bu manzara yüz resmi vs vs onlara bakarak el becerisini geliştirdi ve şuan çok güzel kara kalem çizimleri yapıyor ondada sıfır iken ..ama çabaladı azmetti birşeyler yapmak için..en önemlisi kendisi için..!işe yaramıyorum diye düşünme bunun inanki beyinle alakalı bi durum olduğunu unutma sen kendı beynını yenebilirsin en başta kendini işe yaramayan biri olarak görmeden başlamalısın illaki senin kendini keşfetmediğin yanların vardır herkes bir işe yatkındır mutlaka..!

Ne desin canım elinden geldiğince destek olmaya çalışıyor ama o da rahatsız tabi.
Çık gez dese olmuyor kesin bir olay geliyor başıma (yani böyle birşey olamaz gerçekten her çıkışım bir olay) evde oturmam,sıkılmam onuda üzüyor.İşten döndüğünde dışarı çıkarıyor onda da bir tuhaf bakıyorlar. Önceden işten almaya gidiyordum onu baktık kornaların,laf atmaların önüne geçemiyoruz eve kapandım resmen.İkimizde bekliyoruz iş durumu ayarlansa diye.Hayırlısı artık. Arkadaş edinilecek çevrede yok pek burda.
İnsanlar o kadar tuhaf ki resmen üzerinde giydiğin kıyafet statünü belirliyor. A başı açık bunla konuşulmaz,A kapalı kahveye çağırayım gibi enterasan bir düşünce var.
Ben İstanbuldan geldim buraya hiç böyle şeylerle karşılaşmadım. Herkes herkesle konuşur orada şimdi okadar zorlanıyorum ki markete bile gidemiyorum.Umarım en kısa sürede bu durumumuz çözülür

çok uzuldum ya, ne biçim insanlar bunlar... seni çok iyi aliyorum ben kucukken (ergenlik çaginda) acaip yobaz bir komsumuz vardi nasil nefret ediyordum ! bogmak istiyordum her gordugumde beni suzerdi arkamdan dedikodu yapardi kendi kizina ezziyet yapardi falan neyse oyle etkilenmisim ki o kadindan evlenince esime "seninle her yerde yasarim nereye istersen gelirim ama bir sartim var buyuk bir sehir olmali" hem sikilmamak için hem de oyle insanlarin arasinda kalmaktan korktugum için... dusun o kadinla yillar sonra karsilastim (esim tanimiyor) panik yaptim kaçtim saklandim beni gormesin diye esim sok oldu... boyleleri insani deli eder deli Allah yardimcin olsun

ben varım sürekli evdeyim arkadaşımda yok sevgilim yok işim yok yaş oldu 27 di ben napıyım şimdi... sen en azından 19 yaşındaymışsın daha gençsin sevgilinde varmış....:43::43::43:

Son düzenleme:
ben varım sürekli evdeyim arkadaşımda yok sevgilim yok işim yok yaş oldu 27 di ben napıyım şimdi... sen en azından 19 yaşındaymışsın daha gençsin sevgilinde varmış....:43::43::43:

öyle mii :( peki sen neden evdesin canım neden evlenmedin neden işsizsin konuşabiliriz istersen..

öyle mii :( peki sen neden evdesin canım neden evlenmedin neden işsizsin konuşabiliriz istersen..

Konuşalım cnm bende konuşmaya yer arıyorum zaten nerden başlasam bilemedim birden:\
Önce işle başlayım üni. okudum bitireli 3 yıl olu cnm sonra 2yıl kpss yi denedim ama kazanamadım kursa falan gidemedi ailemin maddi burumu el vermedi bu esnada bi yandanda iş aradım ama şöyle düzgün bi iş bulamadım hemen hemen heryer tecrübe istiyo yani bi iş bulamadım

Evlenmeye gelince evde olunca haliyle kimseyle tanışamıyosun arkadaş ortamımda yok görücü usulü isteyenler oldu ama ben görücü usulü evlenmek istemiyorum 10 yıl önce görüştüğüm biri vardı beni çok seviyodu 10 yıldır görüşmemiştik bi kaç ay önce face.den msj attı tekrar görüşelim diye ama ben kabul etmedim nedeni içki içiyo ve biraz serseriliği var gece sabahlaa kadar gezmeler falan iyi bi insan ama güvenemiyorum evlendikten sonra sevgi biter o kötü huyları beni üzerse diue korkuyorum bunlarıda açıkça söyledim ona şimdi konuşmuyoruz haksızmıyım ama

böyle işte her konuda kısmetim kapalı galiba :43:

Konuşalım cnm bende konuşmaya yer arıyorum zaten nerden başlasam bilemedim birden:\
Önce işle başlayım üni. okudum bitireli 3 yıl olu cnm sonra 2yıl kpss yi denedim ama kazanamadım kursa falan gidemedi ailemin maddi burumu el vermedi bu esnada bi yandanda iş aradım ama şöyle düzgün bi iş bulamadım hemen hemen heryer tecrübe istiyo yani bi iş bulamadım

Evlenmeye gelince evde olunca haliyle kimseyle tanışamıyosun arkadaş ortamımda yok görücü usulü isteyenler oldu ama ben görücü usulü evlenmek istemiyorum 10 yıl önce görüştüğüm biri vardı beni çok seviyodu 10 yıldır görüşmemiştik bi kaç ay önce face.den msj attı tekrar görüşelim diye ama ben kabul etmedim nedeni içki içiyo ve biraz serseriliği var gece sabahlaa kadar gezmeler falan iyi bi insan ama güvenemiyorum evlendikten sonra sevgi biter o kötü huyları beni üzerse diue korkuyorum bunlarıda açıkça söyledim ona şimdi konuşmuyoruz haksızmıyım ama

böyle işte her konuda kısmetim kapalı galiba :43:

off off . çok kötü olmuş canım benim ya .kıyamam lütfen üzülme bölümün neydi canım o yıllarda boşuna gitti desene
Belediyenin verdiği halk eğitim kursları var tatlım ben oraya yazıldım . şimdi haber bekliyorum ücretsiz sende yazılabilirsin değişiklik olur arkadaş ortamın olur yeni kişilerle tanışırsın canım çok iyi olur gerçekten bu fikrimi bir düşün istersen. böyle evde kala kala kafayı yeriz çünkü gercekten yaşamayan bilemez. nerede oturuyorsun canım şehir olarak keşke yakın olabilsek
Benimde öyle hiç arkadaşım yok insan çok kötü oluyor gerçekten çok kötü bir duygu .
evlenme konusunda da canım bak görücü usulü ile evlenenler mutsuz diye birşey yok ki . tanıyorsun evleniyorsun da ne oluyor sonradan bozuluyor o kişiler bence bir değerlendir hiç değilse tanı zaten hemen düğün olacak değil ki . hani tanırsın baktın olmadı herkez yoluna gider ne biliyim. annen baban nasıl annenle arkadaş gibimisiniz herşeyi konuşabiliyormusun onun la .o bahsettiğin içki içen çocuk konusunda da haklsın canım boşver onu annem ile babam alkol yüzünden ayrıldılar benim :25:
öyle de düşünme kısmetim kapalı diye sen kendin için birşeyler yapmaya başla gerisi gelecektir bak ben kursa yazıldım şimdi baya iyiym biliyormusun gerçekten evde olmak insanı depresyona sokuyor ben varya ben nöbet geçirmeye kadar gelmiştim...:(

off off . çok kötü olmuş canım benim ya .kıyamam lütfen üzülme bölümün neydi canım o yıllarda boşuna gitti desene
Belediyenin verdiği halk eğitim kursları var tatlım ben oraya yazıldım . şimdi haber bekliyorum ücretsiz sende yazılabilirsin değişiklik olur arkadaş ortamın olur yeni kişilerle tanışırsın canım çok iyi olur gerçekten bu fikrimi bir düşün istersen. böyle evde kala kala kafayı yeriz çünkü gercekten yaşamayan bilemez. nerede oturuyorsun canım şehir olarak keşke yakın olabilsek
Benimde öyle hiç arkadaşım yok insan çok kötü oluyor gerçekten çok kötü bir duygu .
evlenme konusunda da canım bak görücü usulü ile evlenenler mutsuz diye birşey yok ki . tanıyorsun evleniyorsun da ne oluyor sonradan bozuluyor o kişiler bence bir değerlendir hiç değilse tanı zaten hemen düğün olacak değil ki . hani tanırsın baktın olmadı herkez yoluna gider ne biliyim. annen baban nasıl annenle arkadaş gibimisiniz herşeyi konuşabiliyormusun onun la .o bahsettiğin içki içen çocuk konusunda da haklsın canım boşver onu annem ile babam alkol yüzünden ayrıldılar benim :25:
öyle de düşünme kısmetim kapalı diye sen kendin için birşeyler yapmaya başla gerisi gelecektir bak ben kursa yazıldım şimdi baya iyiym biliyormusun gerçekten evde olmak insanı depresyona sokuyor ben varya ben nöbet geçirmeye kadar gelmiştim...:(

Ben iktisat okudum cnm belediye kursalarına bakıyorum ama uygun bi bölüm olunca başvurucam
annemle pek konuşamıyoruz aşkmeşk olaylarını o konida ailem pek anlayışlı değil hatta o eski erkek arkadaşımıda bilmiyolar bilseler çok kızarlar heleki içki içen biri olduğu için
evde insan gerçekten bunalıma bağlıyo bazen öyle oluyoki çıldıracak gibi oluyorum
boşluktan dolayıda hep o eski erkek arkadaşımì düşünüyorum yalnış yapmamak için burda derdimi anlatıp onun doğru insan olmadığına kendimi ikna etmeye çalışıyorum ya çünkü okurken hiç aklıma gelmiyodu okul bitti ewde boş boş oturmaya başlayınca aklıma gelmeye başladı hani bos insanlar bos zamanlarda akla gelimiş ya öyle bişey
biliyoru o benim için doğru insan değil şu boşluktan kurtulsam ondanda kutulicam bence
inş. en kısa zamanda iş bulirumda kurtulirum bu durumdan

inş. en kısa zamanda iş bulirumda kurtulirum bu durumdan

İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı bir iş bulursunuz.

Ancak bu durumdan ve düşüncelerden kurtulmanın yolunu buna bağlamamalısınız.

Öyle bir şeye bağlamalısınız ki, her ne olursa olsun, sizi verdiğiniz kararınızdan vazgeçirmeyecek bir şey olmalı...

Selam ve Dua ile

Okul bitti, tasindim, yeni bi yere geldim, kimseyi tanimiyorum. Ise baslayacaktim o da bozuldu. Hic kimseyi tanimadigim yerde ne okul var ne is, ne es, ne sevgili...
Cok skici bu taz bi hayata aliskin degilim. Bide is basvurulaim olmayinca iyicene bunalima girmeye basladim sanirim. yeni seyler yasamadikca da eskiyi, gecmisi dusunup duruyorum, halim hic iyi degil. Walla kafayi yemem yakindir :ssz:

Okul bitti, tasindim, yeni bi yere geldim, kimseyi tanimiyorum. Ise baslayacaktim o da bozuldu. Hic kimseyi tanimadigim yerde ne okul var ne is, ne es, ne sevgili...
Cok skici bu taz bi hayata aliskin degilim. Bide is basvurulaim olmayinca iyicene bunalima girmeye basladim sanirim. yeni seyler yasamadikca da eskiyi, gecmisi dusunup duruyorum, halim hic iyi degil. Walla kafayi yemem yakindir :ssz:

Bunu yazali epey olmus.. Durumda bir degisiklik yok..
Ama ben iyicene bunalima girdim artik... :ssz:

kızlar aynen bende yanlızım evlenip elazığa geldim havalar yine açıldı yaz geldi eve tıkılı kalmak istemiyorum kala kala 1 yılda 65 ten 81 kiloya çıktım yokmu yürüyüş yapabileceğim kafa dengi iyi bir arkadaş :ssz::ssz::10::10:

Aynı şehirde birbirine yakın olanlar buluşup yürüyüş falan yapsalar ne güzel olur aslında hem spor olur hem sıkılmassınız

s.a kızlar bende istanbulda oturuyorum arkadaş desen ben arkadaştan saymıyorum çünkü hep yalan söyleniyo sevgilim var oda her dk yanımda bende yeni üye oldum kk ya çalışıyorum haftasonları evdeyim sadece ondada sürekli çıkıp gezmek dolaşmak istiyorum ve hep bişeyler cıkıyo yapamıyorum ama yapmak her zaman bzim eimizde emin olun kızlar

Back
X