off off . çok kötü olmuş canım benim ya .kıyamam lütfen üzülme bölümün neydi canım o yıllarda boşuna gitti desene
Belediyenin verdiği halk eğitim kursları var tatlım ben oraya yazıldım . şimdi haber bekliyorum ücretsiz sende yazılabilirsin değişiklik olur arkadaş ortamın olur yeni kişilerle tanışırsın canım çok iyi olur gerçekten bu fikrimi bir düşün istersen. böyle evde kala kala kafayı yeriz çünkü gercekten yaşamayan bilemez. nerede oturuyorsun canım şehir olarak keşke yakın olabilsek
Benimde öyle hiç arkadaşım yok insan çok kötü oluyor gerçekten çok kötü bir duygu .
evlenme konusunda da canım bak görücü usulü ile evlenenler mutsuz diye birşey yok ki . tanıyorsun evleniyorsun da ne oluyor sonradan bozuluyor o kişiler bence bir değerlendir hiç değilse tanı zaten hemen düğün olacak değil ki . hani tanırsın baktın olmadı herkez yoluna gider ne biliyim. annen baban nasıl annenle arkadaş gibimisiniz herşeyi konuşabiliyormusun onun la .o bahsettiğin içki içen çocuk konusunda da haklsın canım boşver onu annem ile babam alkol yüzünden ayrıldılar benim
öyle de düşünme kısmetim kapalı diye sen kendin için birşeyler yapmaya başla gerisi gelecektir bak ben kursa yazıldım şimdi baya iyiym biliyormusun gerçekten evde olmak insanı depresyona sokuyor ben varya ben nöbet geçirmeye kadar gelmiştim...