benim gibi tedavi zamann bekleyenler varm

cıngş pembesı canım hayırlısı ınşşş beklemende bı hayır vardır ınşşş canım emelıne kısa zamanda kavuşursun

haklısın canım.........ınş ıyı araştırılır nıye tutunmaları devam edmıyooo dıyooooooooo ınşşşşşşşşşş canım

muallim gunaydın guzel annis hayırdır vecap gece 1de yazmısın sen gec yatıyonda sabah neden erken kalkıyosun bebislerine zarar vercen soraŞeniz

bende varim ucuncu tup bebek yaptiracagim
haftaya cuma turkiyeye geliyorum kismet olursa
temmuzda da memorial den randevu alicam
insalllah bu kez kavusurum isteyen herkezde

gunaydın keykey h.g sendemi ucuncuyu deneyecen simdi nasıl heyecan sarmıstır icini benim tedavi zamanı yaklasınca ruyalarımda bile tedaviye gittigimi goruyom sen bundan oncekileridemi memorialde yaptın neden olmadı anlatırmısın

canım ya gunaydın uykum yok bu sıralar bu gece mısafırımız vardı geç kalktılar............sonra bıgırıp bakım dedım ve yattım...............nsılsın bı yer karar verdınmı.........

valla bahceci klinigi suan dusundugum tek yer ama eylule daha cooooookkk var bekliyorum iste

ınşş hayırlı olur .eylul çok yok canım ya kafanı takma gez toz ....ramazanda var.............ınşşş ıyı olur pekı nıçın eylıull

cunku daha yeni nisanda ikinci denemeden cıktık hem maddi olarak hemde ilacların etkisini vucuttan atmam icin esim bekleyelim eylule kadar dedi eylulde sırf ben cok sabırsızım diye esime kalsa ocakta falan isterdi ilk iki denemede doktor kist olustu buay erteleyelim dediginde aglayıp doktora nolur ertelemeyelim derdim

bende bekliyorum ama ilk denememm.ve hastanemin iyi olduğunu düşünmüyorum.erdem hastanesinde başladımmm.lukrini çok kullandırdıkları için kist oluştu bende...hastanenin çok önemli olduğunu buraya başladığımda anladımmm....ve şimdi sil baştan herşeye yeniden başlanıcakk...ve ben artık hastaneme güvenmiyorumm...

canım gercekten hastane okadar onemliki ordaki tedavine sonmu verdin yoksa devammı ediyosun

son vermedim devam ediyorum.doğum kontrol hapı verdi onu bitirince yeniden oraya gidicemm.oraya başladık bi kere sonunu görelim hayırlısıylaa.

nursevgi....dr un seni hiç muayene etmedenmi kimyasal gebelik geçiriyorsun dedi anlamadım....benimde her iki deneme tutmuştu...ama gelişmediler ve 8 ci haftada düştüler.bu her iki denememdede oldu......ama dr.um sebebini araştırmak için testler yaptırdı....şimdi 3 cü denememi öyle yaptırıcam ve yine aynı dr.uma...

selam bluesuu evet canım dr um beni hic muayene etmeden uzaktan kimyasal gebelik dedi hemde ikisindede hatta kendiside demedi hemsireler soyledi kimyasal gebelik diye aradan ikiay gecti malesef dr umun sesini bile duyamadım ikinciye alırken gene aynı ilaclar aynı tedavilerle basladılar tahlil falan yapılmadı hatta ben vandayım merkez ankarada ikinciye baslayacam dedigimde tamam su gunde lukrin kullan gel dediler yani lukrin kullanmaya bile muaynesiz basladım ve lukrin kullanırken bikez olsun muayene olmadım cok acayip degilmimafoldumben

inşallah bu sefer doğru hastanede tedavini olursun canım bende dondurulmuşlarla denediğimde lukrinle başladım ankaradaki doktorum çok ilgilendi vandaki doktorumla sürekli irtibat halindeydi iki günde bir doktor konrolündeydim çünkü lukrinin kist yapma özelliği var çok şükür sende kist falan oluşmamış galiba ucuz atlatmışın canım

Canım gercekten tup bebek yaptırırken merkez cok onemlı benımde hıc ılgılenılmedı aynen bende Adana da yaptırdım.Bende senın gıbı magdurum 2 defa tup denedım.3.yu beklıyorum canım kader arkadasım benım 3.ye ınsallah tutar senın ve hepımızın bebıslerı olur.Ayrıca ben hıc asılama olmadım.Ama tup hakkım SSK lıyım bıttı.Allah yuzumuzu guldursun.Ama senı hıc muayene nasıl etmedıler kı sasırdım dogrusu,benı yıne bırkac defa etıtıler.Benım tedavımı Mersın de saolsun bır doktorum yardım ettı.Oyle oldum.Sana da basarılar.:teselli:

heyecanliyim evet canim
ben bundan oncekileri fransa da yaptirdim
artik daha fazla kendimi yipratmadan turkiye dedik
kendimi turk doktorlara emanet edicem
esimde sperm hareketliligi sorunu varmis tatlim
boyle bir sorun var ama hala tup bebek yapiyorlar
mikroenjeksiyon yapmiyorlar
bende de var sorun
bunlardan dolayi memoriali uygun gorduk
bakalim hakkimizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…