nursevgı ınş bu kez herşey guzel gıder canım
haklısın canım.........ınş ıyı araştırılır nıye tutunmaları devam edmıyooo dıyooooooooo ınşşşşşşşşşş canım
canım.....gulen sanırım cumatresı canım olacak transfer................evet az gelıyor bu sıralar............ama dınlenıyo sanırım csanım ıyı gecelerteskkurler bu arada gulen nerelerde hic gelmiyo msnde girmiyo transferi nezaman onun
bende varim ucuncu tup bebek yaptiracagim
haftaya cuma turkiyeye geliyorum kismet olursa
temmuzda da memorial den randevu alicam
insalllah bu kez kavusurum isteyen herkezde
bende bekliyorum ama ilk denememm.ve hastanemin iyi olduğunu düşünmüyorum.erdem hastanesinde başladımmm.lukrini çok kullandırdıkları için kist oluştu bende...hastanenin çok önemli olduğunu buraya başladığımda anladımmm....ve şimdi sil baştan herşeye yeniden başlanıcakk...ve ben artık hastaneme güvenmiyorumm...
nursevgi....dr un seni hiç muayene etmedenmi kimyasal gebelik geçiriyorsun dedi anlamadım....benimde her iki deneme tutmuştu...ama gelişmediler ve 8 ci haftada düştüler.bu her iki denememdede oldu......ama dr.um sebebini araştırmak için testler yaptırdı....şimdi 3 cü denememi öyle yaptırıcam ve yine aynı dr.uma...
selam bluesuu evet canım dr um beni hic muayene etmeden uzaktan kimyasal gebelik dedi hemde ikisindede hatta kendiside demedi hemsireler soyledi kimyasal gebelik diye aradan ikiay gecti malesef dr umun sesini bile duyamadım ikinciye alırken gene aynı ilaclar aynı tedavilerle basladılar tahlil falan yapılmadı hatta ben vandayım merkez ankarada ikinciye baslayacam dedigimde tamam su gunde lukrin kullan gel dediler yani lukrin kullanmaya bile muaynesiz basladım ve lukrin kullanırken bikez olsun muayene olmadım cok acayip degilmimafoldumben
cunku daha yeni nisanda ikinci denemeden cıktık hem maddi olarak hemde ilacların etkisini vucuttan atmam icin esim bekleyelim eylule kadar dedi eylulde sırf ben cok sabırsızım diye esime kalsa ocakta falan isterdi ilk iki denemede doktor kist olustu buay erteleyelim dediginde aglayıp doktora nolur ertelemeyelim derdim
gunaydın keykey h.g sendemi ucuncuyu deneyecen simdi nasıl heyecan sarmıstır icini benim tedavi zamanı yaklasınca ruyalarımda bile tedaviye gittigimi goruyom sen bundan oncekileridemi memorialde yaptın neden olmadı anlatırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?