Yan karın kaslarıyla ilgili ben de şikayetçiyim ama bir süredir ilgili bölgedeki kasları özellikle çalıstıracak egzersizler yapıyorum. gercekten cok fazla incelme yasadım. sizlere tavsiyem öncelikle twist;şu üzerine cıkıp dönulen basit twist aleti. cok malıyetlı değil. twist and shape ile karistırmayın lutfen.
sonra yan mekik;yere yan yatın ve iki dizinizi de bükün fakat gövdeniz yere yapışık durumda olsun elleriniz ensede kalkmaya çalısın. bu hareketi baslangıc olarak 12 adet yapabılırsınız. ilerisi için sınır yok elbet.
sonra 1.5kg ve ya 2.00kg lık ıkı dumbell'ı (su şişesi de olur)ellerinize alın ve ayakta dik durararak, omuzlar da dik,bir sağa bir sola eğilin . bu harekete de 12 ile başlayabilirsiniz.
sonra tekrar ayakta dik duran pozisyonda elleri havaya kaldırın ve balerin gibi, avuç içleriniz birbirine bakacak şekilde durun ve sağ tarafa belinizi bükmeden eğilebileceğiniz kadar eğilip ,yanma hissinin en fazla olduğu noktada 10 sn. kadar beklemeye çalışın. sonra aynı hareketi sol tarafa da uygulayın.
denemek isteyip de tam olarak anlayamayanlar olursa sorsun arkadaslar yardımcı olurum.
şimdiden kolay gelsin..