annemden izin aldım izin verdi lakin bende gorucem dedi tamam dedim indi aşağı gördü sonra gittikten 10 dk sonra aradı baya saydirdi senin o tip insanlarla ne işin var küçücük boyu var tipinde hayır var sen o tip insanlarla konusuyosan benimde senin gibi kızım yok dedi
19Kac yasindasiniz ya?
Ya at hırsızı deneyelim ama bozuktu işte ama.ben asla sevmem dış görünüşe göre yargilamayi ne yakışıklı insanlar var içlerinde neler yatıyorAt hirsizi gibi miydi ?
Yas kac ?
Vukuatlar oncesinde var miydi ?
Annenin baska mesgalesi yok mu ?
Eve tirs tirs gidecegine
Bi daha beni arkadaslarimin yaninda rencide etmeni istemiyorum anne deseydin
Bu arada arkadaşlarımın yanında etmedi telefonla arayıp söylediAt hirsizi gibi miydi ?
Yas kac ?
Vukuatlar oncesinde var miydi ?
Annenin baska mesgalesi yok mu ?
Eve tirs tirs gidecegine
Bi daha beni arkadaslarimin yaninda rencide etmeni istemiyorum anne deseydin
Kankam olduğunu biliyor zaten daha öncede görmüştü 3 sene evvel o zaman böyle bişey denemişti ama şimdi başladı ki zaten sadece onda değil bı kaç ay öncede aynı şey yaşanmıştı yine cingar çıkarmıştı ve ben gezemememistim onlar istiyor ki kızım dibimin dibinden ayrilmasin birde annem çok program seyreder cinayet ile ilgili bjrazda o yüzden böyle yapıyor diye düşünüyorumAnnen evleneceksin sanmis galiba ,sevgili degil kanka deseydin ,
Ayrimi ogrensin,
Olur boyle seyler alisirsin klasik anne bu tavirlar
Evet görüpte çocukların yanında o konuları konuşmak istemedi o yüzden telefonla arayıp hemen eve gel gibi şeyler dediAnne olunca anlarsın
Ben şeye takıldım
Görüyor tamam diyor sonra arıyor çemkiriyor
Aslında bizde öyleyiz asla tipe göre önyargılı olmayız işte sorun da bu annem ilk defa böyle bir şey yaptıannenizin boyu 1.80 tipi de güzellik kraliçesi gibi sanırım.
tipe göre karakter belirleyen insanları sevmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?