Benim hatam yuzunden terkedildim

cbnkts

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
25
3
6
43
Arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim. 8-9 aydır birlikte olduğum adam beni terketti. Ve maalesef gerçekten çok büyük bir hatam oldu. Ben eski ilişkimde sürekli aldatildigim için bunun da sürekli telefonlarına bakıyordum birinden epeyce şüphelendim ve numarasını aldım. O kadına da yazdım siz ne diye görüşüyorsunuz dedim. Tabi kadın bunu yemedi içmedi yetiştirdi. Doğal olarak da adam beni ona güvenmediğim ve herkese rezil edip hakaret ettiğim gerekçesiyle terketti. Hatamın farkındayım söyledim de ama aşkımdan olsem olmaz artık dedi. Onu kazanmak istiyorum lütfeeeeen yardım edin ...

İyi cesaret. Bence yapacak bişey yok, üzerine düştükçe daha da soğur adam. Sessiz kalın, bir ihtimal özlerse o yazar, ama siz yazdıkça özlemez de.

Son düzenleme:

Açık konuşayım işiniz zor hatta çok zor. Bence onu geri kazanmak yerine önce kaybolan özgüveninizi yeniden kazanmayı deneyin. Yoksa her ilişkinizde tekrar edecek bu durum

Kıskanma felan değil sizin yaptığınız. Ayrıca burada konuyu anlatış tarzınız bile yanlış. İnsanları haksız yere rahatsız etmişsiniz bir de üstüne "yemedi içmedi yetiştirdi" diye çirkin bir ithamda bulunuyorsunuz. Varsa bir derdiniz erkek arkadaşınıza sorsaydınız ama siz bunu bile yapamayıp insanlara çirkin ithamlarda bulunuyorsunuz. Bence de arkadaşların dediği gibi siz sevgilinizi geri kazanmadan önce özgüveninizi kazanın.

İyi cesaret. Bence yapacak bişey, üzerine düştükçe daha da soğur adam. Sessiz kalın, bir ihtimal özlerse o yazar, ama siz yazdıkça özlemez de.
Açık konuşayım işiniz zor hatta çok zor. Bence onu geri kazanmak yerine önce kaybolan özgüveninizi yeniden kazanmayı deneyin. Yoksa her ilişkinizde tekrar edecek bu durum
Zaten en büyük
Evet sanirim haklisiniz az önce konuştuk ve kesin olarak ifade etti artık kimseyle birlikte olmayacakmis ben de numarasını sildim takiplesmeyi bıraktım bütün fotoları sildim . Canımı yakan şey başkasında yaşadığım özgüven probleminin acısını şu anki ilişkimden çıkardım. Çok seviyorum onu ama artık hiç bir adım atmayacagim eğer gerçekten sevseydi bu kadar kesin konuşmazdı zaten

İyi cesaret. Bence yapacak bişey, üzerine düştükçe daha da soğur adam. Sessiz kalın, bir ihtimal özlerse o yazar, ama siz yazdıkça özlemez de.
Maalesef kalamadım az önce yazdım daha da beter oldu ama numarasını bile sildim artık acımı çeker beklerim gelirse gelir gelmezse zorlamanın anlamı yok sanirim son konuşmamızda iyice anladım

İnancınızı kaybetmekte Haklısınız ama İnanın herkes aynı değil. Bence bi süre yalnız kalın ve yaralarınızı sarın. Sonrasında da karşınızda kim olursa olun aynı davranmayın. Allah iyilerle karşılaştırsın

Maalesef kalamadım az önce yazdım daha da beter oldu ama numarasını bile sildim artık acımı çeker beklerim gelirse gelir gelmezse zorlamanın anlamı yok sanirim son konuşmamızda iyice anladım
Bir hayat dersi almış oldunuz en azından. Kayıpda değilsiniz.

Hem yapacak adam her türlü yapıyor, öyle teli kontrol edip, ayar çekip engel olabileceklerini sanan kadınlar sadece boşa ciddi bir vakit ve enerji harcıyorlar.

Sanirim net ifade edemedim doğru. Söyle söyleyeyim o zaman mesaj içerikleri kadının hiç de masum olduğunu göstermiyordu. Kendine çekmeye çalışan bir tavrı vardı ama erkekleri de bilirsiniz bu tavrı anlamadikalrini iddia ederler yoksa erkek arkadasima tabiki sordum öncesinde epey birşey yok dedi ama kadın durduk yere durum paylasimalrini bile üstüne aliyor tarzda mesaj atıp duruyordu ayrıca bu kadının evli ve çocuklu olduğunu da söylemeyi unuttum ben buna rağmen sana bir ithamda bulunmuyorum diye özellikle belirttim sadece hayatında biri olduğunu söyledim

Teşekkür ederim inşallah önce yıkılan güven problemini aşmam lazım bu şekilde sağlıklı ilişki yürütmem zor olacak ki m olursa olsun

Bizi bu hale onlar getirmiyor mu zaten eski ilişkimde uzun süreli olmasına rağmen ki hala sevdiğini söylüyor beni paranoyak yaptı resmen bütün erkekler aynı gibi geliyor şimdi

Ayrıca benim başıma böyle birşey gelse ve masum olsam ki karşı taraf bi suçlama da yapmıyorsa derim ki yanlış anlaşılma olmuş ben asla o şekilde yaklaşmadım bu yüzden aranizda problem olmasin

Sizi bir hatanızdan dolayı bu kadar çabuk silen be yargılayan biri sizi gerçekten sevmiş olamaz gibi geliyor bana.

Bizi bu hale onlar getirmiyor mu zaten eski ilişkimde uzun süreli olmasına rağmen ki hala sevdiğini söylüyor beni paranoyak yaptı resmen bütün erkekler aynı gibi geliyor şimdi
Doğru insanı bulmak kolay değil, 10 kişi ile yolun kesişiyorsa belki 1 tanesi ile hem istediğin uyumu yakalıyor, hem o güveni duyabiliyorsun.

Ama falsosunu görmediğin birine yalancı, ahlaksız mı acaba diye kontrol etme ihtiyacı duymak da haksızlık; aynısını o sana yapsa sen de bozulurdun. Oluruna bırakmak lazım. Zaten dediğim gibi kontrol altında tutabilme, ya da önleyebilme gibi bir ihtimal zaten yok.

Ayrıca benim başıma böyle birşey gelse ve masum olsam ki karşı taraf bi suçlama da yapmıyorsa derim ki yanlış anlaşılma olmuş ben asla o şekilde yaklaşmadım bu yüzden aranizda problem olmasin

Kimse tanıdığı ya da arkadaşının takıntılı biri ile birlikte olmasını istemez. Kadını sorgulayacağınıza erkek arkadaşınızı sorgulasaydınız. Bahsettiğiniz gibi bir yakınlık varsa da erkek arkadaşınızdan karşılık bulmasa böyle bir yakınlık olmazdı.

Sizi bir hatanızdan dolayı bu kadar çabuk silen be yargılayan biri sizi gerçekten sevmiş olamaz gibi geliyor bana.
Bence de sevmemiş ki bu kadar kolay sildi yanı dedim ki kız bağır çağır hatta bi süre uzak duralım ama aşkımdan olsem olmaz diyo günlerdir ne yapacağımı şaşırdım yine de belki sınırı geçerse döner diye düşünmeden yapamıyorum

Evet ama o bu konuda daha önce neler yasadigimi biliyor hak da veriyordu telefonuna bakmama da birşey demiyordu özür dilerim bir daha olmaz dedim pişman oldugumu her türlü gösterdim ama nafile bana yapsa tabiki bozulurdum sinirlenirdim ama kızgınlık olurdu bitirmezdim bu kadar kolay

Beklemek sizi daha çok yıpratır bence sizde zor da olsa çizgiyi çekin ve önünüze bakın..(((

Arkadaşım kadın evli diyorum durumlarını kendi üstüne aliyor diyorum ya da durum cevapları ile iletişim kurmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…