Benim hatam yuzunden terkedildim

Herseyini sildim zaten numarasını bile ama işte gönül bu o kadar çok seviyorum ki beklemem desem kendimi kandırırım
Bi de sürekli kendini acindırıyor ben buralardan gidecem artık bir daha kimseyle birlikte olmayacağım gibi şeyler söylüyor acaba beni cezalandırmak mı amacı yoksa kesin olarak bitirdi mi

Arkadaşım kadın evli diyorum durumlarını kendi üstüne aliyor diyorum ya da durum cevapları ile iletişim kurmaya çalışıyor

kadın evli ise durduk yere kimseye sarmaz hiç boşuna bahane arama demekki erkek arkadaşından bir yakınlaşma gördü ki böyle bir şeye cesaret etti(tabii eğer öyle ise, bu tüür durumlarda emin ol her bi bokluk erkeklerden çıkıyor. belki de takıntı yapıyorsun arkadaşça bir muhabbeti yanlış yerelere çekiyorsun. bahsettiğin kadının önce hemcinsin olduğunu göz önünde bulundurup ona göre yorumla. Sebep ne olursa olsun takıntılı gibi kimseye mesaj atamazsınız, rahatsız edemezsiniz. sorununuzu erkek arkadaşınızla çözeceksiniz. yok güvenmiyorsanız o ilişkiyi bitireceksiniz.

Zaten hemcinsim olduğunu düşünerek gayet kibar yazdım yine de suçlayıcı olmadim ama benim derdim bu durumda en azından bana bir sans daha vermesi gerekmez miydi hatalı oldugumu kabul ettim ve özür de diledim bir daha asla yapmam dedim ki ben onunla birlikte olduğum sürece tek bir hatam dahi olmadı ona karşı bu ilkti ve sanirim sonda oldu

Ki o da bana her fırsatta sen çok doğru bi insansin bana hiç bir yanlış yapmadın derdi hep

Maalesef Erkekler bayanlar gibi çok duygusal yaklaşmıyorlar(istisnalar hariç) ... çok sevse geri dönerdi sözünüze katılmıyorum... çok inatçı bi karakteri varsa tabiri caizse burnu düşse yerden almaz... siz yine olumlu düşünün, iyiyi çağırın, kısmetinizde o kişiyle devam etmek varsa yine olur...sevgilerle

Teşekkür ederim, öyle de söyledi zaten aşkımdan ölsem dönmem dedi bana. En çok da bu koyuyor bana,ama eğer seviyorsa ve sadece gururu ağır bastığı için bittiyse er ya da geç döner diye olumlamalar yapmaya başladım. Umarım beni gerçekten sevmiştir ve bunu aşabiliriz.

Bi de sürekli kendini acindırıyor ben buralardan gidecem artık bir daha kimseyle birlikte olmayacağım gibi şeyler söylüyor acaba beni cezalandırmak mı amacı yoksa kesin olarak bitirdi mi
Döndü mü son durum nedir

Döndü mü son durum nedir
Maalesef önce numaramı silmişti, sonra bir ara ekledi bana imali durumlar felan attı, bir kaç gün sonra da bir baktım engellemiş. Ben de ne yapmaya çalışıyorsun diye başka bir numara almıştım ordan yazdım bu kadar kolay mi bitiriyorsun dedim. Ben değil sen bitirdin dedi. Sonrasında da hiç iletişime geçmedik.Hala seviyorum ama beklemeyi kesmek uzereyim.

Kadın neciymis peki?
Belkide gercekten yakaladınız?

Kadın neciymis peki?
Belkide gercekten yakaladınız?
Yani açıkçası ben de aynı şeyi düşünüyorum wp sürekli aynı zamanlarda çevrimiçi oluyorlar. Kadın evli ve çocuğu var , son zamanlarda gerçekten bir ilişki mi var diye düşünmeye başladım ama sonra kendime kızıyorum belki tesadüf olabilir diye dusunmemeye çalışıyorum.

Srn hala takip ediyor musın yani stalklıyo musun onu

Ben de de bu durum olmuştu ama geri barıştık. Fakat Farklı nedenden dolayı ayrıldık. Çok özlüyorum onu ama olmuyor işte unutmak zorundayım ilişkimiz yalama oldu benim anlayışsızlığım ve kıskançlığım yüzünden. Bide benimki dul du o yü, den güvenemeyip kıskanıyordum

hic olgun degilsiniz, adam dogru olanı yapmıs
Düşüncenize
hic olgun degilsiniz, adam dogru olanı yapmıs
Sizin düşünceniz böyle olabilir , ama insaniz hepimiz ve zayıf noktalarımız var maalesef. Ayrıca her karakteri ve ilişkiyi kendi özelinde değerlendirmek gerekir. Kimse anasından kıskanç, kuşkucu ya da güvensiz doğmuyor. Bu hale getiriliyor.

o kadına yazmanızda ki sebep neydi , sadece geçmişten gelen bir dürtü mü ? yoksa bişey mi yakaladın ?

bende kıskanc biriyim bende defalarca aldatıldım ama böyle bi hareket sergilemedim gercekten olgun durmuyor hatta erkegi itiyor onun yerine ona güvenmeye calıssaydınız digerlerinden farklı olduguna inansaydınız daha farklı yerlerde olurdunuz bence

Sizin yaptığınız doğru olmamış kendinize ve karşı tarafa saygınız açısından bunu zaten sizde biliyorsunuz farkindasiniz onu gecicemde. Adamda sizi o kadar sevmemiş ki bir kalemde silmiş. Şimdi diyorsunuz ki aynı zamanda çevrimiçi oluyorlar samimilerdi. Ee demekki bir kıvılcım var arada. Şahsen diğer kadın ben olsam ben erkeğe yetiştirmek yerine güzelce hemcinsime anlatmak isterdim eğer gerçekten temiz niyetliysem ama o sevgiline söylemiş ve istedigini de elde etmiş.
Bırakın onlari kendi hallerine bir bahane olmuş sizde aralarından çekilmiş gibi olmuşsunuz.

Srn hala takip ediyor musın yani stalklıyo musun onu
Unutamadigim için evet yapıyorum ara ara
Zaten konu bas
Üzgünüm olmayınca 9lmuy
Aynı şekilde mi ayrılıp sonra barıştınız. Gerçi tekrar ayrılmaniza uzuldum keşke olmasaydı ama işte siz de benim halimden anlarsınız bir şekilde bu hale getiriyor bizi birileri. Ben de önceki ilişkimde bu hale geldim .

Yani hislerime tercüman olmuşsunuz, benim çok yakın erkek arkadaşlarım var birinin eşi ya da sevgilisi yanlış anlayıp bir şey mi var diye sorsa ben ezilir buzulurum aman benim yüzünden araları bozulmasın yanlış anlaşılmayim diye ama kadın hem hemen söyledi hem de kim bilir nasıl anlattı. Sevgilim de sanirim bir şeyler olmasa bu kadar uzun zaman dayanamazdı. Hayır en zoruma giden kadının evli olması. Egee bu kadar midesizse zaten gelmesin istemem öylesini.

Öyle tabi ben yaptığımı zaten savunmuyorum hemen de pişman oldum dile de getirdim . Ama bu olgunlukla alakalı değil siz daha kontrollusunuz demek ki, ben değilim. Bir anlık öfke kontrolünü kaybettim ama yinede kadına sorarken nezaketi kaybetmeden suçlamadan yaptım. Eger benimki boş bir kuruntu olsa o da yok öyle birşey yanlış anlamayın ilişkinizi bozmayın derdi. En azından benim kaba ve suçlayıcı bir tavrım olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…