• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim hayatım ve yaşadıklarım ..

Siz Allaha havale etseniz de etmeseniz de O gerekeni yapar da pasif kalmak yerine hak arasaniz. Allah hak hukuk gozetmeyi emreder. Buna sessiz kalınca iyi insan olmuyorsunuz bence. Kötü şeylere sebep olacak eylemler yapmadan olgun bir şekilde hakkınızı arayın. Önce sözlü olarak konuşun, razı olmadığınız için onların büyük vebal aldığını anlatın. Sonuçta aileyi gerçekten sevmek, onların zarar görmesini engellemeyi gerektirir. Onlar bu durumda çok büyük vebal yükleniyor. Eğer ikna olmazlarsa yasal olarak iş yapacağınızı söyleyebilirsiniz. Benim babamdan bir ev kaldı. Şeri hukuka göre iki pay erkek kardeşime vereceğim ilerde. Yasal olarak da eşit paylasim var. Gönlüm isterse tamamını veririm ama zorla olmaz
Kötü seylere sebep verecek eylemler derken bi kötğ sebep kısmım yok aramıyorum sormuyorum sadece hepsi bu gerisi boş . Elbette hak hukuk var biliyorum bunlarla ugrasacak gücüm yok sadece

Kötü seylere sebep verecek eylemler derken bi kötğ sebep kısmım yok aramıyorum sormuyorum sadece hepsi bu gerisi boş . Elbette hak hukuk var biliyorum bunlarla ugrasacak gücüm yok sadece
Yani demek istediğim tatlı dille anlatın, millet kanlı bıçaklı olmasın, sizin de huzurunuz daha da kaçmasın. Kanunen hakkınızı arayın dedim, çok yorgunsunuz anlıyorum ama çocuklarınızın da hakkı onlar. Eşinize miras düşmez ama çocukların hakkını da yemiş oluyorlar

Yani demek istediğim tatlı dille anlatın, millet kanlı bıçaklı olmasın, sizin de huzurunuz daha da kaçmasın. Kanunen hakkınızı arayın dedim, çok yorgunsunuz anlıyorum ama çocuklarınızın da hakkı onlar. Eşinize miras düşmez ama çocukların hakkını da yemiş oluyorlar
Eşim karışmıyor beni ilgilendirmez karışamam diyo zaten haklısın o konuda konuştum defalarca değişen bir şey olmadı kötu kardes oldum .. abimn suratına sen ne bencilsin dedim halamn suratına sana hakkımı helal etmiyorum dedim. Yengeme o kadar sinsisin ki dedim hak hukuktan bahsediyorsun allah diyorsun ama hakkımı yiyorsun dedim alttan alta abimle konuşmayayım diye kaçırdın benden adamı dedim eee ne oldu tlfn diye gir şey var deeim sustu cvp veremedi. En son kiramı istedim diye tapunu vereyim dedi brnm tapum sende ve sen bana söylemedin mi dedim sustu madem müteahhit dağıttı neden vermedin dedim cvp vermedi gerek yok ben aldım dedim aaa dedi herhalde dedim brnm olan benimdir sen ne alaka dedim cvp vermedi

Back
X