"Benim içim öldü" demiştim. Ama hortladı !

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.212
448
Eski konularımdan bilen bilir.
Benim unutamadığım ama artık birlikte olmayacağımıza inandığım bir eski sevgilim var hala sevdiğim.
Yine bilenler bilir, en son sevgilisi olduğunu söylemişti ve ben de çok kırılmış, lafı gediğine koyup kapamıştım telefonu.

Ağustosta askere gidicek falan filan.

Kızlar , şimdi olay şu; Benim bu X kişisi ile ortak bir arkadaşım var. Ve bu arkadaş erkek. İsmi Faruk olsun diyelim.
Farukla ben başkası aracılığı ile tanışmıştım . Ama Faruk, X in çocukluktan, çok yakın kankası gibi bir şey.
Birlikte çapkınlıklar falan filanlar.
Hatta Faruk , X le ilgili hep bana tüyolar verirdi.

Neyse , biz X ile birlikteyken, X beni hep Faruktan kıskanır, onla görüşmemi konuşmamı istemezdi. Haklıydı da, benim sonuçta bir erkek arkadaşım var , bir erkekle kahve içmem bile doğru olmaz diye düşünüyorum. Ki ben Faruk'u gerçekten arkadaş, kardeşten başka bir gözle bakmıyorum. Bakamıyorum. Çünkü Faruk bana Xten kalan bir parçaymış gibi.
Yani X e bir şey olsa, ben ancak Birtek , Faruktan öğrenebilirim.

Neyse , esas konu şu; 3 erkek, iki kız bir konsere gittik. Faruk un araba ile. Faruk vardı. Ve Faruk un , Ayşe diye bir arkadaşı. Ve Ayşe de 2 tane arkadaşını getirmiş erkek.
Ama normal arkadaşları, sevgilisi ve ya adayı değil yani.
Neyse sonra, fotoğraf çekildik ayakta.
Solda Ali diye bir çocuk, yanında ayşe, onun yanında ben, benim yanımda da Faruk.
Ama hiçbir samimiyetimiz yok yani,Sadece fotoğrafta yanyanayız farukla.

Neyse, bu fotoğrafı 15 gün önce faceten etiketledim. Faruk un sayfada çıktı tabi.
Geçen günde, X bey kalkıp Faruk un duvarına şunu yazmış : Fotoğraflar ne öyle kanka, eskici mi oldun ? :))

Ben bunu görünce, delirdim tabi. Ama tepki vermedim. Çok gıcık oldum. Şeytan dedi, yazdığını beğen, inadına.
Ya da altına bir şey yaz.
Ya da telefonune msj at, çirkinleşme diye.

Ama arkadaşlarımda, aman bırak hiçbir tepki verme dediler.
Onun amacı seni kudurtmak dediler. Ya da, bir şekilde seninle tekrar iletişim kurmak istiyor dediler.
Çünkü en son, "benim için öldün sen" demiştim ona. Ve asla geri dönüş yok diye , en değerli varlığım üstüne yemin etmiştim.

Ne diyorsunuz kızlar? Sizce niye böyle bir yorum yaptı ? Sonuçta "sevgilim var deyip çıkartmıştı hayatından beni."
Ama facebook unda , kızla ne bir fotoğrafı var, ne de sevgilisi olduğuna dair bir işaret.
Hatta burada da, sevgilisi olmayabilir, asker psikolojisine girip sana yalan söylemiş olabilir demiştiniz.
Yani , sonuçta , sevgilisi var diyelim. Ama niye hala Farukla fotoğraf çektirmeme bozuldu ? Ya da niye öyle yorum yaptı yani sebep ?
Ve ben cevap vermeli miyim ?​

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-a...im-sevmeseunutmus-olsa-hissederdi-kalbim.html = eski konularımdan birinin adresi. Az çok yardımcı olur :)

Son düzenleme:
bence bu yaptığı kıskanmakla felan ilgili değil.. kusura bakmayın ama resmen aşağılamış sizi.. bence bu çocuğu aklınızdan çıkartın..

bence hiç cvp vermeye değmez
kıskançlığından ne yorum yapacagını şaşırmış

ayrıca söyledıgı lafa neden se ben de gıcık oldum..
o ne demek yaaa?? eskıcımı oldun falan..
kıskançlığından çatlasın, cvp verme kudursun

amacına ulaşmasını sağlama derım, gerçekten sinirini almak istiyorsan.

Noluyo bu erkeklere ya? Kan beynime sıçrıyor..
Ne kadar alçalıp böyle laflar edebiliyorlar.
Nasıl bir karaktersizlik bu! "Eskici mi oldun" lafa bak ya.
Bi de "erkeğim" diye ortada dolanmıyorlar mı deliriyorum.
Yerinde olsam Farukla da iletişimi mi keserdim.

Furkan' ı başından beri kıskanıyomuş zaten eski sevgilin.o fotoğrafı görünce de tepki vermiştir çünkü başka milletleri bilmem ama bizim Türk erkekleri aldattıkları, dövdükleri, küfürler savurdukları, boşanmak için kırk takla atıp, nafaka ödememek için karısının namusuna iftira atttıkları halde eski karıları bile bir ilişkiye başlayınca ya da evlenince horozlanmaya başlarlar. bu senin eski sevgilin de aynı sendromu yaşıyor olabilir. o laf da iğrenç ayrıca ' eskici ' ne ya erol köse de cem yılmaz' a ' eskici ' demişti ıyyy. boşver gitsin hiçbir şey yazma o eski sevgilinle de muhattap dahi olma

bencede canım bu kıskanmak değil düpedüz terbiyesizlik, hadsizlik...
bende Farukla görüşmeni doğru bulmuyorum. eğer eski sevgilindende oncesine dayanan bir dostluğunuz yoksa kopar bağlarını gitsin

bence bu yaptığı kıskanmakla felan ilgili değil.. kusura bakmayın ama resmen aşağılamış sizi.. bence bu çocuğu aklınızdan çıkartın..

Evet, aşağılama yani. Resmen. Bence de öyle.
İşte biliyor benim sinirlenip ona mesaj atabileceğimi.
Bilerek beni kudurtmak için en aşağı cümleyi kuruyor diye düşündüm bende.

kıskançlıktan başka bir şey değil...
misal vereyım
ben o durumda olsaydım, daha neler söylerdım mesela neden??? kıskandıgım için

ama kıskanmasaydım
konusunu bıle acmazdım..

nasıl kıskanmışsa artık seni...
erkekler kıskanınca gözlerı dönüyor, o anda her türlü hakaret yıyebılıyorsun..bu da bu durumlardan bırı

Son düzenleme:
Evet, aşağılama yani. Resmen. Bence de öyle.
İşte biliyor benim sinirlenip ona mesaj atabileceğimi.
Bilerek beni kudurtmak için en aşağı cümleyi kuruyor diye düşündüm bende.

bilemiyorum :44: ama bence böyle bi cümle kurabilicek kurmayı bırak düşünücek birisi adam değildir bence..

bencede sizi kıskanmışmıdır değilmidir bilemem ama sonuçta size karşı hiçbir ilgisi olmasa da eski kız arkadaşıyla yakın arkadaşının arasın da birşeyler olduğunu düşünmek onu kızdırmıştır. Oraya yazdığında amaçta sadece aşağılamak bencede sonuçta bu söylüyeceğini telefonla da söyleyebilirdi sizin gözünüze niye soksu n ki

Sağol canım. Sadece kendi sayfamdan birkaç bir şey yazdım.
Ama takip ediyor mudur beni bilmem.
Dışarıya gösterttim yazdığımı.
Takip ediyorsa görmüştür.
Sen git sevgilinle ilgilen, benim eskiciye 5 kuruşa satılabilecek biri olmadığımı iyi bilirsin. Dedim

Bence cevap vermesi gereken Faruk, sıkı bir hakarete uğramış. Tutun ki gerçekten onunla çıkıyor bile olabilirdiniz.

iyi demişsin...ayrıca bır sevgılısı mı var??

İnsan hem karaktersiz hem de kıskanınca böyle sonuç çıkıyor sanırım.
Ben de kıskançlık olarak değerlendirdim.
Arkadaşım dedi ki "bu çocuk seni resmen bbırakmıyor. Ne senle ne sensiz hesabı sürekli bir yerden müdahale ediyor " dedi

iyi demişsin...ayrıca bır sevgılısı mı var??

Onu da bilmiyoruz açıkçası. Var demişti.
Ama kızdan hiçbir iz yok :S

Aksine, ben Faruk'un hesaptan girip Xe bakıyorum.
Hep böyle, geçmişe karşı özlem şarkıları paylaşıyor.
Sanki geçmişteki birini özlüyor gibi paylaşıyor.
Hani sevgilisi olan biri daha çok mutlu şeyler paylaşır bence.

kıskançlık cok feci bir durum, hele ki ayrılmıssanız
ve hala kıskanıyorsa
durum gerçekten vahım

gözü dönmüş resmen

kesın senı adım adım takıp edıyordur facebook'ta

sımdı zaman tunelı falan da var yaa, işler daha da basıtlestı..
bırının fotosunu begensen veya yorum yapsan
direk herkes görüyor

misal sende eklı değil ama, faruk'ta eklıyse eğer...
faruk'un sana yaptıgı yorum veya begenılerın hepsını görüyordur..arkadaslarının arkadasları görebılıyor..

Son düzenleme:
Bence cevap vermesi gereken Faruk, sıkı bir hakarete uğramış. Tutun ki gerçekten onunla çıkıyor bile olabilirdiniz.

Bence de, asıl arkaaşına hakaret.
Ama bunlar zamanında çapkınlık yaparken, Birbirlerinin çıktıkları ile çıkarlarmış.
İlk Faruk çıkarmış atıyorum, 1*2 gün takılırmış sonra X çıkarmış 1-2 gün filan.
Öyle yani.
Ama X benle tanıştığında, konu geçmiş aralarında.
X benim için, "leonela farklı. Diğerleri gibi değil" demiş.

Zaten, önceden böyle olduğu için acaba bu yüzden mi Farukla beni yanyana görmeye tahammülü yok ?
Faruk un bana yan gözle bakabileceğini mi düşünüyor ?
Diye düşünüyorum.
Ki kaldı ki, ben Faruk a her fırsatta dedim " sen benim kardeşim gibisin, kız arkadaşım gibisin. Ben zamanında birlikte olduğum ve hala daha sevdiğim birinin bırak kankasını, arkadaşıyla bile çıkabilecek biri değilim."
Yani bu cümlelerimle, Faruk un içten içe bana hoşlantı hissetme durumuna karşı engel koydum cümlelerimle.

Evet evet... Ben de takip ettiğini düşünüyorum açıkçası :)
Bana hep derdi " sen beni takip ediyorsun, ben seni etmiyorum"
Sonra bir gün kendini ele verdi apti. Bir şarkıdan bahsediyorduk.
En sevdiğim şarkı şu filan demiştim.
"hııı biliyorum Faruk senin duvarında paylaşmıştı değil mi ?" demişti.

O zamanlar ayrıydık hatta X le ilk tanıştığımız dönemlerdi.
Yani hiçbir paylaşım yaşamamıştık , başlamadan bitmişti.
O dönemden sonra ben Farukla tanıştım. Ordan takip etmiş.
Şimdi ise 2 yıllık bir sürü paylaşımın ardından kesin takip ediyordur diye düşünüyorum.
Ki... Faruk un şifresi var X te zaten.
Ben bir kere Faruk a yazmıştım da, "ben X" demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…