Furkan' ı başından beri kıskanıyomuş zaten eski sevgilin.o fotoğrafı görünce de tepki vermiştir çünkü başka milletleri bilmem ama bizim Türk erkekleri aldattıkları, dövdükleri, küfürler savurdukları, boşanmak için kırk takla atıp, nafaka ödememek için karısının namusuna iftira atttıkları halde eski karıları bile bir ilişkiye başlayınca ya da evlenince horozlanmaya başlarlar. bu senin eski sevgilin de aynı sendromu yaşıyor olabilir. o laf da iğrenç ayrıca ' eskici ' ne ya erol köse de cem yılmaz' a ' eskici ' demişti ıyyy. boşver gitsin hiçbir şey yazma o eski sevgilinle de muhattap dahi olma
Peki o Faruk dediginiz arkadasiniz ne yazmis bu yaziya karsilik?
Bence hic muhattab olmayin.
Sonucta sizin okuyacaginizi bildigi icin size yazdi o yaziyi.
Bir insanin kurdugu cümleler ancak onun seviyesini ve insanligini gösterir.
Bu insanla muhattab olmaya bile degmez.
Insan eski günlerin hatirina saygi duyar.
O bile yok.
furkan kim
faruk o faruk
Ne kadar şımarık,aşağılayıcı bir yorum yazmış öyle..Eskici mi oldun ?
Kendini ne sanıyor da böyle eşyadan bahseder gibi konuşabiliyor ?
Hiç tepki verme canım,önemsiz gibi,şu an eminim aklına düştün,çıldırıyor
Ama cevap verirsen hala aklının onda olduğunu anlayacak,önemsemeyecek..
Zaten senin kıymetini bilmiş olsaydıı eğer sen eski olmazdın geçmişi değil geleceği olurdun..
Kız arkadaş meselesi bir ara biri varmış da bitmiş yürümemiş gibi görünüyor,
Faruk a laf arasında sor bakalım..
Bir de Faruk a dikkat et,olmadık bir zamanda aşkını ilan etmesin,
benim başıma geldi böyle şeyler dikkat canım..
Erkeklerin huyu bu, kendileri kiz arkadaslarından ayrılırlar kavga ederler iliskiye iki gun bile Olsa ara verseler hemen gidip baska kızla yatarlar sonra "ama o an sevgili degildik ayriydik iki gun" ama kendileri ayrıldıkları sevgililerini sapık gibi takip etmeye devam ederler.
Eskiciymis. Kim kimin eskisi? Bence hiiiic cevap verme üstüne bile alınma. Faruk sorarsa sana alındın mı x in yazdigina diye bilmiyormuş gibi yap aa görmedim ya da bana mı yazmış falan de.
Nefret ediyorum söyle erkeklerden. Eskiymis. Kendisine baksın o
Olen insanlarin hortlamamasi icin yakmak lazim ama zaten yaniyorlar ki hortluyorlar. Eskisi degil gidici olmamak onemli. Aynen boyle yazardim.
Çok çok ayıp etmiş.Hiç muhattap olmayın.Faruk bu olaya yorumsuz kaldıysa onla da ilişkinizi gözden geçirin.Çünkü bu çok terbiyesiz basit bir tabir.
İlgilenme derim,
Hatta bu lafın altında kalan Faruk da adam değildir bence
Birde birbirlerinin eski çıktıklarıyla falan takılmışlar töbe yaa o nasıl vıcık bir ilişkidir.
Arkadaşlıklarında saygı yok ki , aşklarında olsun...
Sataşarak seni tahrik etmeye çalışıyor. Bi şekilde cevap yazıp muhatap olacaksın ve o da içinden çıkmayan acının intikamını alacak: En güzeli onu ve sözlerini yok saymak
bence kıskanma falan yok ortada.
sataşma diyelim. gerçi 1-2 gün kızlarla nereye çıkıyomuşlarr merak ettim. bazen erkekler çok midesiz olabiliyor.
bazı kıskançlıklar insanı çirkefleştir..
elinden pisleşmekten başka bir şey gelmıyor ki zavallıcığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?