"Benim içim öldü" demiştim. Ama hortladı !

Olen insanlarin hortlamamasi icin yakmak lazim ama zaten yaniyorlar ki hortluyorlar. Eskisi degil gidici olmamak onemli. Aynen boyle yazardim.

Son düzenleme:
Ben de terk ettiğim kişinin faceine bakıyorum.
Ama sevdiğimden, ilgim olduğundan değil. :)
Seninle epey konuştuk leonela ama hala çok yanlış düşüncelere kapılmaktan alıkoyamıyorsun kendini.
Hala bir harekette çok iyi niyetle güzel bir şeyler arıyorsun. :/

Eskilerin eskilerde kalmasinin, senin su anda yaninda olmamasinin bir sebebi var. Ondan sana ne hayir gelirki bu vakitten sonra. Ayrica nekadar kötü bir söz yazmis altina, resmen seni kullanip attigini gibi bir mesaj birakmis. Bir cümleden tüm cirkefligini yansitmis. Ne yani, kendini bu tür insanlarami layik görüyorsun. Bosversene sen. Senin degerini bilmemis insan hortlasa bile kendi ellerine tekrar öldür derim. Face´dede gizlilik yap veya onu sil, göremesin senin fotograflarini falan. Ne gerek var, senin önüne bakman lazim. Yoksa seni gercekten seven bir insan karsina ciktiginda, hala bu manyakla ugrastigin icin anliyamazsin. Adam kocaman bir vakit kaybi.

Erkeklerin huyu bu, kendileri kiz arkadaslarından ayrılırlar kavga ederler iliskiye iki gun bile Olsa ara verseler hemen gidip baska kızla yatarlar sonra "ama o an sevgili degildik ayriydik iki gun" ama kendileri ayrıldıkları sevgililerini sapık gibi takip etmeye devam ederler.
Eskiciymis. Kim kimin eskisi? Bence hiiiic cevap verme üstüne bile alınma. Faruk sorarsa sana alındın mı x in yazdigina diye bilmiyormuş gibi yap aa görmedim ya da bana mı yazmış falan de.
Nefret ediyorum söyle erkeklerden. Eskiymis. Kendisine baksın o

Ne kadar şımarık,aşağılayıcı bir yorum yazmış öyle..Eskici mi oldun ?
Kendini ne sanıyor da böyle eşyadan bahseder gibi konuşabiliyor ?
Hiç tepki verme canım,önemsiz gibi,şu an eminim aklına düştün,çıldırıyor
Ama cevap verirsen hala aklının onda olduğunu anlayacak,önemsemeyecek..
Zaten senin kıymetini bilmiş olsaydıı eğer sen eski olmazdın geçmişi değil geleceği olurdun..
Kız arkadaş meselesi bir ara biri varmış da bitmiş yürümemiş gibi görünüyor,
Faruk a laf arasında sor bakalım..
Bir de Faruk a dikkat et,olmadık bir zamanda aşkını ilan etmesin,
benim başıma geldi böyle şeyler dikkat canım..

benım gordugum bu x sızı kıskanmamıskı bıldıgın hakaret etmıs.farugada bırak sununla ne ısın var demeye getırmıs.bundan baska anlam cıkarmak cok sacma olur.madem oldun dedınız tukurdugunuzu yalayıp cevap vermeyın bence.

furkan kim
faruk o faruk

kıskançlığından yapmış işte bariz belli. ama terbiyesizliğinde dibine vurmuş resmen.

Hiç bir şey yazmamış canım.
Aynen bana da öyle geliyor. Ben göreyim diye bana yazdı o onu.
Yoksa niye Faruk a mesajla söylemiyor bu cümleyi ...
Onda hatır duyacak incelik nerde ......

Valla Faruk bana aşkını ilan etmesin diye, her fırsatta kardeşim gibisin diyorum zaten :)
Öyle bir ışık ben de alıyorum ondan :S
Çünkü bana sürekli, "sen evlenilcek kızsın" diyor.
"ne kadar ince , düşünceli bir kızsın" diyor .

Aynen katılıyorum canım :) Bence de kendine baksın ? O ne ?

Olen insanlarin hortlamamasi icin yakmak lazim ama zaten yaniyorlar ki hortluyorlar. Eskisi degil gidici olmamak onemli. Aynen boyle yazardim.

Aslında dediğin gibi bunu yazmak var da, vazgeçtim hiçbir şey yazmayacağım ona. Sinirlenirim çünkü.

Çok çok ayıp etmiş.Hiç muhattap olmayın.Faruk bu olaya yorumsuz kaldıysa onla da ilişkinizi gözden geçirin.Çünkü bu çok terbiyesiz basit bir tabir.

Evet, Kızlar çok teşekkür ederim. Birkaçınız değinmiş, Faruk a daha büyük hakaret , faruk niye cevap vermiyor filan demişsiniz.
Benimde aklıma geldi siz öyle deyince, soracağım ona.

Kadınlara verdikleri değer bu kadar.
Kolaysa, gerçekten sevdiklerini birbirleri ile paylaşsınlar.
Aynen çok vıcık ya

Sataşarak seni tahrik etmeye çalışıyor. Bi şekilde cevap yazıp muhatap olacaksın ve o da içinden çıkmayan acının intikamını alacak: En güzeli onu ve sözlerini yok saymak

Nasıl bir gıcık olduysa bizim fotoğrafımıza, laf atmadan duramamış :)

bence kıskanma falan yok ortada.
sataşma diyelim. gerçi 1-2 gün kızlarla nereye çıkıyomuşlarr merak ettim. bazen erkekler çok midesiz olabiliyor.

Ben de nereye çıktıklarını bilmiyorum.

Erkekler her zaman midesizler :)

Ya mesela, arkadaşlar kıskanma yok diyorsunuz. Tamam sataşma diyelim de, bana niye sataşsın ?
Ne gereği var ?

bazı kıskançlıklar insanı çirkefleştir..

elinden pisleşmekten başka bir şey gelmıyor ki zavallıcığın

Bu arada kızlar hepinize cvp yazamadım. Küçük bir kaza geçirdim kolumdan, yazarken zorlanıyorum. Bir de tuhaf bir şekilde gözümde kamaşma var Affedin. Yazabildiğim kadar yazdım. Ama hepsini okudum.

Bu arada, şöyle düşündüm.

Şimdi o , Faruk un duvara, benim için yazdı onu. Beni görmek , beni sinir etmek için.
Eğer o lafı Faruk a olsaydı, direk mesaj atardı, arardı onu vs vs.
Ve faruk da kalkıp silmedi bile o yorumu.
Takmadı yani.
Bence bu iş danışıklı dövüşüklü.
Eminim, X Faruk a "bak abi böyle böyle yazcam, üstüne alınma, leonela yı gıcık etmek için" demiştir.
Öyle düşünüyorum.

bazı kıskançlıklar insanı çirkefleştir..

elinden pisleşmekten başka bir şey gelmıyor ki zavallıcığın

O fotoğraflar onu sinir etti, o da kalkıp beni sinir edecek ya, intikam için.
O da kalktı bunu söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…