benim içime pek sinmiyor.sizce hangisi?

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
113
kızlar 9 kasımda nişanım var bu cumartesi nişan alışverişine çıkacağız.
ben,ailem ve kayınvalidemler ankarada yaşıyoruz fakat sözlüm erzurumda çalışıyor.cuma günü gelecek Allah izin verirse :69:
dün msn de konuşurken,kuyumcuya gittiğini ve tanıdığı olduğu için az işçiliği olan takı setlerini çok uygun bi fiyata alabileceğini söyledi.
kuyumcuda da resimlerini çekmiş dün gösterdi bana;

$Görüntü0156.webp
$Görüntü0161.webp
$Görüntü0157.webp
$Görüntü0158.webp
$Görüntü0159.webp

ben baktım ama hiçbiri hayalimdeki gibi değil :50:
sözlümün maddi durumu gayet iyi. zaten dedi de eğer beğenmediysen söyle geldiğimde beğendiklerinden alalım,çünkü bu bi ömürlük kullanacağın bişey olacak,satmayacağız dedi...
ama dün çekindim diyemedim hiç birininin içime sinmediğini :59:
inanın defalarca baktım,zorla sevdireyim kendimi diye.1. ve 4. ye biraz içim ısındı o kadar...sözlümde 4. daha güzel diyor.
ben şimdi ona ben bunları beğenmedim diyemem :50:
dedim kk daki kızlara sorayım.en azından siz bi fikir verirseniz belki içlerinden birini daha rahat benimserim.sizce hangisi?

Son düzenleme:
neden çekiniyorsunki söyle beğenmediğini ,içine sinmeden alman doğrumu ,hem nişanlın da içine sinsin demedi mi ? nasılsa o da razı ,o zaman söyle beğenmediğini ..ben hiçbirini beğenmedim ,annelerimiz zamanından kalma bunlar bence ,şöyle daha kibar bişeyler olabilirdi..

siz bi kaç model beğenip" hayatım ben bu tarz bişe düşünmüştüm arkadaşında bunlardan varsa bakabilir misin" deseniz,
sonuçta satmayacaksanız işçiliği olan bişey alabilirsiniz. durumları da iyiymiş. hayatınız boyu takabileceğiniz modası geçmeyen bi model seçin.

canım bunlar cok demode içine sinmemekte haklısın...

ben beyaz altın seviyorum mesela ama durumları iyiyse pırlanta set aldırırdım madem satmayacaksınız

hem bir agırlıgı var hemde cok zarfiler... pırlanta dusunmem diyosan da cok daha zarif modeller var

Takmayacaksan alıp sonra paraya çevireceksen sorun yok da bir de bunu kullacaksan cidden babaannemin döneminden kalma gibiler hiç zarif durmuyorlar tatlım sen içine sinen bir şeylere bak.

Ben beğenmedim hiç. Anneannemden anneme hatıra kalan takıları gibi. Ben sizin yerinizde olsam söylerdim. İçime pek sinmedi. Daha farklı modellere baksak diye...

kızlar 9 kasımda nişanım var bu cumartesi nişan alışverişine çıkacağız.
ben,ailem ve kayınvalidemler ankarada yaşıyoruz fakat sözlüm erzurumda çalışıyor.cuma günü gelecek Allah izin verirse :69:
dün msn de konuşurken,kuyumcuya gittiğini ve tanıdığı olduğu için az işçiliği olan takı setlerini çok uygun bi fiyata alabileceğini söyledi.
kuyumcuda da resimlerini çekmiş dün gösterdi bana;
ben baktım ama hiçbiri hayalimdeki gibi değil :50:
sözlümün maddi durumu gayet iyi. zaten dedi de eğer beğenmediysen söyle geldiğimde beğendiklerinden alalım,çünkü bu bi ömürlük kullanacağın bişey olacak,satmayacağız dedi...
ama dün çekindim diyemedim hiç birininin içime sinmediğini :59:
inanın defalarca baktım,zorla sevdireyim kendimi diye.1. ve 4. ye biraz içim ısındı o kadar...sözlümde 4. daha güzel diyor.
ben şimdi ona ben bunları beğenmedim diyemem :50:
dedim kk daki kızlara sorayım.en azından siz bi fikir verirseniz belki içlerinden birini daha rahat benimserim.sizce hangisi?

selam.. şimdiden hayırlı olsun nişanın. seni yönlendirmek istemem ama bu takılar bence harikulade. ayrıca modası geçmiş falanda değil. nişanlın sana ne kadar değer veriyor maşallahh diyeyim. zaten bunlar bellki 22 ayar. 14 ayar değiller. benim eşimde erzurumlu canım bana takılanlarda hep böyle 22 ayar ve kalın kalın şeylerdi. benimde pek içime sinmemişti ilk başlarda. ama zaman geçtikçe bazı şeyler kafamda oturdu. bu söylediğimin maddiyatla hiçbir alakası yok. sende zamanla anlayacaksındır. sana sadece bunu söyliyim. ve sakın nişanlın gönlünü kırma. içlerinden bir tanesini beğenmesen bile beğen ve onu satın alın. sonuçta maddi durumuda iyimiş 14 ayar taşlı ince setler zaten çok uygun fiyatlı. ilerde evlendikten sonra gönlüne göre bir set takımı daha alırsın kolye küpe ve bileklikten oluşan. bunlar ufak ayrıntılar asıl önemlisi, inşallah mutluluğunuz daim olur. yaşayabilene evlilik aşk sevgi o kadar güzelki bu resimdeki takı setlerinden hangisini seçtiğinin ilerde önemi kalmayacak. allah ağız tadı ile yuvanızı mutlu etsin. sevgiler.

Son düzenleme:
en alttaki modeli veya alttan 3. modeli seçebilirsin. en alttaki çok zarif. alttan 3. sıradakinin ise bilekliği eminim çok hoş durur.

bana hiçbiri zarif gelmedi nedense.
bence biraz daha bakın canım.
neden bu dörtlüye hapsettin kendini.

öncelikle iyi dileklerde bulunan yorum yapan arkadaşlar,çok teşekkür ederim:16: :93:
aslında bu dörtlüye hapsetmedim.sözlüm erzurumda tanıdığı bi kuyumcudan indirimli alabileceği setleri gösterdi bana.
beğendiğin varsa alalım birini diye...
hatta ucunda tek altın olan kolye normalde beşi bi yerdeymiş fakat camda o şekilde konmuş.
istersen bi tane ondan bi tanede set alayım dedi bende tamam dedim.
aslında zeynonun dediği gibi düşünürsek,bu setlerden birini alsam bile çok şey kaybetmem herhalde :59:
sözlüm evlendiğimizde bi kaç set daha alırsın demişti.
acaba bunu alıp,evlenince istediğim modeli mi alsam?
amacım öncelikli olarak sözlümü kırmamak olacak,çok seviyorum onu,kırılır diye korkuyorum açıkçası.
varsın bu setlerden biri olsun...evlenince zevkime göre bi set daha aldırabilim.
bide bu akşam: 'bu modeller güzel ama başka modellerde var mı onlara bakayım belki daha çok beğeneceğim bişeyler vardır' diyeceğim :93:
böylece hem sözlümü kırmamış olurum hemde seçeneklerim artabilir

beğenmediysen söyle bence medam bır ömur kullaancaksın begenmedığini belırt. ama yatırım amaclı alacaksan kı ben en alttakını alma derım cok ince cünku:) bunları günluk hayatta kullanman uygun olmaz bence yatırırım amaçlı almalısın

bence de beğenmediğini söylemelisin.bir kere alınıo sonuçta ve beğendini alman en doğal hakkın canım

hmm öyle mi diyorsunuz :97:
bi bakalım demeye çalışacağım :59:

Bence şimdi beğenmediğinizi söylemeniz daha iyi olur. Sonuçta satılmayacakmış, siz takmak istemeyecince neden diye sormayacaklar mı ya da istemediğiniz bir şeyi takmak zorunda kalacaksınız en iyisi baştan sölemek diyorum.

civcik gelişmelerden haberdar et olur mu

gel sen beni dinle pişman olmazsın :)

canım o iş kaldı galiba...
bana seç beğen birini yarın soracağım demişti fakat 3 gün geçmesine rağmen,bişey sormadı...
bana birini beğen diye fotoları yolladığında 'yarın bide annemle konuşayım' demişti.
sanirim konuştu ve kayınvalidem alınmasını istemedi,öyle tahmin ediyorum.biraz eli sıkıdır.
cumartesi nişan alışverişi olacak kuyumcudan alınır bi set artık

yani kızlar sonuç olarak o setlerden biri alınmayacak,bi nevi istediğim oldu.
ama oluş tarzıda beni çok kırdı...

civcikcim sen dua ette nişan alışverişinde kaynana senin istediğini alsın.

kendi beğendiğini değil....

ah canım ya çok önemli gibi durur bu konular, nişan öncesi gündem oluşturur. ama inan bana sonradan setin metin bi önemi kalmıyor.

allah mutluluk ve huzur versin. aldıklarınızı ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.

Back
X