- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- 113
civcikcim sen dua ette nişan alışverişinde kaynana senin istediğini alsın.
kendi beğendiğini değil....
ah canım ya çok önemli gibi durur bu konular, nişan öncesi gündem oluşturur. ama inan bana sonradan setin metin bi önemi kalmıyor.
allah mutluluk ve huzur versin. aldıklarınızı ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
pek ümidim yok canım ya...durumları gayet iyi(sözlümün gelirinden dolayı,onlara sürekli yardım yapıyor) fakat buna rağmen kayınvalidemin eli sıkı.
daha geçen gün,nişanda takılan çeyrekleri alıp bana bilezik yapacağını söyledi,sesimizi çıkaramadık.biz yapamazmıydık?
niyeti o yaptığı bileziği düğünde kendi takıyormuş gibi göstermek.
keşke sadece o olsa....
düğünde takılan takılarımızı alıp bizden 4 ay sonra düğünü olacak kaynıma takacaklarmış.onlarında düğünü biitince herşey ikiye bölünecekmiş...öyle şey mi olur?
bunu bize bizzat demediler ama tanışmamıza aracı olan dayıma denmiş.
yarın nişan alışverişi olacak ama inan hiç tadım yok,heves falan kalmadı....isterse kendi istediklerini aldırsın,kalbimi kırıyorya...altınla donatsada değeri yok artık.
bugün oturmaya gelecekler,nişan alışverişini falan ayrıntılı konuşmak için ve babamla annem bu sefer et tavırlarını koyacaklar.
bundan önce biz hiç zıt gitmiyorduk,iyi niyetli olduklarını düşünerek ne isteseler kabul ettim fakat görüyoruzki bu suistimal ediliyor...
sözlümün ağzını aradım,düğündeki altınlarımızı ne yapacağız diye.''beğendiklerini sen ayıracaksın,gerisinin üzerine bende para katacağım ev alacağız bitanem'' diyor sürekli.yani onun ailesinin bu planlarından haberi bile yok.
tek sığınağım o...bana öyle düşkünki.
umarım hep böyle devam eder.aslında annesi babası çok iyi insanlar,sağolsunlar fakat bu para mevzusu açılınca bi garip oluyorlar.
düğün bile yapmamayı teklif etti düşün! salon tutacağımız paraya koluna bilezik yaparız diye.hiç düşünmüyorlarmıki ben en mutlu günümü,altınlara değişmem....
bugün herşey belli olacak.tavrımızı koyacağız artık