- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar erkek arkadaşım zoosk a üye olmuş ve 20-23 yaş arası kadınları aramış yaşadığı ilde yaşayan bayanlardan. yaa ilgilendikleri bölümüne de kadınlar diye işaretlemiş. deliricemyaa hiç de öyle bşey yapacak bri değil yaaa sizce ne yapmalıyımm ???çok sıkıntılı bi durum yaaaa yorumlar için şimdiden tşklerrr
Ewet bence anlamadım zoosk ne![]()
Evet arkadaslik sitesipardon da zoosk ne? arkadaşlık sitesi falan mı?
Yüz yüzeyken aç bu konuyu bnce.. Vur yüzüne.. Utandır. Yetmeyen, yapamadığın ne varmış sor.
Sinir oldum bak.
"hiç de öyle bşey yapacak bri değil"
Böyle diye diye zaten bu durumlara düşüyor ve tanıyamıyoruz.Bu zamanda babana bile güvenmiceksin sözü boşuna söylenmiş bi söz değil.Güvenme güveneceksin tabiki ama tamamıyla değil .Uyanık olacaksın bu zamandaa takip ediceksin çaktırmadan
Evet bi bulusalim gostercem ben ona bu ne ya kimseye guven olmiycak evlen dert evlenme dert![]()
şahsi fikrim erkek arkadaşım yada nişanlım ilşkimiz süresinde bir falso verirse anında tekmeyi basarım beni ona bağlayacak hiç bişey yok..arkadaşlar erkek arkadaşım zoosk a üye olmuş ve 20-23 yaş arası kadınları aramış yaşadığı ilde yaşayan bayanlardan. yaa ilgilendikleri bölümüne de kadınlar diye işaretlemiş. deliricemyaa hiç de öyle bşey yapacak bri değil yaaa sizce ne yapmalıyımm ???çok sıkıntılı bi durum yaaaa yorumlar için şimdiden tşklerrr
Nasıl öğrendin ki bunu PC geçmişine falan mı baktın?
Baktıysan bunu silmeyi beceremeyecek kadar acemi demek..