benim için gerçekten dert oldu :(

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.406
248
merhaba arkadaşlar
ben bir hediye alacağım ama beden konusunda emin değilim :(
erkek bedenleri konusunda bilgisi olan varmıdır
the north face markasını bilirsiniz ondan bir yağmurluk almaya niyetlendim. ama bedeni çözemedim
alacağım kişi boyu uzun değil ama çok ince de değil
ne yapmalıyım

Mağazada onun ölçülerinde birine denettirseniz?

merhaba arkadaşlar
ben bir hediye alacağım ama beden konusunda emin değilim :KK43:
the north face markasını bilirsiniz ondan bir yağmurluk almaya niyetlendim. ama bedeni çözemedim
ne yapmalıyım

Ben bolye durumlarda o kisinin bedenini ogrenmeye calisiyorum olmadi magazada onun bedenine yakin bir erkek bulup ona denettiriyorum.:KK69:

uluslararası beden ölçüleri tablosu diye bişi var internette..
üç aşağı beş yukarı tahmin edersin..

ya da boy kilo ver ben sana söliim..

en olmadı al M ya da L.. değiştirirsin...

Omuzlari genisse l veya xl olur.
Sen al, fisi de dursun olmazsa degistirir kendisi.
tatlım online alcam çünkü satış mağazası çok uzakta :S
iade seçeneği var zaten ama boyu 167 kilosu 65 gibi ama omuzları dar geniş sayılmaz

merhaba arkadaşlar
ben bir hediye alacağım ama beden konusunda emin değilim :KK43:
ne yapmalıyım

merhaba,
Boyu 183 kilosu 90 üzeri olan kardesime L beden aliyorum genellikle.the north face den hic almadim ama sanirim kaliplari cok da dar degil.eger fazla göbek yoksa L yetrli olmali.

uluslararası beden ölçüleri tablosu diye bişi var internette..
üç aşağı beş yukarı tahmin edersin..

ya da boy kilo ver ben sana söliim..

en olmadı al M ya da L.. değiştirirsin...
boyu 167 kilosu 65 gibi ama omuzları dar geniş sayılmaz canım hesaplayamadım pek ordan :S

merhaba,
Boyu 183 kilosu 90 üzeri olan kardesime L beden aliyorum genellikle.the north face den hic almadim ama sanirim kaliplari cok da dar degil.eger fazla göbek yoksa L yetrli olmali.
tatlım boyu kısa ama 167 falandır kilolu çok değil omuzları da değil kardeşin baya yapılıymış m alsam olur mu diye meraktayım.

Ben bolye durumlarda o kisinin bedenini ogrenmeye calisiyorum olmadi magazada onun bedenine yakin bir erkek bulup ona denettiriyorum.:KK69:
aslında bedeni m oluyor diye biliyorum ama bazen değişiyor beden small da olabilio kafa karışık ondan tatlım bide online alcam :S

Beden önemli ama alacaginiz firmanin kalibi da onemli. Benm esim xxl giyiyor normalde. Dun 2 gomlek aldim xxl. Biri bol geldi, biri dar :110: ikisi de olmadi yani :-) kesim,kalip onemli. Hediye alacaginiz kisi sevgiliniz degil sanirim. Baska hediye secseniz? Giyim konusunda hediye riskli oluyor

Back
X