• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim için gerçekten sorun. . bi akıl. .

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Bi akıl veren olursa çok sevinirim. .
Şimdi benim 2 senedir oturdugum ev yüksek girişti ve son 1 senedir altına canlı müzik yapan kafe açıldı. . Tam salonumun altına hemde. .
Ayrıca sürekli gitmeyen bir ugultu muzik sesi var ve arada bir maç olduğunda toplanıyor erkekler hop oturup hop kalkiyorum. . Akşamları. .
Artık dayanamıyorum. .
İşte yoruluP geliyorum ama kafa dinlemek yok.. hep bi müzik sesi hep ugultu. . Yoruldum.. sürekli ev sahibine söyledim uyardım ama o da bana kendisine ait daha pahali bir eve çıkmayı teklif etti.. Neyse. .
Gelelim aklıma takılan kısım. .
Bi ev buldum içi çok güzel ve sıfır bir daire kirası şu anki evle aynı. .
Ancak benim şu an ki evin salonu yola bakıyor perdesiz oturabiliyordum ama yeni evin salon penceresinden karşı bina var ve perdesiz olmaz yani.. Sizce bunalirmiyim. 1 sene oturucam muhtemelen.. yada taş çatlasa 1 bucuk sene.. Bunun yanında yeni ev çok güzel .. içi yani..
Şu anki evim sırf kiraya verilmek için yapılmış. .
Yeni Ev işime +10 dakika daha fazla mesafede.. yani 10 dk fazla yuruyecegim..
Şimdi siz olsaydınız ??
1- salonda perde sürekli Çekili yani Perdeli oturabilirmiydiniz ? İçiniz kararirmiydi ???
2- herseye rağmen ise çok yakın diye şu anki müzikli evi tercih eder miydiniz ?
Taşındığım için illa biraz masraf olacak ? Yeni evin diğer odaları gayet güzel ışık alıyor güney batı cephe.. sadece salon perdesi ve mutfak perdesi az kapalı olmak zorunda..
Not : seneye kpss ye gireceğim ve su anki evde bilemedim nasıl olur......

mahalle icinde boyle muzikli yerler yasalmi?
bence olmayabilir onu bi ogrenin belki kapatmak zounda kalirlar.

1- salonda perde sürekli Çekili yani Perdeli oturabilirmiydiniz ? İçiniz kararirmiydi ???
2- herseye rağmen ise çok yakın diye şu anki müzikli evi tercih eder miydiniz ?
Taşındığım için illa biraz masraf olacak ? Yeni evin diğer odaları gayet güzel ışık alıyor güney batı cephe.. sadece salon perdesi ve mutfak perdesi az kapalı olmak zorunda..

1) Bizim binalar çift blok ve fark edemeyerek planı ters uyguladıkları için (giriş kapısını yanlış yerden vermişler ve tüm plan oynamış) salonumun bir cephesinin perdesini komple kapalı kullanmak zorundayım. Açarsam karşı tarafla ce-e oluruz :)
Buna karşın diğer yönden ışık alıyor salonum. Yine de belli bir vakitten sonra ışık ile besliyorum. Sorun olmuyor.
Kaçıncu kat olacak yeni daireniz? Bu da ışık açısından önemli.

2) Evimin yakınında bir otel var. Sağ olsunlar her sezon bizi müzik ve animasyon seslerinden mahrum bırakmazlar. Geçen sene bakanlığa şikayet ettim direkt. Belediyeye yönlendirdiler haliyle, ses ölçümü yapmaya gelecekleri gün de otel sezonu kapattı :) Şimdiki aklım olsa, salonunun güzelliğine aldanıp "Bu ev olsun" diye tutturmazdım. Sırf gürültü sebebiyle.
Bütün yaz Gangnam style dinleye dinleye beynimde fosfor kalmadı yani.

Taşının gitsin, çekilir dert değil.

Tasinin
Muzikli ev mi olur yahu
Perde konusuna neden taktniz bu kadar? Nolacak cogu insan perdeyle oturur misal ben asla rahat edemem isterse evim ormana baksin

ay asıl ormana bakarsa tehlike ordan ne geleceği belli olmaz:KK70:

perdeleri kapatınca neden ruhunuz daralsın çoğu insan perdeli oturuyor.. hem zaten kısa süreliğineymiş..

bende sabah oldumu oturdugum odanin tul perdesini de cekerim aydinlik oluyor icim daraliyor kapali olunca karsidada evler var bizim agaclar ve evlerle mesafe oldugu icin disardan gorunmuyo ancak siz ince bi tul takabilirsiniz

Butun gun istesin zaten aksam eve gelip kapatiyorsun perdeyi vs. Ama gurultuye asla gelemem 1 sene falanda otururum zaten diyorsun bis yere gurultu cekme tasin gitsin isine de yakinmis iyi bir uyku finc bir vucut ve saglikli dinc kafa her seye deger. Gic gelemem ben oyle gurultuye. Ben hic durmaz tasinirdim.

Butun gun istesin zaten aksam eve gelip kapatiyorsun perdeyi vs. Ama gurultuye asla gelemem 1 sene falanda otururum zaten diyorsun bis yere gurultu cekme tasin gitsin isine de yakinmis iyi bir uyku finc bir vucut ve saglikli dinc kafa her seye deger. Gic gelemem ben oyle gurultuye. Ben hic durmaz tasinirdim.
Aynen öyle bak.
Perdemi çeker otururuz ama dün gece yine maç vardı .
Gool diye bağırıp durdu lar ya
Kaç kaç oldu biliyorum artık

Çoğumuz perde ile oturuyoruz zaten. Hangi perde ben mi anlamadım acaba,güneşlik olan kalın perdeyi de mi çekmeniz gerekecek hep?
Öyle değildir sanırım..
Ben olsam taşınırdım, aynı kira, yeni ev, güneş, konum iyi.. Ee daha ne olsun, idare ederdim

bunalmazsın merak etme benim perdem hep kapalı evin duvarlar açık renkse perden sık pile değilse hiç bunalmazsın öyle olsa güneşli hava aşığı olan ben bunalırdım

sekerim su hastanedeki camdan taktir salona sen disariyi gor ama disaridan gorunmeyen..olsun bitsin;)
ama kpss ile ev alakasini çözemedim. .gurultulunyerde ders calismak zor.

Tül bunun için icat edilmedi mi

Içeri güneş girer aydınlık olur sen dışarıyı görürsün ama dışarıdan içerisi görünmez

Store vs değil eski usul tül sorunu çözer zebra vs karartabilir

Back
X